Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ezt csak így reggelre

Gondolatoki>Soha nem jött még ilyesmi, most mög egy 9 éve döglött nbh-s mocsoktól...biztosan reinkarnáció, vagy ilyen a szinkronicitás? Prisztás jól van? Üdvözlöm az FSZB-s informatikusokat!
Bejegyzés-feliratkozási kérelem a(z) A TMRSZ és ami mögötte van! / A TÉNYEK ! / blogtól
Beérkezõ levelek
x
noreply+subscribe@blogger.com

1:11 (7 órája)

címzett: posta.imre
Szia, posta.imre@invitel.hu! Egy ideje nem láttunk. Azért fordulunk hozzád, hogy megkérdezzük, a jövõben is szeretnél-e e-mailben értesülni, ha új bejegyzés jelenik meg a(z) A TMRSZ és ami mögötte van! / A TÉNYEK ! / blogon.
Ha továbbra is szeretnél e-mailt kapni arról, ha új bejegyzést adnak a bloghoz, kattints a lenti Feliratkozás megerõsítése linkre. Ellenkezõ esetben hagyd figyelmen kívül ezt az üzenetet, vagy kattints a lenti Elutasítás linkre.

Ha nem szeretnél e-mailt kapni az új bejegyzésekrõl, kattints a leiratkozási linkre itt vagy egy jövõbeli értesítésben.

Feliratkozás megerõsítése
Elutasítás

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-08-30 14:01
Az a sejtésem, hogy az összes ingyenes netes szolgáltatás, ami regisztrációval, felíratkozással jár, nem más , mint titkosszolgálati adatgyüjtés, ide értve a külünféle kedvezményre jogosító vásárlási kártyákat is. Az emberek néhány forint áruérték visszatérítéséért önként átadják személyes adataikat. Érdekes módon ezt az emberjogogi és egyéb aktivisták még sosem kifogásolták.

Lassan már egyetlen weoldalon sem szabadon böngészni anélkül, hogy hozzá ne kelljen járulni valamihez, amiról azt sem tudjuk, valójában mit takar.
A "hálózat" csapdájában vagyunk, ahogy errõl egy amerikai film is készült Sandra Bullock-kal a fõszerepben.
267 #2 Perle
- 2018-08-30 14:08
Az elõbb javítottam az elõzõ hsz-ben elkövetett helyesírási hibáimat. A gépem alul jelezte, hogy az újraszerkesztéshez a " revorvermaps-ról töltödött vissza az írásom. Valaki már közben olvasta is a véleményem.
2 #3 gerry
- 2018-08-30 15:58
Imre, én akarok érte sülni ... a TRMSZ-ért akár pecsenyepirosra is. Lehet? Melyik gombot kell megnyomnom? A pirosat?

Télleg mi van Szima Judittal? - Lehet, hogy õ vette vissza a TéeReMeSZ-t és megint amaz-t csinált belöle?

Tényleg - mi az, hogy blogger.com? - ez gyanús ... nincs pénzük egy saját weboldalat fizetni?...

Rájöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem azért keresnek, mert most értették meg, hogy semmi túlórapénzre nem számíthatnak és be akarnak mint ex "temegmondtad" cserkÉSZnek csábítani.

Így van? :) ... ugye így van!?s_pompom

------------------------------------
Közben megnéztem - a blogger.com Kaliforniában van... Na tessék - itt, azaz ott beszélik ki a magyar rendörsegg titkait! Ezért nem nyivákol senki? Persz ha egy orosz szerveren lenne ... ESZMÉLETLEN EGY VILÁGBAN ÉLÜNK. Nem is kell, meggondoltam magam. Nekem gyanús ez a Trampli és a zUSA is... Hol itt a béka meg a bizottság?
s_Hlp
4 #4 Posta Imre
- 2018-08-30 18:41
Gerry azok a régi szép idõk köszönnek össze-vissza! Boroscola meg az agybaxott társasága.

Perle, az a helyzet, hogy gyanúm szerint azon ügyködnek, hogyan tudnának "felturdózni'. Nem hiszem, hogy egy pillanatra is elveszítették vona a fonalat, ahogy én sem feledtem és nem is bocsájtottam meg.
238 #5 bivaly
- 2018-08-30 21:14
Imre !

Ezt írtam a Gerrynek is az adatvédelmi bohócságokra ! Most, hogy beléptem, "megkérdezte" az "internet", hogy akarom-e, hogy õ megjegyezze a jelszavam !? Nem akartam. Minden bizonnyal ezer éve meg van jegyezve, meg minden betû is, amit leütöttem. Végtelenül és féktelenül aljas, hitvány, mocskos világban élünk, "hála a számítógépnek", és a technikai fejlõdésnek. Nem sokára már csak és kizárólag ujjlenyomat azonosítóval indítható számítógépek lesznek forgamazhatók !!! Utána lesz beépítve pillanatokon belül az arc, és retina felismerõ kamera, ha még nincs, mert a beépített kamerák igen régtõl már ott vannak. Skyp ? Egy rossebbet, nézik a pofánkat, megjegyeznek, ellenõriznek, létünk minden pillanatában.
99 #6 MORMOTA1968
- 2018-08-31 03:21
Ha gmail üzenetet írsz, minden egyes leütött betût azonnal elmentenek!
2 #7 gerry
- 2018-08-31 06:26
Mormi - ha nem tennék akkor nem menne át az információ!!!:|
99 #8 MORMOTA1968
- 2018-09-02 04:32
Vagy úgy kedves Gerry, én meg már azt hittem, hogy maguknak mentik el bizonyos titkosszolgálatok, akik már jelen vannak mindenhol. Csakhogy, amíg nem küldöm tovább az üzenetet és törlök ezt-azt belõle, feleslegesen mentenek el bármit is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,606,559 egyedi látogató