Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Adóelkerülés céljából párttá alakul a Soros-féle Migration Aid

BelföldViktor vajda-rabbi nem is tagadta 2015-ben, hogy "kormányzati támogatásban" részesíti a migrációt segítõ "civileket". Mi történt? Ja, semmi. Pártot alakítanak Soros György migrációért felelõs helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott a Migration Aid, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk. Stílszerûen Éjjeli Õrség lesz a nevük, mint a népszerû orosz vámpír-trilógiának.


A Migartion Aid pénteken jelentette be, párttá alakulnak, nehogy adózniuk kelljen a Soros György által finanszírozott lobbitevékenységük után - írta a Pesti Srácok. Mint a bejegyzésben kifejtették, a bevándorlási különadóról szóló törvény értelmében nem lehet az adó alanya párt vagy pártalapítvány. Ezért Siewert András és a Migration Aid több önkéntese 2018. augusztus 20-án bejelentik az Éjjeli Õrség nevû politikai párt megalapítását.
Soros Györgynek pártja is lesz MagyarországonForrás: --
Csak Soros érdekét nézik

A Migration Aid nevezetû Soros-bábszervezet vezetõje még idén márciusban elképesztõen zavaros magyarázkodásba kezdett, miután a Magyar Idõk leleplezte, hogy illegális listázásba kezdtek a tranzitzónában és Soros érdekeit képviselik. Siewert András kusza összeesküvéselméletet adott elõ valamifajta titkosszolgálati akcióról, de állításait semmivel nem igazolta.

A Migration Aid egyébként azt javasolta, hogy vegyes, magyar és migránscsaládokból álló falvat, kísérleti életteret hoznának létre Magyarországon. Az ötlet egyik vezetõjüktõl, Siewert Andrástól származik, aki nem titkolja, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják politikai befolyását Magyarországon.
A Fidesz-frakció közleménye
Soros Györgyöt és hálózatát továbbra sem érdekli a magyar emberek akarata, és továbbra is be akarják hozni a bevándorlókat. Ezt bizonyítja a Migration Aid párttá alakulása is. A Fidesz-KDNP számára az ország biztonsága az elsõ, ezért az illegális migrációt segítõ tevékenységek ellen minden eszközzel fel kell lépni.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-08-17 20:19
267 #2 Perle
- 2018-08-19 22:04
A másik bazár bezárt, Berlinbe költözik. Ha igaz..
https://gondolatj...i-irodaja/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
3,408,844 egyedi látogató