Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Végzetes elmagányosodás felé halad Magyarország

BelföldEz igaz lehet? Hogy fel sem tûnt eddáig! Megoldás es van! Minden tetves zsidó-cigány szarjon még több "magyar" gyerököt, és keresztezõdjenek, minél több magyar kufircoljon minél több zsidó-cigánnyal és minden pont tervszerûen halad! Egy friss elemzés szerint már a 15 éven felüli lakosság csaknem fele egyedülálló. Itt lenne az ideje a családok mellett a magányosok problémáival is foglalkozni. Az egyedülállók számának megnövekedéséhez a családalapítás kitolódása is hozzájárult.

Mára elterjedtté vált, hogy húszas éveikben a fiatalok egyetemre-fõiskolára járnak, aztán karriert építenek, s csak akkor alapítanak családot, vállalnak gyermeket, amikor ehhez az anyagi háttér is meglesz – magyarázza a kutató.

Így amíg néhány évtizede a húszas, most jellemzõen a harmincas éveik elején vállalnak gyereket a párok, ez pedig természetszerûleg a megszületett gyermekek számára is kihat. Sokszor addig halogatják a döntést, amíg felbomlik a kapcsolat, és idõsebben már nehezebb új tartós párkapcsolatot kialakítani, így pedig elmaradhat a gyermekszületés is. Kilépni is könnyebb már egy rossz párkapcsolatból, emiatt a környezet megvetésével sem kell számolni – ez is hozzájárul az egyedülállók számának növekedéséhez.

A helyzet mindenképpen súlyos: a 35–39 éves férfiak 41, a nõk 25 százalékának nincs gyereke.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2018-08-16 19:09
A helyzet mindenképpen súlyos

Vörösmarty Mihály, csodálatos szép színjátékában a végén mondja ki bölcsen:

"csak az önzõnek nincs vigasztalása"

(talán jobb mint: "ember küzdj, és bízva bízzál)?
99 #2 MORMOTA1968
- 2018-08-16 22:24
Velem együtt csak a baráti, ismerõsi körben jóval több mint tíz agglegényrõl tudok. Egyáltalán nem olyan egyszerû ma már ismerkedni, mint rég. És ezen az internet sem segít. Nagyok az igények és elvárások, mindkét fél részérõl, de a nõk részérõl különösen. Sokan nehezen alakítanak ki bármiféle kapcsolatot is és ehhez semmi köze a karrier építésnek. Nem baj, lesz aki be szaporodja az országot, persze nem a mi fajtánkból.
8 #3 miskolcilaci
- 2018-08-18 11:32
Talán lenne értelme, de ennek feltétele a zsidó-cigány és kevert utódaik likvidálása. Bocsánat, de az adrenalin számomra továbbra is fullon van, mikor "vegyes" párokat látok.
https://index.ind...r_lanyok_1

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
3,406,305 egyedi látogató