Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Baráti találkozó

BelföldKedves régi és új Barátok!
Némi töprengés után arra az elhatározásra jutottunk az õcsényi találkozás után, hogy a csapatnak talán jót tenne egy újabb találkozó.
A helyszín Kulcs lenne, a Duna mellett, sátorozással, és a hölgyeknek aki igényli, Kulcson Talpi tud szállást adni éjszakára.
Bográcsoznánk, lehet szalonnát sütni, nyársalni. A lehetséges esõ ellen pavilon lesz felállítva.
Szeptember 14-15-16 az idõpont.
Akinek van kedve egy jó beszélgetésre, személyes találkozóra, jöjjön.
Bõvebben Talpinál lehet érdeklõdni.

Üdv mindenkinek.
Repülõszõnyeg

Hozzászólások

2 #96 gerry
- 2018-09-15 06:30
sjani #93 - ejnye-bejnye itt kiskorúak is vannak!

A fütykös:
www.ajandekkatalogus.hu/usr/templates/images/user_images/ajk006198/300.ajandek.otlet.futykos_csoki.CcmyD.jpg

... amúgy pedig mindenki látta öcsényben, amikor elporzottál az utánfutós autóddal hogy az utánfutód tele volt pakolva pénzzel!
Egy le is esett a földre - gyorsan felvettem, csináltam róla fényképet bizonyítéknak:
www.postaimre.net/kepek/40000Ft.png
116 #97 livia
- 2018-09-15 21:30
No, érezzétek jól magatokat, nem fogok irigykedni, nálunk ez az év így alakult. Mindig azt kell tenni, ami a kötelesség.
1168 #98 Herzsi
- 2018-09-16 16:50
Most köszönöm meg Talpinak, és Évikének, a csapatnak, hogy frappánsan, kreatívan oldottak meg mindent, volt ott rögtönzött hûtõ, és illem hely is, nem is akár milyen, bió minden! Dicséret Zitának és a segítõknek ! Nagyszerû volt a csapat!

KALANDOZÁS AZ ERDÕBEN!:|

Mint írtam az este, 23 h. kor értünk haza!
Nagyon jól éreztük magunkat! Amikor elköszöntünk tõletek, és bevetettük magunkat az erdõbe! Kiderült a súly több volt mint amit elbírt az autó. Így leért az alja, a döcögõs kanyargós úton!
Ki lett találva, a két férfi kiszállt, mert... könnyebb lett a súly. de a sötétben akkor már a tájékozódás is nehéz lett! Persze, Talpiék már szinte otthon voltak! Talpi telója lemerült, mi eltévedtünk! :D
Csupa izgalommá vált az út! Sötét, hepe-hupa, idegen minden! Talán erre jöttünk, jelszóval, mentünk, de mégsem ez nem volt itt!!! "Zsák útca" A fiúkat néha elhagyva, bevártuk, mert Oroga felesége, pánikba esve, várjuk meg!, várjuk meg!, nem látnak semmit felkiáltással állította meg Mihályt! :D Haladtunk tovább! Talán jó helyen vagyunk van ott egy tisztás és egy ló , eddig stimmelt! De az út nem vezetett tovább. Vége lett, nem csak az útnak! :D s_vigyori;)
Hú, hogy jutunk ki innen? Pánikok sorozata! :D Vissza! Messziben villany világot láttunk, valahogy elénk kerültek a villanypóznás világítás sorozatai. :D Megkönnyebbülés, laktak ott Emberek! Sõt, az utcán is voltak, akit megtudtunk kérdezni, merre tovább?
Útba is igazítottak! Tisztelet az Emberségüknek, pontosan elmagyarázták!
És révbe is értünk!
Mihály, a sima úton felvette a fiúkat, és mindenki elégedett volt ismét! Orogáékat várták, a buszmegállóban!
Mi indultunk tovább! Immár az izgalmak enyhülése után! Mihály sebbel lobbal kikerülte Kecskemétet, és lássatok csodát, mi is befutottunk Szegedre!
Igaz, Mihálynak még hátra volt 30 km!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,405,805 egyedi látogató