Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Soros háborúba taszítja a világot? Összeomlás elõtt a világgazdaság, az euró az utolsókat rúgja, mindenütt zavargások várhatók?

KülföldMicsoda üldözési mániá-sokan lettek! nem kék ezeknek egy bukott, kiégett picomókus? Vagy legalább egy kuss? Soros György zsidó tõzsdemanipulátor és még néhány hasonszõrû multimilliárdos amerikai "üzletember" pénzügyi káoszt idéz elõ, azzal a céllal, hogy általuk irányított egy (vagyis egyetlen?) bankot, egy hadsereget és egy kormányt hozzanak létre.

Az amerikai nyilvánosságot valósággal sokkolta a legújabb felfedezés: az USA szinte minden részén hatalmas, szögesdróttal körülkerített koncentrációs táborok épültek. Eleinte arról volt szó, hogy esetleg Amerika is befogad pár ezer migránst, az említett objektumok azonban több millió ember elhelyezését teszik lehetõvé (és egyáltalán nem biztos, hogy bevándorlók számára jöttek létre). Ehhez a folyamathoz (mint ahogyan szinte mindenhez) Soroséknak is van köze.

A fentieket a Blacklisted News portál állítja. Az ott megjelent cikkben az is olvasható, hogy a világ leggazdagabb emberei: Soros György és John Paulson viszonylag olcsó pénzért árulják a legnagyobb bankok (J. P. Morgan, Goldman Sachs) részvényeit, valamint hatalmas mennyiségû aranyat vásárolnak, ami normális körülmények között teljesen logikátlan lenne.

A Wall Street-en máris pánik uralkodik. Nagyon érzõdik a levegõben, hogy valami készül. Több jel arra utal, hogy teljes pénzügyi összeomlás következhet be, amely soha nem látott gazdasági válsághoz vezetne nemcsak az USA-ban, hanem az egész világon.

Erre maga Soros György is utalt a Newsweek folyóiratnak nemrég adott interjúban. Elõrevetítette, hogy a múlt század harmincas éveihez hasonló (második világháborút megelõzõ) gazdasági kollapszusra lehet számítani. Ezt követõen heves utcai zavargások törnének ki az Egyesült Államokban. A hatóságok fegyvereket vetnének be, vérbe fojtanák a lázadást, valamint az egyéni szabadságokat drasztikusan korlátozó új rendszert állítanának fel, hangsúlyozta a tõzsdemanipulátor. (Elõfordulhat, hogy ez nemcsak prognózis, hanem egyúttal Soros kívánsága és célja. Mint ismeretes, gyakorlatilag az õ kezén van a világ politikai pártjainak jelentõs része, továbbá õ /is/ finanszírozza és irányítja az Európát megsemmisítõ illegális migrációt.).

Szembeötlõ, hogy az USA-ban az utóbbi idõben elképesztõ mértékben felgyorsult és felfokozódott a hadseregben (is) használt fegyverek és muníció vásárlása.

Rendkívül furcsa és megdöbbentõ, hogy a legnagyobb vásárlók közé az amerikai szociális szolgálatok-intézmények sorolhatók. Összesen 174 ezer golyót vásároltak, amelyeknek elosztását országszerte 41 helyen bonyolítják le. Falakon is áthatoló munícióról van szó. Egyáltalán miért van erre szüksége a szociális hálózatnak?

Az Állambiztonsági Hivatal több mint egymilliárd golyót rendelt.

Eközben íme még egy "érdekes" jelenség: Jacob Rotschild, John Paulson és Soros György multimilliárdosok a napokban több százmillió euróba fogadtak más bankárokkal, hogy az euró belátható idõn belül teljesen összeomlik. A európai valuta máris érezhetõen gyengült.

A jelek szerint az ingatag (alig létezõ) világbékét az eddiginél is komolyabb veszély fenyegeti.

Blacklisted News, Revolucija.org és Srbin.info nyomán K. P.
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2015-11-22 09:15
A zsidó kiszolgáltatja Európát a terroristáknak és bûnözõknek.
Fel akarják számolni Európa maradék civil rétegének önvédelmi lehetõségeit – azokét, akik a sportoláson kívül legalább önmagukat megvédhetnék, ha az állam arra nem képes. Ezzel kiszolgáltatottá teszik az európai lakosságot a bûnözõkkel és terroristákkal szemben, éppen egy olyan idõszakban, amikor a fegyvertartás liberalizálására lenne szükség, mert a hatóságok láthatóan nem tudják megakadályozni civilek százainak meggyilkolását. Terrortámadás és más életellenes bûncselekmény esetén az európai ember teljes kiszolgáltatottságban kell várja, hogy a maszkos alakok agyonlövik-e, mert a törvény nem engedélyezi az önvédelmet.
A liberálisok elvennék az európai emberektõl azt a jogot, hogy ellenõrzött formában fegyvert tarthassanak. Eközben az Európai Unió határai nyitottak, és ahogy a személyek hatósági ellenõrzés nélkül beözönlenek Európába, az illegális fegyverek is behozhatóak. Ez a bûnözõket és terroristákat hozza kezdeményezõ helyzetbe, miközben az európai embereket kiszolgáltatott, önvédelemre alkalmatlan helyzetbe taszítja.
Az Egyesült Államokban és Izraelben számtalan esetben fegyvert legálisan tartó civilek hárítottak el bankrablást, betörést, utcai támadást – miközben egy európai terrortámadás során civilek százai védtelenül kell várakozzanak arra, hogy kiérkeznek-e a rendõrök, vagy a terroristák addigra mindenkit megölnek.http://www.hidfo....unozoknek/
66 #2 9323elitelt
- 2015-11-22 10:02
Az arabok európai fõvárosa Rotterdam
http://kitartas.n...-rotterdam
80 #3 monguzking
- 2015-11-22 15:16
hatalomm piramis felépitményén mindent láto szem alatt nem zsidok állnak-még bankárok sem még illuminati sem hanem a jezsuita rend..erröl ne feledkezzünk meg
136 #4 vancsod
- 2015-11-22 17:00
Mind e közben a zsici rabbi fegyver tartási engedélyt követel a testvíreinek
116 #5 livia
- 2015-11-22 17:08
A európai zsidók pedig követelik a felfegyverzésüket, mivel joguk van megvédeni magukat. Ciszjordániában már ha valaki rosszul néz rájuk, lepuffantják, mint egy kutyát,simán töltött fegyverrel járnak. No, és sokkoló a videó, amit ez a horrorállam közzétett.
75 #6 talpi
- 2015-11-22 17:10
vancsod
már rég megkapták, Kavics elintézte nekik 24 óra alatt, ne aggódj, neked el kell menned picológushoz és megállapítja" militáns szemléletû, megbízhatatlan vagy, még sport célú fegyver engedélyt sem kapsz :(
99 #7 MORMOTA1968
- 2015-11-22 18:18
Monguzking! Igen, hajlamosak vagyunk megfeledkezni a jezsuitákról, de kik is azok a jezsuiták, akik már a Vatikánt is uralják? Drábikot sokan nem szeretik, nem is kell szeretni senkit, de érdemes elolvasni, amiket ír. A jezsuiták kriptozsidók. Származásukat letagadó zsidók. Az elsõ jezsuita vezetõ Loyola, fél zsidó volt, vagy lehet, hogy egészen az volt, de az utána következõ már szín zsidó volt. És ugye tudjuk, hogy a cionisták, különösen a leggazdagabb zsidó bankárdinasztiák egyenlõ szinten vannak a mindenkori szürke és fekete pápával. Ami a cikket illeti, sok idõnk már nincs. Érdemes nézegetni a "Férfiak játékboltja" nevû internetes oldalt. Sajnos éles lõfegyvert ott sem lehet beszerezni, de azért ott is akad önvédelemre nagyon is alkalmas fegyverféle. Mint már mások is megjegyezték a régi honlapon, a fegyvereket úgy is házhoz fogják hozni, csak ügyesen el kell tudni majd venni a gazdáiktól, aztán már csak muníció kell hozzá dögivel. Ha a dollár omlik, omlik az euró és persze a forint is. Nem baj cigarettapapírnak még jó lesz, bár kicsit mérgezõ, de hát úgy is napi szinten mérgeznek minket, úgy hogy ez már nem oszt, nem szoroz. Tartós kaja, víz, gyógyszer, búvóhely, fegyverféle, egyebek legyenek betárolva, mert most már nagyon közeleg a teljes összeomlás. s_ratata
99 #8 MORMOTA1968
- 2015-11-22 19:00
A kabalista zsidók világstratégiai programjának 6 pontja.[url]aranykorhajnalan.blogspot.hu/2015/02/a-kabalista-zsidok-vilagstrategiai .html[/url]

Jean Lacouture: Zsidók és jezsuiták az aranyszázadban.
www.multesjovo.hu...e_id/1824/

A jezsuiták, mint gazdasági és katonai szervezet-a valódi háttérhatalom.
www.kontrollblog....tonai.html

Akcióban a pénzkartell.-Franciaország és a pénzoligarchia,.
mek.oszk.hu/01500...tml/04.htm

Ezeket érdemes olvasgatni, többek között. s_Laptop
2 #9 gerry
- 2015-11-22 20:05
Mormota - Akkor már érdemes az egész Drábik írást egyben letölteni word-ben vagy pdf-ben a mek-röl (word azért jobb mert részletek is felhasználhatók belöle amennyiben szükség van rá):

http://mek.oszk.h...ndex.phtml

és van még néhány csemege olyanoknak akik többet is szeretnének tudni! Sajnos csak HTML-ben látható az összes Drábik írás ... de amelyik fontosabbnak tünik azt le lehet tölteni zip ben és a saját gépen kinyitható a böngészõ segítségével!

http://mek.oszk.h...ndex.phtml
99 #10 MORMOTA1968
- 2015-11-22 20:29
Köszönöm Gerry a segítséget! Nekem ha valami tetszik és le szeretném menteni, vagy lefénymásoltatom, vagy leírom magamnak Woldpad-on, úgy még meg is választhatom melyik részeket szeretném kiemelni, mondjuk nagyobb betûkkel leírva. s_Laptop
165 #11 LM
- 2015-11-23 17:58
Brittek is készülnek a nagy békére http://www.bbc.co...k-34897076 10.000 katona az utcán, új repcsik, hajók, bárhol bevethetõ "strike brigades" , és persze lehet hivatkozni Párizsra és rögtön nem vinnyog senki, hogy nade mééér költünk megint fegyverre
154 #12 kakas
- 2015-11-23 18:20
truthalerts.com/wp-content/uploads/2015/04/The-West-Recruits-Terrorists-25000-ISIS-Fighters-from-Foreign-Countries-since-Mid-2014.-UN-Report.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.98 másodperc
4,461,849 egyedi látogató