Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Itt van a Gorilla második felvonása?

KülföldAz elsõ is csak fing volt a zsidó biliben! Lesz 3. is, és addigra meg kék érteni, hogy ez a banda mind egy szálig egy zsidó-maffia tagjai. Ismeretlenek a Gorillához hasonló hangfelvételek átiratait hozták nyilvánosságra. A Denník N szerint a felvételeket a kémelhárítás a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) korábbi kémelhárítási fõnöke, ¥ubomír Arpá¹ készítette. Az anyagot a napilap internetes címére küldték el. Nézze meg, mit mondtak Bugárról és Berényirõl!

A 200 oldalas dokumentum a napilap szerint 2006 és 2012 közötti beszélgetéseket tartalmaz, amelyben rendõrök, titkosszolgálatiak és politikusok is szerepelnek. A Denník N információi szerint olyan felvételekrõl van szó, amelyeket a rendõrség Arpá¹ számítógépein talált 2012-ben, amire amiatt került sor, mert a gyanú szerint pornóval üzletelt. Ez aztán nem bizonyosodott be.

A dokumentum szerint Arpá¹ találkozott a kommunista Állambiztonsági Szolgálat (©TB) korábbi vezetõjével, Alojz Lorenccal, a Gorilla-ügybõl ismert Varga Zoltánnal, akivel több vállalkozó társaságában a Gorilláról beszélget. A beszélgetésekben elhangzik Robert Fico, Robert Kaliòák, Martin Glváè, Mikulá¹ Dzurinda politikusok és Miroslav Výboh, Jozef Brhel, valamint Juraj ©iroký vállalkozók nevei is.
Kattintson és tekintse meg Szlovákia látnivalóit!

Az átirat tanúság szerint Berényi és Bugár is szerepel a szövegben, mely szerint egy Miro nevû embertõl mindketten elhatárolódtak.

A kérdezi: MIRO miért állt le? VA válaszol: mert BUGÁR … Miro elküldte neki, és õ nem fogja kommentálni azokat a cikkeket, amiket BERÉN(Y)I és BUGÁR küldött neki és hirtelen elhatárolódnak Mirotól és MIRO meghívta BERÉN(Y)It a Karibikbe, mindent fizetett neki, ellátta õt és most hátat fordított neki, ugyanúgy, ahogy BUGÁR, de az, hogy õk VILÁGIval valahol sefteltek a háta mögött és most ejteni kell õt??? MIRO azt mondja, hogy soha nem volt az MKP semmilyen tárgyalásán, ezért VA azt tanácsolta, hogy vonuljon vissza.

Az nem derül ki a szövegbõl, hogy VILÁGI kivel seftelt, de egy másik részben arról beszélnek, hogy egy OSKAR nevû ember Bugár ellenében juttatta pozícióhoz SPI©IAKot:

„® arra, hogy õ nem gondolja, hogy OSKAR ilyen, ismeri õt 1990 óta és ismer dunaszerdahelyi embereket is és tudja, hogy SPI©IAK nem akart rendõrparancsnok lenni, de OSKAR meggyõzte õt, mert a Slovnaftban lényegesen nagyobb fizetése volt, OSKAR ezt megtérítette neki, 100 000 euróról beszélünk és négy évig megtartják a Slovnaftban a pozícióját, mert SPI©IAK már rég nem Bugár lova.”

Du¹an Kováèik, a Gorilla-ügyet felügyelõ speciális ügyész a Denník N-nek elmondta, tõlük hallott elõször arról, hogy valaki ilyesvalamit közzétett. „Külföldön vagyok, majd ha megérkezem Szlovákiába, nyilatkozom róla” – mondta Kováèik.

Peter Holúbek, korábbi SIS-ügynök a napilapnak elmondta, tud arról, hogy Arpá¹ készített ilyen felvételeket. „Információim szerint létezik valami ilyesmi, de sosem olvastam, nem tudom, mi áll benne” – mondta.

Az Országos Rendõr-fõparancsnokság elmondása szerint az anyagot jelenleg értékelik, majd utána nyilatkoznak róla. Arpá¹sal a napilapnak nem sikerült kapcsolatba lépnie.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-11-21 19:55
A magyar párt vezeti a menekültellenes populizmust Szlovákiábanhttp://vs.hu/koze...paign=main
197 #2 Kormos
- 2015-11-23 16:40
Csak idézek,hisz ezen oldalon tanultam: ....olyan politikus nincs nem létezik amely ne volna MEGZSAROLVA...stb.-tehát CIONszolga mind. Optimistán várom a lehetoséget a takarításra. Rengetegen vannak begyujtendo alanyok. Kitartás,tanulás...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
4,440,156 egyedi látogató