Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére

BelföldAz alábbi tények mindenkinek segíthetnek a valóság felismerésében:
1.
Pozsgay Imre és Horváth István III/III-at felügyelõ belügyminiszter az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti idõszak óta szoros barátságban voltak egymással.
2.
Stumpf István 1983 augusztusában feleségül vette Horváth István lányát. A házasságot az akkori V. kerületi "Ságvári Endre házasságkötõ teremben" kötötték meg.
3.
Stumpf István annak a Gellért-hegyi, Ménesi-úti luxus-jogászkollégiumnak a nevelõtanára volt, amelyben Orbán Viktor a szárnyait bontogatta. Ott ismerkedtek össze, és Stumpf ott szemelte ki magának Orbánt konspiratív terveik számára.

4.
Pozsgay Imre a pártmegbízatásként végzett összekötõi feladatot az 1956-ot feltáró történészbizottsággal a saját hatalomátmentõ céljára sajátította ki, és mindenki mást beelõzve mondta be a rádióba, hogy "1956 népfelkelés volt". Miközben õ maga részese volt 1956-nak, csak éppen nem a felkelõk oldalán! Tudta õ jól azelõtt is, hogy mi volt 1956, nem volt neki ahhoz szüksége a történészbizottságra! Kádár János az 1956-os "érdemei" miatt kinevezte Pozsgay Imrét 1957 tavaszán Kecskemétre az ott akkor létrehozott Marxista-Leninista Esti Egyetem igazgatójává. Késõbb Pozsgay egészen a megyei pártvezetésig jutott. Ott barátkoztak össze Horváth Istvánnal. Kecskemétrõl Pozsgay a "Társadalmi Szemle" c. ideológiai pártfolyóirat szerkesztõségébe került, amelynek Benke Valéria volt a fõszerkesztõje. Az a Benke Valéria, aki a felkelõktõl védte a rádiót 1956-ban. A két 56-os Kádár-párti kommunista jól megfért egymás mellett. Pozsgay a magyar kommunisták egyik ideológiai irányítójává vált.

5.
Az 1989-es Nagy Imre temetés szervezése során az eredeti elképzelésektõl majdnem az utolsó pillanatban eltértek, és egy üres koporsót is elhelyeztek. Ez volt az a koporsó, amelyik Orbán Viktor számára a színrelépést és az imázsteremtést biztosította. Orbán Viktor beszédét mindmáig csak azok tartják bátor beszédnek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy akkor Orbán Viktor már informális bizalmas kapcsolatban állt a hatalomátmentésen ügyködõ Pozsgay-Horváth-Stumpf családi triumvirátussal, Stumpf Istvánon keresztül, és így õ pontosan tudta, hogy mi hangozhat el azon a beszéden. Minden jel szerint Pozsgay elõre ismerte a beszéd tartalmát, és Orbán egyeztette vele.

6.
Így lett a családi-baráti szálakon keresztül mindjárt két "hõse" az országnak egy alomból:
Pozsgay Imre, aki 1956-ot népfelkeléssé minõsítette a rádióban.
és
Orbán Viktor, aki "bátran" felemelte a szavát az oroszok távozásáért Nagy Imre temetésén.
Ideje, hogy végre mindenki felismerje e két színpadi show mögött a mesterséges politikai imázsépítés technikáját.

7.
Orbán Viktor a magyar ifjúság képviseletében részt vehetett az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásain, annak ellenére, hogy éppenhogy csak megszáradt a tinta a Fidesz alapító nyilatkozatán. Ezzel szemben a KISZ vezetése nem képviseltethette magát. Az MSZMP-t és a KISZ-t egyaránt Pozsgay Imre képviselte. Pozsgaynak és Horváthnak nem sikerült az SZDSZ belsõ köreibe férkõznie, ezért szükségük volt Orbánra, hogy az SZDSZ "ifjúsági társszervezetének" vezetõje képében az SZDSZ legfelsõ vezetésének közelébe férkõzhessen, és onnan szállíthassa az információkat Stumpfon keresztül közvetlenül Horváthnak és Pozsgaynak.

8.
Bizonyíték:
Orbán Viktor az 1998-ban alakult kormányában Stumpf Istvánt (a volt III/III belügyminiszter vejét!!!) kancelláriaminiszterévé tette meg.
2005-ben pedig azért esett a választása éppen Pozsgay Imrére a Nemzeti Konzultáció lebonyolításához, mert Pozsgaynak az egykori Horváth belügyminiszter barátsága révén amúgy is hasznos információi voltak a nemzet "személyi állományáról". Így a feladat nem volt igazából új, és a régi információkat gyakorlatilag csak fel kellett frissíteni és kiegészíteni. Mindenesetre ehhez a feladathoz is egy hû bizalmasra volt szüksége Orbánnak.
Pozsgay Imre feltûnõ módon sem a rendszerváltás elõtt, sem utána, sohasem bírálta Orbán Viktort. Arról viszont egy interjúban nyilatkozott, hogy Orbán Viktor beszédét a Nagy Imre temetésen kiemelkedõ színvonalúnak minõsítette. (nem csoda, hiszen õ maga volt a beszéd lektora...:-)))

9.
A fentiek világos magyarázatot szolgáltatnak arra a sokak által máig nem értett fordulatra, hogy miért szakított Orbán a "liberalizmus" eszméivel, és hogyan vált "jobboldali" populistává.
Ugyanis Orbán sohasem volt liberális, csupán a megbízatása kezdetben arra szólt, hogy az SZDSZ közelébe kerüljön, ahhoz pedig erre volt szükség. Pozsgay már a 80-as években is utálta az SZDSZ-t, éppen ezért támogatta már a Kádár-idõkben is az MDF kibontakozását, ahová éppúgy beépítette a saját kádereit, ahogy a Fidesz-be Orbánt. Bíró Zoltán, az MDF elsõ elnöke, Pozsgay közeli bizalmasa, minisztériumi beosztottja volt. Antall József pedig, akit Pozsgay ajánlatára éppen Bíró Zoltán vitt be az MDF-be, nem volt más, mint Horti József ifjúkori barátja a Toldy gimnáziumból, Horti József lányát pedig Pozsgay Imre fia vette el feleségül, és az õ esküvõjük is ugyanabban a "Ságvári Endre házassságkötõ teremben" volt, mint a Horváth-Stumpf frigyé.

Ne feledjétek: egy ilyen családi-baráti szálakon szõtt konspirációról nehezen fogtok találni bármiféle dokumentumot, vagy 6-os kartont...

Tessék: van min elmélkedni...
Link

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2018-08-18 10:21
Aranyos egy csapat ez..minél mélyebbre ásunk annál jobban látni a büdös halat..
csermanyekék,rosenfeldék, Grünwaldék, schwarcék,Sorosék,olstein-orsós-orbánék, orbán menyecske ÁVH-s apukával..stb.. nem válik el a szar a májtól... nagytestvér is szépen egyengette az utakat..
4 #2 Posta Imre
- 2018-08-18 16:19
Atacama viktorka tartótisztje ez a szarbarab itten ni!

24.p3k.hu/app/uploads/2017/01/balog-1024x576.jpg
238 #3 bivaly
- 2018-08-19 10:02
Ez a Balogh elvtárs rém undorító egy pofa ! Irritáló a puszta megjelenése, minden csak nem ember. Persze belül hallom azt a kioktató, számonkérõ, aberráltan szuggesztív (álca !), hangját is.
4 #4 Posta Imre
- 2018-08-19 10:13
Ez egy "reformlelkész" mocskos parazita zsidaj-cigány. Mi a kérdés?
684 #5 atacama
- 2018-08-22 11:56
Errõl a korcsról nekem mindig a spejbl és hurvinyek,talán Cseszlovák bábfilm jut eszembe /és elnézést a bábfilm készítõktõl/
abból is Spejbl a bábú.
ez egy gennyes korcs! Az idióta poénjaival,megnyílvánulásaival..
4 #6 Posta Imre
- 2018-08-22 14:30
images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51yu5uE0xkL._SY550_.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,408,972 egyedi látogató