Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vol­ner gár­dis­ták­kal söpri ki a pár­tot, tel­jes az õrü­let. Ka­to­nai puccs a Job­bik­ban

BelföldBalfaszok! Tuareg a zsidó fidesz-ügynök is forradalmat hirdet és lesz is, hû de mek-kora! Irány a meki! A ma­ra­dék job­bi­ko­sok ismét egy­más­nak estek. Vol­ner János, a Ma­gyar Gárda ko­rábbi ki­kép­zõ­pa­rancs­noka a gár­dis­tákra tá­masz­kodva akarja meg­dön­teni a je­len­legi párt­ve­ze­tést. Puccsot szer­vez.


Szó van a pártszékház elfoglalásáról, Sneider és a többiek sarokba szorításáról és lemondatásáról. Ennek érdekében az erõteljes nyomásgyakorlástól, demonstrációktól sem riadnak vissza.

A információi szerint Volner János, a párt alelnöke a Magyar Gárda segítségével akarja elsöpörni a jelenlegi pártvezetést.

"Volner, a Gárda korábbi kiképzõparancsnoka az elmúlt napokban többször egyeztetett a bakancsos hadak vezetõivel, akikkel mindig is jó kapcsolatot ápolt, mondhatni talonban tartott. Rájuk támaszkodva, szabályos „katonai puccsot” szervezve akarja most kimozdítani helyérõl a Sneider-Gyöngyösi-féle, Vona Gábor által bábként mozgatott, árulónak minõsített vezetést. Úgy értesültünk, hogy kész a haditerv, Volner csapatai rövidesen megindulnak."

""

Nem elõször kerülne sor a Magyar Gárda (Új Magyar Gárda) politikai nyomásgyakorlására a Jobbikban. Például, amikor kiderült Szegedi Csanád zsidó származása, a gárdisták körbevették a képviselõ lakóhelyét, szabályosan terrorizálták, hogy távozzon a pártból.

"A gárdisták nem véletlenül segítik Volnert a puccs kivitelezésében, hiszen az alelnök legendásan jó kapcsolatot ápol a bakancsos hadakkal, mondhatni õ a Gárda egyik szülõatyja. Volner kiugrott rendõrtisztként, mint a Magyar Gárda kiképzõparancsnoka kezdte politikai pályafutását."

Személyesen a nevéhez fûzõdik a kulcsfontosságú gárdisták toborzása, felvétele és kiképzése. Még 2007-ben az elsõk között jelentkezett a frissen megalakult Gárda soraiba, melynek késõbb országos szóvivõje, sõt fõparancsnok-helyettese is lett.

Az elmúlt évek viharaiban titokban mindig megõrizte a gárdista vezetéshez fûzõdõ jó kapcsolatait, ezek felhasználásával akarja most megszerezni a hatalmat a Jobbikban.
Link

Hozzászólások

75 #1 talpi
- 2018-09-03 18:40
Jani!
2009-2010 fordulóján, a választásokat megelõzõen, beszéltünk egy-két dologról. Kezedbe kaptál egy anyagot, a figyelmed fel lett turbózva, kik az igaz és kik az álságos Gárdisták.
Kiss Robi lemondott, majd mégsem és érdekes mód," nõ ügybe keveredett". Ismerõs a dolog? Hasonlót magad is megéltél, gondolod véletlen? Most akkor mi a helyzet? Rendben van, hogy sosem késõ, csak tudod akik akkor tolták a szekeret, mára, sajnos elfáradtak és gondolkodnak. Sokan rosszul, rossz irányba, de a szívük azért egyként dobban.
684 #2 atacama
- 2018-09-03 19:25
Hát pont õk verték szét a gárdát..nem?
vagy azért most mégis lenne kit összedudálni?
4 #3 Posta Imre
- 2018-09-03 19:27
Talpi, ez a lófejû g.cit nem csak le kell köpni minden tisztességes magyar embernek, de el is kell ásni arccal lefelé legalább 5 méter mélyen, hogy az emléke se térhessen vissza!
75 #4 talpi
- 2018-09-03 19:38
Imre
:) ezen már csak ennyit, s nem többet. Sokat vitáztunk, néha még többet is, s mindkettõnknek igaza lett, sajnos :(
684 #5 atacama
- 2018-09-03 19:43
nebáncssad,csuk,hiszen dolgos gondos családapa,szeretõ férj, mindenre kiterjedõ figyelmû gáláns férfijú..aki ha az autókázásban megfáradt nõ ismeröst is elviszi pisilni a bozótosba segítõkészen mert
rájött a hölgyre a pis-pis..:D
75 #6 talpi
- 2018-09-03 19:47
atacama
ejnye-bejnye, mégsem lehet egy hölgyet megpisiltetni az út szélén, még félre érti valaki. :)
238 #7 bivaly
- 2018-09-03 20:31
Volner !

Milyen gárdáról beszélsz te itt, te nagyon szerencsétlen ? Jött a parancs, hogy parasztvakítani kell a sötétben ? Ki az a féleszû, degenerált állat, aki úgy gondolja, hogy van gárda ? Amikor volt, se volt, ez mára a nem hülyék és nem beszervezettek számára eléggé evidens, meg az is, hogy kik vagytok valójában.
75 #8 talpi
- 2018-09-03 21:47
#7 bivaly
Amikor volt, nagyon is volt. Igaz, volt "árnyoldala is" viszont mára mivé lett ????
4 #9 Posta Imre
- 2018-09-04 05:55
Ez elsõ 56 a demokrata zsidó bencsik utvarán gyakorolta be magát Talpi, ezt ne feledd és bábáskodorr reiner peti és az mdf-es für lali....
238 #10 bivaly
- 2018-09-04 07:01
Talpi !

Voltak jóindulatú, és jóravaló emberek, akiket behúztak a csõbe ! Mára ez nyilvánvaló. Ott voltam az elsõ avatáson ! És igen keserédes lett a szám azonnal. Egy részt az avatók kiléte, beszédei, más részt a "közönség" viselkedése, reakciói, stb. Egy darabig én is hülyítettem magam, hogy majd meglátjuk, mindenek ellenére.
Megláttuk.
33 #11 vizilo
- 2018-09-04 07:29
Ez már a mult a " Ganyédobra " kerülnek ahova valók , sajnos Én is elvakult Jobbikos voltam nem akartam elhinni hogy ez az egész eggy ganyételep amikor figyelmeztettek. Az idö bebizonyitotta fölteszem a kérdést, lehet "Magyar" megbizható párt....??? Válaszom nem !!! Mert nem engedi a Cigány - Khon mafia . Hazaárulóbol nincs hiány Magyarországonn ! Éngem már csak a halak érdeklnek meg a legnagyobb öröm a söröm ! Ez maradt !
8 #12 miskolcilaci
- 2018-09-05 21:32
Van egy rejtett pártnak is nevezhetõ szerv a részek része - nem tudom, hogy hallottatok e róla- a Tököm. Mindig kéznél van ha szükség van rá, s a legjobb barátom. Még nem hagyott cserben.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
3,391,465 egyedi látogató