Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezt is megértük: jobbikos képviselõ nácizott a tévében

BelföldAjvé-córesz! Kimaxolta a hiteltelenségét a bukott néppárt, amikor a nácizás mellé még antiszemitázott is - pedig aztán a Jobbik tudna sztorizgatni antiszemita gyökerekrõl.

Pintér Tamás, jobbikos országgyûlési képviselõ igen abszurd perceket szerzett a tévénézõknek, amikor az ATV Start mûsorában nácizta a magyar kormánypártot.

Az már csak hab a tortán, hogy a politikus még antiszemitizmussal is vádolta a magyar kormányt, fõleg, hogy õ ezt jobbikosként teszi. Még a mûsorvezetõk is megdöbbentek ezen, valószínûleg azért, mert pontosan érezték, milyen kínosan hiteltelen egy jobbikostól az, hogy a magyarországi antiszemitizmus miatt aggódik.

Azt mindenesetre biztosan kijelenthetjük, hogy a Jobbik végérvényesen felvette az SZDSZ-es tempót.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-08-25 16:51
Ez az idomított, aljas, idióta bábok tulajdonsága. Pénzért játszani szerepet, a politikában is megszokott, csak azt is meg kell szokni, hogy ezt fõleg a senki ripacsok teszik ebben a "színházban", akik mint ez a seggfej is, ha kell, a saját anyjukat is lekurvázzák nyilvánosan.
Valaki természetesen a szájába rágta, ez meg kiköpte.
4 #2 Posta Imre
- 2018-08-25 17:01
Bivaly, itt van a másik trágyapofájú karóba-húzandó állat...meg a harmadik és a sok százezredik...milliomodik.


Orbán Ráhel azért dobta el a pelenkát Bayer Zsolt szerint, mert nem volt elég kuka, de a kommunisták rosszabbak


Bezzeg a Szabadság hídon lehetett szemetelni.

"Orbán Ráhel Horvátországban eldobott egy pelenkát. Helyesen cselekedett? Nem, nem cselekedett helyesen." - kezdi szombati publicisztikáját a Magyar Idõkben Bayer Zsolt, aki ezzel a mondatával lényegében lezárta a sajtót kedd óta lázban tartó vitát. Aznap hozott nyilvánosságra a Nyugati Fény egy olvasói fotósorozatot, amelyen az látható, hogy Orbán Viktor miniszterelnök legidõsebb lánya, a második gyermekével állapotos Ráhel egy zacskóba csomagolt használt pelenkát helyez el az út szélére.

A képek alapján nem volt egyértelmû az eseménysorozat, de a kormányfõ családját személyesen ismerõ publicista cikkével helyretette a tényeket.
Bayer Zsolt
Fotó: Népszabadság-archív/Földi Imre

Bayer hosszas cikkének lényege, hogy az általa kommunistának, illetve liberálisnak tartott sajtómunkások szerinte korábban megvédték az autók elõl ideiglenesen lezárt Szabadságon hídon szemetelõ bulizókat (akiket valamilyen okból a jobboldali sajtó szintén liberálisnak tart), ezzel szemben "nyilvános kivégzést" rendeztek a sajtóban Orbán Ráhel eldobott pelenkája miatt. A Szabadság hídon történt esetrõl szóló Facebook-bejegyzés augusztus elején született.

Bayer szerint ráadásul a miniszterelnök lányáról fotókat készítõ "nyilas-ávós házmester párocska" azért állt meg a benzinkúton, hogy kutyájuk elvégezze a dolgát, vagyis nyilván egy szavuk sem lehet Orbán Ráhel ellen (az valóban nem derült ki, hogy a fotós otthagyta-e a kutyagumit a parkolóban).

A publicista szerint az is külön említést érdemel, hogy "az ominózus benzinkúton nincs pelenkázó, ellenben van irgalmatlan tömeg és mindent elborító szeméthegyek", utóbbi oka pedig az, hogy nincs elég szemeteskuka. A Nyugati Fénynek nyilatkozó olvasó viszont azt állította, hogy látott a parkolóban szemetest.

"Szóval letette. Otthagyta. Elvihette volna? El. Haza is hozhatta volna, hogy az elsõ itthoni benzinkút szemetesébe dobja bele? Igen, ezt is tehette volna. Nem ezt tette, hanem otthagyta. Mint a Szabadság hidat teleszemetelõk tették" - érvelt Bayer.
http://168ora.hu/...bak-154992
267 #3 Perle
- 2018-08-25 18:38
Szemetel a lakosság alsó és felsõ szinten, Büntetni kellene már keményen.:@
Egyébként van némi különbség az eldobott sörös flakon és a büdös pelenka között. Megalázza az utóbbi azt az embert, akit a szükség szemetet szedni kényszerit.
Az, aki elvárja, hogy más takarítson ingyen utána, az egy primitív, jellemtelen ember.
683 #4 Duterte
- 2018-08-25 22:33
Milyen erdekes kozel keleti vonasai vannak Pinter Tamasnak.
267 #5 Perle
- 2018-08-26 17:27
A másik Gáborról is kiderült valami, része volt az ezüstös buliban:
https://magyarido...t-3384202/
684 #6 atacama
- 2018-08-29 10:13
Évekkel ezelõtt mikor "ÉLJEN MÁJUS ELSEJÉN"
a Város ligetben a Kádár János Standnál a relikviák hegyein át gázolva megkérdeztem hogy miért nem arról beszélnek és miért nem arról szól a nóta Hogy Drága Jancsi bácsi volt a legnagyobb véreskezû tömeg gyilkos
az 56-os megtorlások idején.. egybõl a könyv árúsító vénnasszonyok és az érdeklõdõ közönség egybõl
LE NÁCIZOTT....holott csak egy fogós ravasz kérdést
tettem fel..ettõl függetlenül a sztori ül...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.55 másodperc
3,407,605 egyedi látogató