Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Holokauszt

GondolatokNaponta szembesülünk ismert világképünk darabokra hullásával, bár bennünket ez már nem ér meglepetésként (csak néha), viszont mindig kiderül, hogy ez a "világ" csak egy látszat, ahol csak a helyes kérdésekre kaphatunk érett tudatosságot is kielégítõ választ és azt is csak ritkán. Pár napja ismerõstõl hallom, hogy szül a lánya. Kanadában szül. Azért is utazott oda, hogy ott szüljön, de a baba korábban jött így is. Õ Dubajban élt már sok éve és férje (barátja, nem tudom) libanoni (vagyis zsidó, vagy legalábbis bármi) és õ mondta a lánynak, hogy menjen oda, hogy a gyerek kanadai állampolgár is lehessen, mert ki tudja mi lesz még "itt".

Tudtátok követni a nemzeti, nemzetiségi, államigazgatási és nemzetbiztonsági, genetikai vonalat? És ez még annyira nem is bonyolult kérdés. Sokszor jeleztem már, hogy globális szintû "hadgyakorlat", áttelepítés zajlik, amiben minden "nagyhatalom" benne van és a nagy "ellenségesség" álcája mögött komoly összhangban munkálkodnak a térkép és az "emberiség" átrendezése, helyenként visszarendezése mögött. Ez nem is lehetne másképpen és kár ezen kérõzni. Átrendezik a bábszínházat és az angolszász (zsidó) nagyhatalmat is a háttérbe helyezik. Végül is, nem nagy ügy. Pénzügyi technikai kérdés, gazdasági csere-bere programokkal. Nicaragua elkelt, Venezuelával pedig a dollár-mentesítés címû játékot játszatják el, de ennél sokkal többrõl is szó van. Törökök is petro-dollár szabadulnak és persze elégetik a sok "fölös" és értéktelen lírájukat. Nálunk ezt már lényegében megtették matolcsyék, bár a meccs nincs teljesen lefutva, mert vannak biztonsági szelepek. Ilyen az államadósság-mítosz is. Na de nem a virtuális kriptovalutás kavarásról akartam írni, hanem a holokausztról. Egyre viccesebb események zajlanak, véresen komolyan. Jó, azt tudjuk, hogy egy mûszóval jelzett mûsort nem szabad komolyan venni, de most figyeljetek, mert most jelen idõben, a szemetek elõtt zajlik minden, csak nem akarjátok érteni. Zsidó-transzportok jönnek-mennek ide-oda, fegyverek, vagyonok...szóval teljes átcuccolás, csak "migráns-válságnak" álcázva. A mostani pl- "olasz" hírek szerint kikötött egy "migránshajó", de nem engedik partra a rakományt. Tiszta "Exodus", csak nem az emlékezet-kultúrára hagyatkozva, hanem pacekba. Ehhez jön a "migránsok" átmeneti táboroztatása, egészségügyi vizsgálata, regisztrálása és beazonosítása, miközben ezekbõl "terroristák" keverednek ki. Nem emlékeztet ez a "holokauszt" történetére? Eltûnt, "meghalt" az "isis" által likvidált, vagy éppen oda beépített és mozgatott zsidó ügynökök tûnnek fel, ügyködnek, képeznek ki "terroristákat" és ehhez minden "nemzetállam" asszisztál. Mintha ez lenne a "terv" és valójában ez is a "terv". Bemutatják, hogy is volt ez 70 évvel ezelõtt. Közben a zsidó temetõkkel babrálnak, köveket vésnek, tüntetnek el, neveznek át és meg...mert ugye lényegében lebuktak, de lényegében mégsem, mert lényegében ezt az ostoba népet ahogy eddig, eztán sem tudja érdekelni.

Amit itt láthattok "Magyarországon", az megyen a többi "helyen" és "idõben is", csak nemzeti vérmérséklet szerint. Újraállamosítanak. Miért?

Nemrég beszélgettem egy ismerõsömmel, akit mostanság újból bombáz a jóbik. Korábban vonával is kapcsolatban állt, de amint "feljebb vitte" a kis szutyok dolgát a csürhe, úgy már esélye sem volt. Most mondja nekem, hogy ha igaz ez a tutsek történet a torockairól az gáz, de azért még a vonáékra kíváncsi és lehet, hogy elmegy, de közben azért nem hiszi a Nagy Magyarország zsidó prozsektet és mondjam el, kinek lenne ez jó. Na, szerintetek kinek?

Gerry a hírhálóból ollózva passzolta át nekem ezt a tüsszenetet:

"Lang Alex: Ezt most nem hagyom ki

Valaki, egy orbáni köldökzsinóron függõ, bejelölt ismerõsnek csak azért, hogy el tudjon küldeni az anyámba :) becsülöm, mert legalább tett valamit ezért, nem csak szimplán az oldalamon tette ezt meg, mármint az elküldést. Sõt, egy kérdést is tett fel!
"Te, mi a büdös k...a anyádat tennél, ha te vezetnéd az országot? Kritizálni könnyû libsikém!"

Ez amúgy a vesszõparipám, hogy mit tennék, így könnyû rá válaszolni.

Elsõ körben megvizsgáltatnám, hogy milyen az ország jelenlegi anyagi helyzete, de addig is leállítanék minden egyházi és párt támogatást, befagyasztanám a határon túli országoknak szánt támogatások kifizetését, valamint az országgyûlési képviselõk, állami vezetõk, miniszterek, stb. bérét havi 600 000,- forintra limitálnám és eltörölném a költségtérítést, szolgálati gépkocsi használatát. Csapatsportok TAO támogatását megszüntetném.

Utána (ha még élnék) szakértõi kormányt állítanék fel!

Kiemelten kezelném az oktatást, egészségügyet, környezetvédelmet és stratégiai célként az ország geopolitikai helyzeténél fogva az úthálózatok minõségének javítását, fejlesztését. Kiemelt stratégiai ágazat lenne a mezõgazdaság, könnyûipar.

A nemzetközi szerzõdéseket felülvizsgáltatnám, Paks II azonnal leállításra kerülne és rendezném az Európai Uniós kapcsolatokat is.

Aztán lenne egy diktatórikus lépésem is!

Az elmúlt 28 év döntéshozó politikusai és gazdasági vezetõi számára lakhely elhagyási tilalmat vezetnék be. Vagyonukat, bankszámlájukat az elmúlt tevékenységük kivizsgálásának végéig zárolnám. Akikrõl kiderülne, hogy döntéseikkel károsították Magyarországot, õk a vagyonukkal felelnének, illetve élethosszig eltiltanám õket minden politikai, társadalmi szerepvállalástól.

Aztán, ha még mindig élnék

Arra törekednék, hogy ez az ország tényleg egy jó hely legyen azoknak, akik hazájuknak választották!"

A megfelelõ kérdés tehát mi is?

Ti értitek egészében mi zajlik? Mire fel ez a "klímaváltozás", a "kereskedelmi háború", a "világrendváltás" és a "hibrid-háború" és soros györgy, meg migráncsáradat és mire jó ez a folyamatos és egyre nyilvánvalóbb zsidó-cigány ajvékolás, a két hazátlan és fajtalan társaság elõtérbe tolása, miközben Snowdent és Assangot se feledtétek, ahogy a CIA-t NSA-t, mosadot és mi5-t sem, sõt azt, hogy Kína közben csendben megszállta Afrikát és betette a lábát Közel-Keletre is és hol vagyunk akkor még a két Korea egyesítésétõl (nem olyan messze), vagy Perzsia létrehozásától (mert Iránból az lesz, akárki meglássa), vagy Pakisztán átlényegülésétõl, esetleg a V4-ek Varsói Szerzõdés és KGST-analógiás felemlegetésétõl!

Oligarchákat sokkal könnyebb "államosítani", mint szanaszét, bizonytalan izraelita tulajdonban leledzõ "árverezett" földek és korábbi "állami tulajdonok" birtokviszonyait egyenként rendezni. Mészáros? Ugyan már! Lázár janira figyeljetek, mert õ a "fekete ló". Nála mocskosabb és jobban kiképzett zsidó ügynök nincs ma ezen a szétrohadt agyatlan "magyar pusztán".

A "média" lényegében már "állami", ahogy az "oktatás" és persze az "egészségügy" és hamarosan a patikák is beállnak a sorba (külön cikket érdemelne, mekkora nyomor van ma a korábban látszólag jól mûködõ gyógyszertári ellátásban, informatikában, szakemberek közt és ez mind kicsúcsosodni csak jövõre látszik komolyabban, de már most is köphetnékje van a normálisabb és szakértõbb ellátógárdának).

Nagy Magyarország ma már tény, nem fikció. Ki nem hiszi még? Ja, a debilek és õk a zöm. Magyaroknak nevezték korábban õket, de mára csak nyomorult csürhe. Fidesz név alatt fut az arisztokrata egypárt-rendszer, mely a királyság felé vezeti ezt a csordát.

De MIÉRT? Kinek jó ez, kérdi ösmerõsöm? Válasz kell? Miért? Tehetnek mást? Magyarország jelenleg nincs! De jure, de fuckto nincs ezért elkerülhetetlen, hogy visszakanyarjanak a legutóbbi még legitim ponthoz és lehetõleg békésen, mert mára bebizonyosodott, hogy itt "polgárháború" ténylegesen nem lehetséges. Nem csak a polgárok hiánya, hanem a nemzeti érzelem és ész hiánya okán sem, sõt kiderülne, hogy a magyar nemzet már csak egy fostos zsidó-cigány brancs, az új generációk meg halovány lepkefingot sem érnek, pedig a miénk is csak gólyafos. Tehát, meg kell teremteni "békésen" a "nemzettudatot", amit eddig a zsidó-cigány férgek leépítettek, csakhogy mára már õk a "magyarok". Nem hiszitek? Kik a "jogvédõk" a zsidó petelepítés és elcigányosítás "ellenpólusai" és a kilakoltatások "ellen" harcolók. Ja, mind egy szálig zsidók. Kriston, molnár-f, balog...bizony nincs kivétel.

"ZSIDÓ-KERESZTÉNY DEVIZA ÉRDEKVÉDELEM TÉRKÉPE

Molnár F. Árpád valahol a világhálón azt hangoztatta, hogy nincs itt csak egyetlen zsidó párt utalva a Fidessre. Politikai saját véleményem szerint ez így nem igaz, mert szerintem csak zsidó befolyás alatt álló parlamenti pártok vannak, amelyek mindegyike a szent tehenek (bankok) tejébõl táplálkoznak és alábukott politikusaik ott felszívódnak (...) És mi van a deviza érdekvédelemmel, miért áll ott hogy sehol nincs (?) Tekintsük át az érdekvédelem impotenciáját is, ahhoz pedig iránytûnek profán szavakkal - nem érdemelnek mást - használjuk a politikai pártok befolyásoltságát és ahhoz tapadó deviza érdekvédelmi térképet.

FIDESZ - ZSIDÓ LIKUD TESTVÉRPÁRTJA.
DEVIZACSOPORTOK MÛKÖDTETÉSE.

A mi fideszünk az izraeli Likud jobboldali párt magyar testvérpártja. Orbán-Netanyjau magyar-izraeli perszonáluniójának melegágya. Nos a fidesz deviza érdekvédelme a bankok oldalán áll, tehát a fidesz a devizaadósok megátalkodott ellensége, kifosztója és deviza törvénykezésének és ítélkezésének megálmodója és kiagyalója. A fidesz befolyása érvényesül a deviza érdekvédõ csoportokban, ahol pedig nem, úgy ott provokátorokkal bomlasztanak. Nem lehet kihagyni, hogy Szili Kati immár jobbról fújó passzát szele alatt jelöltette magát anno országgyûlési képviselõjelöltnek Falus Zsolt devizaérdekvédõ is (...)

MSZP - ZSIDÓ SZABADKÕMÛVESSÉG KEDVENCE
ADÓSKAMARA ÉRDEKVÉDELME
DR. POLGÁR+ROSENFELD ÉRDEKVÉDELME.

A mi emeszpénk a nemzetközi zsidó szabadkõmûvesség kedvenc pártja, a '90-es években kiprivatizálták a nemzeti vagyont, magyarul kirabolták az országot, ám leleplezõdtek és politikai barométerük a bányászbéka alá süllyedt. Ne feledjük azonban, hogy elszabotálták az IMF-Világbank-EKB konzorciális milliárdjait a devizahitelek kivezetésére, amely szõrén-szálán eltûnt, így a devizakifosztás bûnsegédei. A deviza érdekvédelmük nulla körül tendál, most éppen zéró fölött áll, mivel az Adóskamara szövetségeseként deviza népszerûségi játszmába kezdtek. De baloldali zsidó körökkel ápol kitûnõ kapcsolatokat a Dr. Polgár, Molnár F. Árpád, Balog István svéd bejegyzésû jogállamért egyesülete, Daniel Rosenfeld zsidó kántor fémjelezte deviza érdekvédõ csoportja is, akik a jogi zsákutca kitartó taposói, mellesleg Amerika-ellenes ál-tüntetések keserédes szürcsölõi.

JOBBIK - FIDESZ/MSZP KÖZÖS GYERMEKE.
Z. KÁRPÁT SZÁJKARATE-MESTER ÉS FELCSÚTI DAMM ANDI

Ma már nyílt titok, hogy a Jobbikot az MSZP+FIDESZ gründolta azért, hogy legyen egy párt amely összegyûjti a szélsõjobbot és a radikálisokat és ezáltal ellenõrizhetõvé váljanak. Szegény Vona Moszkvából mert csak Izraelbe repülgetni, nehogy fellebbenjen a zsidó pártbefolyás fátyla. Deviza érdekvédelemben az Orbánhoz hasonlóan Oxforban tanult Z. Kápát Dániel dehogy mert volna jobban nekimenni a bankoknak, ezért a deviza-szájkaratézás módszerét honosította meg hazánkban. Pártbeli témautóda Damm Andi egyszerûbb eset, fotókon láthatta mindenki a Felcsúti Stadion lelátóján fidesz vezérek között sütkérezni, innen kezdve a hitelességéhez sajnos kétség férhet.

LMP - NEMZETKÖZI ZSIDÓ NAGYTÕKE
SOROS GYURIPÁRTJA

Devizaérdekvédelme eléggé elhanyagolható, mivel kezdeményezései nem irányulhattak a nemzetközi zsidó nagytõke szent tehénvédõ (bankvédõ) irányvonala ellen, ezért mindkét választás elõtt hirtelen devizaadós akciótervvel rukkoltak elõ, majd azt elengedték.

MI HAZÁNK - TOROCZKAI SZABADKÕMÛVES PÁRTJA

Budaházi elítéltetésével Toroczkai szabadkõmûves szerepét sikerült eltüntetni a jobb-moszad (fidess) által a bal-moszad ("Gyurcsány-elkúrtuk" emeszpé) ellen önmaguk ("házi-zsidó-szolgálatuk") által szervezett 2006-os októberi tüntetéseken. Újbóli fellépésének vélhetõ célja a Jobbikból kiherélt szélsõjobboldali-radikális eszmekövetõk táborba verése és ezáltal történõ ellenõrizhetõségének megteremtése. Devizaérdekvédelme az alapításból következõen a különbözõ sértett csoportok összegyûjtésén alapul.

DEVIZAADÓSOK SZOLIDARITÁSI HÁLÓZATA.

A fenti deviza ál-érdekvédelem káoszából kívánja kivonni a devizaadósokat és kizárólag saját önszervezõdésük révén megteremteni a pártmentes és tagdíjmentes hálózatszervezésen alapuló fellépésüket. A hálózat 1-5. pontos követelései közül az 1-4. pont devizaadós követelés, míg az 5. pont az alkotmányos válság megoldására irányuló stratégiát és cselekvést irányoz elõ. Hálózatunk II. félévi programja ismert. Augusztus: megyei gyûlések, szeptember: megyeszékhelyeken tüntetések, október-november: alkotmányozási-javaslat + európai-alapjogi-petíció, mindkettõre aláírásgyûjtés, december: megyék egyesített fõvárosi tüntetése. Hálózatunk a kiüresített keresztény deviza érdekvédelmet igyekszik megteremteni a szolidaritás és a humanizmus elvi alapjain, de könyörtelen rendszerváltó harcot hirdetve a hazánkat sátáni birodalomba süllyesztõ és megszállóknak kiszolgáltató politikai-pénzügyi elit ellen.

Istennel a hazáért és a szabadságért!

Devizaadósok Szolidaritási Hálózata
Dr. Kriston István civil jogvédõ állampolgár
Hálózat országos szervezõje"

Kezditek kapisgálni, hogy aki ebben a helyzetben nagy pofával magyarságot kúr-jant, azt érdemes messze elkerülni.

Figyeltek? Lassan annyi katasztrófa lesz világszerte, hogy nem mertek majd kirándulni menni külföldre hanem maradtok a seggeteken "idehaza", mármint ha "idehaza" valóban haza lenne, de lesz, ezt akárki meglássa. Vége lesz ennek a nagy jövés-menésnek! Fapadosok lassan csak-csak berosálnak. Ergo, külföldre sem lesz egyszerû kijutni dolgozni. Alakul ez a határzár és a Liszaboni Szerzõdés felmondása is.

A sort lehet még folytatni, de most inkább kikapcsolok. Fûzzétek szépen a gyöngyöket a láncra, mert a nyakak várják már. So(h)á ne mond, hogy so(h)á!

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-08-23 17:21
Félmillió déli kiválasztott " civil" juthat fegyverviselési engedélyhez hamarosan.:o
https://edition.c...index.html
Vajon ez a kettõsökre, hármasokra is vonatkozik? Nekik joguk van önvédelemre.
4 #2 Posta Imre
- 2018-08-23 17:54
Direkt megbetegítették a túrázókat a nepáliak


Szántszándékkal betegséget okozó szereket csempésztek turisták ételébe nepáli túraszervezõk, hogy hasznot húzzanak a csalárd módon kiprovokált helikopteres mentésekbõl és orvosi kezelésekbõl, írja az MTI.

A katmandui hatóságok csütörtöki közlése szerint 15 cég - nyolc utazásszervezõ, négy kórház és három helikopterszolgáltató - vett részt a nagyszabású csalásban, amelyben sok ezer dollárral károsítottak meg külföldi biztosítótársaságokat.

Az utazási irodák "jutalékot" kaptak a helikopteres cégektõl és a kórházaktól a szándékosan elõidézett légi mentések és gyógykezelések után.
https://index.hu/..._nepaliak/

Ukrajna védelmezõibõl gengszterekké váltak
Dunda György (Ungvár)
A Tornádó különleges alakulat az ukrán belügyminisztérium égisze alatt alakult meg a 2014-es kelet-ukrajnai harcok kezdetén, s bár feladata az orosz agresszióval szembeni fellépés lett volna, a tornádósok egészen más okból híresültek el. Ugyan az osztagot már rég feloszlatták, de a rácsok mögé került egykori harcosok folyamatosan tesznek arról, hogy róluk szóljanak a hírek. https://magyarido...k-3408043/
267 #3 Perle
- 2018-08-23 18:46
Kezd kiderülni, mi volt az elmúlt bapokban folyt romániai " spontán" szervezõdött kormányellenes züntetések mögott:
https://www.roman...-protests/
4 #4 Posta Imre
- 2018-08-23 19:39
Kormányválság van Ausztráliában

Három újabb ausztrál miniszter nyújtotta be lemondását csütörtökön, támogatásról biztosítva Malcolm Turnbull ausztrál miniszterelnök menesztését célzó újabb pártbeli bizalmi szavazás megtartását.


Elõzõ nap tíz tárcavezetõ nyújtotta be a lemondását, és elemzõk szerint a kialakult helyzet könnyen Turnbull gyors bukásához vezethet, akár már pénteken.

Csütörtökön a pénzügyi, a távközlési és a munkaügyi tárca vezetõje nyújtotta be lemondását, néhány órával azután, hogy Turnbull kihívója, Peter Dutton belügyminiszter Twitter-üzenetében tudatta, még egy bizalmi szavazás kér a Liberális Pártban a tömörülést vezetõ miniszterelnök ellen. Indoklása szerint Turnbull már nem élvezi pártja többségének a bizalmát....
https://www.portf...95448.html

Trumpot a sarokba szorították az ügyészek, a történet csúnya része még csak most jön


Szerdán néhány percen belül hivatalosan is bûnözõ lett két ember, aki a hatalomba segítette Donald Trumpot, és az egyikük még magát az elnököt is belekeverte az egyik bûnügybe. Trump kampánymenedzserét, Paul Manafortot az esküdtszék találta bûnösnek nyolc vádpontban, Trump elintézõ embere és egyben ügyvédje, Michael Cohen pedig magát vallotta bûnösnek, eskü alatt vallva, hogy az egyik ügyben – egy pornósztár elhallgattatását szolgáló, be nem jelentett kifizetésben – Trump volt a felbujtó. Ezzel csatlakoztak Trump más fontos embereihez, Michael Flynn tábornokhoz és Robert Gates kampányfõnök-helyetteshez, akik szintén bevallották Robert Mueller különleges ügyésznek, hogy bûncselekményeket követtek el.
https://g7.24.hu/...-most-jon/
116 #5 livia
- 2018-08-23 20:52
Meddig tartják majd? 100-150-? Remélem nem tovább. A mai világban egy év is elég lenne, ha intelligens, és egybegyúrt nemzetrõl beszélünk. De, cini-cini, muzsika...,. no!
4 #6 Posta Imre
- 2018-08-24 19:13
Az alábbi "hír" nem kicsit sántít, de ha a "migránst" lecserélitek zsidó-cigányra, vagy holokausztra, akkor már tõgyig benyalható!

Keresd a rohadt zsidót! Ja, Szíriát a zsidók remekül szétcseszték, nem?


Megdöbbentõ kijelentést tett egy szíriai migráns

„Be kellene fogadni a migránsokat az osztrákok otthonába, közös programokat csinálni, és pénzt adományozni a bevándorlóknak” – ezeket és ehhez hasonló ötleteket osztott meg közösségi oldalán Aras Bacho szíriai migráns az elmúlt hetekben. A Németországban élõ bevándorló gondolatait az egyik osztrák médium nyílt levélként közölte.

Deák Dániel, a Figyelõ fõmunkatársa az M1 mûsorában kiemelte: folyamatosan zajlik a bûntudatkeltés az európai állampolgárokban, és azt akarják a migránsok, illetve a bevándorláspárti politikai erõk elérni, hogy az európai állampolgárokban kialakuljon egyfajta szégyenérzet, mert az illegális bevándorlók nem tudtak megfelelõ mértékben beilleszkedni.

A szíriai férfi szerint az integráció azért sem mûködik, mert a migránsoktól elvárják, hogy tanulják meg a befogadó ország nyelvét, tiszteletteljesen viselkedjenek, és fizessenek adót.

A szír férfi szerint ahhoz, hogy sikeres legyen a beilleszkedés, az osztrákoknak több idõt kellene a migránsokkal tölteni, akár be is kellene õket fogadni az otthonukba.

A szír férfi arról is ír, hogy

az európai keresztény emberek nem elég nyitottak, és nem szeretnének az adójukon kívül pénzt adni a bevándorlóknak, pedig sokszor nagyon jól jön egy kis pluszpénz.

Miközben Aras Bacho arról ír közösségi oldalain, hogy a migránsok nem kapnak elég támogatást, a német hatóságok adatai szerint 2016-ban Németország több mint 20 milliárd eurót, vagyis több mint 471 milliárd forintot költött a bevándorlás kezelésére.

Farkas Örs politikai elemzõ szerint ezek a gondolatok és elképzelések korábban is már többször elõkerültek európai politikusok vagy civil szervezetek vezetõinek ötleteként.

„Ezek a gondolatok nem feltétlenül a migránsok fejében születnek meg, inkább vezetõ európai uniós politikusok vagy akár a migrációt támogató egyéb szereplõk gondolatai,

amelyeket, ha az ide érkezõk hangoztatnak, akkor talán hitelesebbé válhatnak” .https://magyarido...s-3416008/
4 #7 Posta Imre
- 2018-08-24 19:31
Börtön vár az imámra, aki zsidókat öletett volna a híveivel

Vádat emeltek kedden az ellen az imám ellen, aki arra biztatta a híveit, hogy zsidókat gyilkoljanak meg.

Hosszú évekre börtönbe kerülhet a Mundhir Abdallah nevû imám, aki a Koppenhága melletti Norrebro város Masjid Al-Faruq mecsetjének volt az imámja. A hatóságok kiderítették, hogy a férfi a radikális iszlám tanait oktatta a hozzá járó hívõknek, többek között arra szólította fel a tanítványait, hogy lázadjanak fel a zsidók ellen.https://888.hu/ar...a-hiveivel
267 #8 Perle
- 2018-08-24 21:08
Az orosz külügyér szerint az ENSz titkos utasításba adta, hogy ne segítsék Sziria újjáépítését, a szírek hazatérést.:o
http://www.hungar...sek-sziria
267 #9 Perle
- 2018-08-25 21:10
Németországban könnyítettek a naci szimbólumok használatánál. Videó játékokban is használhatók.
https://www.rt.co...deo-games/
Fõként ha "nem akárki" az alkotó.
267 #10 Perle
- 2018-08-25 23:18
Lengyelországban 20 ezer lenjgyel útlevelet adtak ki izraeli állampolgároknak az utóbbi néhány évben:
https://www.times...-israelis/

Nálunk vajob hányat?
267 #11 Perle
- 2018-08-26 13:20
Még 2 hónapvan hátra a norvégiai nató hadgyakorlathoz, de már elkezdték odaszállítani a haditechnikát, katonákat. Közel 40 ezer katona és 10 ezernyi harci jármû odatelepítése zajlik. 2002 óta nem volt ekkora hadgyakorlat az oroszoktól egy ugrásnyira.:o
https://forsvaret...-in-norway
267 #12 Perle
- 2018-08-26 19:36
Az amerikai hadsereg európai parancsnoksága tendert hirdetett logisztikai cégek számára, akik az elkövetkezõ 3 évben elvégeznék az amerikai katonák, haditechnikájuk, nukleáris fegyvereik mozgatását, szállítását Lengyelországból Romániába, Bulgáriába és Németországba, :o:o:o
https://russian.r...-mobilnost
Nesze neked világbéka! Ha ezt a jó öreg Mekkén megélhette volna!
684 #13 atacama
- 2018-08-28 11:36
Szépen kezdenek alágyújtani a szaroskondér alá..
Oroszország az eddigi legnagyobb hadgyakorlatába kezd szeptemberben...
és valszeg Schnitt...bele se gondolnék mi lenne ha mindeggyik nemzet aki itt parádézik valami jóra,építõ jellegû dologra fordítaná azt a temérdek pénzt amibe kerülnek ezek a nagy mutatványok...
4 #14 Posta Imre
- 2018-08-28 18:18
Azon a héten emlékeznek Horthyra, amikor több tízezer zsidó meggyilkolásának évfordulója van

Hetvenhét éve történt a kamenyec-podolszkiji mészárlás. Kenderesen pedig a hétvégén Horthy-emléknapot tartanak, fideszes felszólalókkal.

1941. augusztus 27-28-án történt a holokauszt elsõ tömegmészárlása: a Szovjetunió német megszállás alatt lévõ nyugati részén, a ma Ukrajnához tartozó Kamjanec-Pogyilszkij – akkori hivatalos nevén Kamenyec-Podolszkij – közelében mintegy 23 600, nagyobbrészt Magyarországról kitoloncolt (számítások szerint 12-15 ezer) zsidót gyilkoltak meg a német SS-csapatok.

Közben vasárnap a Horthy Miklós Emlékére Alapítvány és Kenderes Önkormányzata ökumenikus istentisztelettel, koszorúzással, fotókiállítással és tudományos konferenciával emlékezik meg a kormányzóról. A rendezvényen ott lesz egy fideszes polgármester, Szakály Sándor, a VERITAS Történetkutató Intézet fõigazgatója és egy fideszes képviselõ is.

A DK közleményben tiltakozott a Horthy-emléknap ellen, azt írta, hogy:

„A szélsõjobb immár nem mentegetni igyekszik a kormányzó antiszemitizmusát, inkább kérkedik vele. Januárban a holokauszt emléknapjára idõzítették a közfelháborodás miatt végül elmaradt Horthy-emlékmisét, a mostani megemlékezést pedig 24 ezer magyar zsidó kamenyec-podolszkíji lemészárlása évfordulójának hétvégéjén rendezik.”
http://hvg.hu/itt...zsidot#rss
116 #15 livia
- 2018-08-28 20:19
Horthy védte a zsidókat. Ez tény, mit akar a szidóság? Szerintem imádkozniuk kéne, és köszönettel tartoznak. Nem értem, szerintem csak a magyarság folytonos gyalázása a cél. Kilóg a lóláb! Vagy az ördög patája?
2 #16 gerry
- 2018-08-28 21:22
livia ZSIDÓ! nem szidó ...persze csak ha nem vagy pözse ... izé pösze csak pisze. s_hihi...

mit köszönhet, mit köszönhet... pl. egy Fehér lovat is.
Nagyapám még fizetést is kapott tõle mint parádés cskis ... illetve kocsis (de elõtte nem mert káromkodni, az bizony igaz! - Tényleg elõtte, mert ott ült és hajtotta a hintaját (Persze nem volt olyan csiricsálé mint az angoloké az biztos, de Horthy-nak tetszett a puritánsága.)
238 #17 bivaly
- 2018-08-29 06:08
Valaki fotózza már ide, amikor a zsidók a " Hálás zsidóság" felirattal megkoszorúzzák Horthy sírját ! Na, most akkor õk milyen zsidók, SS zsidók, csak álcázzák magukat, és otthon a tükör mögött õrzik a Hitler képet ? Tényleg a jó büdös kurva édes jó anyját ennek a soha ki nem pusztuló mocsoknak. Ez az a patkány szaporulat, akinek egyes egyedei a Rákosi korban feljelentették korábbi bújtatóikat, mindegy milyen alapon, "hálából" ! Tipikus skorpió vicc, "..., nem tehetek róla, ez a természetem". Igen, bizony tudóskáim, meg nem tudóskáim, az a bizonyos "isteni pecsét" mindenkiben benne van, a" billog", ezt genetikának nevezik. Na, ettõl nem "emberi faj" van, hanem " fajok" !!! És ez a rohadt világ nem más, mint fajok háborúja, GMO-s homo sapiens mutációk háborúja, az "ember", az "original homo sapiens" ritka, kihaló félben van, miközben mint élõ és gazda test, õ tartja el, meg, a mutációkat, akik egytõl egyig csak paraziták. Egyszer, úgy is vége lesz. És írhatnám még sokáig, ... !
4 #18 Posta Imre
- 2018-08-29 06:18
Bivaly, a pár nappal ezelõtti karc-mûsorban a reiner peti, morvai intendánsa, a "nemzet zsidaja" kifogyhatatlan szókinccsel ecsetelte a két székely hõs (itt is megfuttatott "székely terroristák" ügyét, meg hogy meglátogatták a családot...bleb-bla, de kitért arra is, hogy û zsidóként ha felkérik, megyen Horthy szobrot avatni, mint a samec! Ezt ki is kérte magának! Na, szóval ilyenek ezek. Közben tennap a Kossuthon hallom a történész eszmecseréjét a "magyar politikusok" és államférfi iszonyrendszerérõl és õ Horthyt nem igazán kímélte, mert ugyi fel kellett vona áldoznia magát, de hát nem tette, ugyanakkor az sem volt biztos, hogy jól tette, amit és az sem, hogy rosszul. A lényeg az volt, hogy az a jó párosítás, ha valaki katona es és "politikus" es egy személyben.
238 #19 bivaly
- 2018-08-29 06:33
Imre, ha még itt vagy !?

Van vagy volt bécsi székhellyel egy valamilyen Horthy emlék társulat, bizonyos Almássy Szabó ...-el, ( a keresztnevére nem emlékezem), többször volt alkalmam hallani, hát meglehetõsen részletesen mondta el, hogy õk bizony nagyon hálásak Horthynak, és kitért arra is, ( megint csak mint sokan mások is ), hogy Horthyt Portugáliában haláláig bizonyos zsidó csoportok havi juttatással látták el.
Megint megjegyzem, hogy vannak zsidók, meg vannak zsidók !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.10 másodperc
4,707,761 egyedi látogató