Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Svájc megtagadta az állampolgárságot az integrálódni képtelen muszlimoktól

BelföldA svédeknél meg pert nyert! Ezen az alapon az összes zsidó-cigány söpredéket deportálni lehetne, mert nem õk integrálódnak, hanem õk integrálnak... Az Észak-Afrikából származó házaspár az interjú során nem volt hajlandó kezet fogni az ellenkezõ nemû emberekkel.

A hatóságok szerint ezzel a migránsok bebizonyították, hogy nem tisztelik a nemi egyenjogúságot és nem volt sikeres az integrációjuk. Sõt, korábban, amikor kikérdezték õket, csak nehézkesen tudtak válaszolni az ellenkezõ nemet érintõ kérdésekre, ami szintén rámutatott arra, hogy nem tudtak integrálódni a svájci társadalomba. A döntés ellen 30 napjuk van fellebbezni.

A hatóságok szerint annak, aki állampolgárságért folyamodik, tisztelnie kell a svájci jogszabályokat és be kell illeszkednie a társadalomba.

Az észak-afrikai pár Lausenne-ban szeretett volna állampolgárságot kapni. A város polgármestere elmondta, hogy habár a vallásszabadság biztosított, a vallási gyakorlatok nem esnek a törvények hatályán kívül.

Svédország és Franciaország azonban egészen másképp mûködik. Franciaországban egy algériai nõtõl tagadták meg a korábban elnyert állampolgárságot, mivel az átadási ceremónián vallási okokból nem volt hajlandó kezet fogni a dokumentumot átnyújtó férfi hivatalnokkal. Svédországban azért kapott egy muszlim nõ sérelemdíjat, mert egy állásinterjún elutasították, mivel nem volt hajlandó kezet fogni az ott dolgozókkal, helyette másképp köszöntötte õket.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-08-20 12:28
Az integrálódni nem képes muszlim pár azért elfogadta ugyaattól a kéztõl az addig kapott segélyeket. A pénz az jöhet bármely kézbõl.:o
267 #2 Perle
- 2018-08-20 22:04
Nehezen integrálódnak, mert már az oviban is tenoros gúnyában, paradéztak. Igaz, hogy még csak hintalovon és mûanyag fegyverrel.:D
Jelenet egy indonéz ünnepi felvonulásról:
https://www.indep...00011.html
238 #3 bivaly
- 2018-08-22 20:20
Te Gerry !

Most jut eszembe, Te megkaptad ! Te nem vagy muszlim ? Pedig volt ilyes féle sötét gondolatom, de most már megnyugodtam. Meg más sem vagy, és megeszed a disznóhúst is !
Mire idáig elértem, egészen megnyugodtam. A francnak idegesítem magam, amikor minden rendben van.
Tényleg, errõl meg az jutott az eszembe, hogy nincs rendben semmi ! A rosebbnek kell gondolkodni, a k...a életbe !
116 #4 livia
- 2018-08-22 20:47
Szóval, volt négy szelet marhaszegyem. Akciósan 50%. Kiszedtem belõle a csontokat, jó lesz húslevesnek, No, a többit lepirítva, fûszerezve, a zöldségek is lepirítva, aláöntve egy kis barna ser, víz is megteszi, 150 fokon 5-6 órát leledzeni a sütõben. Ínyenc vagyok. Mellédobtam fél kiló csiperkét a vége elõtt. aztán pihentetés. Gyerekek mennyei! Fûszer: Bors, só, kakukkfû. No, én a végén egy kis petrezselyemzöldet dobtam rá.
116 #5 livia
- 2018-08-22 21:01
No, azért írtam le, mert most elõször sütöttem marhát. Macerás. Azért megéri. Ne ragadjatok le a disznó-csirke kínálatnál. Ez a mi érdemünk, csak igyekeznek lefölözni, szokás szerint.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
3,406,514 egyedi látogató