Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rendkívüli közöny-lemény! Világcenzácijó!

BelföldEgyik ismerõsöm közelebbi hozzá nem tartozója közölte egy másik ismerõsömmel, aki közölte áttételesen velem, hogy legyen pár heti élelem idehaza, meg bankból ki köll venni a pénzt, mert valami lesz a közeli jövõben. Bennfentes minisztériumi információ, ugyanis a forrás forrása nem sámli! Nos, ha hiszitek, úgy es jó, ha nem, ugy es! Konkrétabban ugyi, ki nem xarja már le!

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2018-09-03 18:44
Milyen pénzt kell kivenni a bankból? Csak nem a maszkos, pisztolyos módszerre gondolt a hírforrás?
4 #2 Posta Imre
- 2018-09-03 18:47
Õsmagyar a fabatkát! Biztos a mostani kazahszáni találkozón sült ki a liba és bejelentik, hogy itt kérem zsidó-szar van a hun-szkyta palacsintában, ezért most jól meg lesz szopás szerint szopatva minden magyar. Bonyolult mesebeszéd ez kérem, de a török líra zuhanás után bármi elképzelhetõ, sõt az ellenkezõje is. A jó ebben, hogy a "bennfentesek" már tudni vélik. Szarni bele.
75 #3 talpi
- 2018-09-03 18:54
Ejhhh, de csuda kedvem van... Mirõl susog az erdõ/na nem péter :)/ viszont az a hideg élelem nem hátrány ha van. :)
75 #4 talpi
- 2018-09-03 22:06
Tisztelt, Hölgyek és Urak!
Emlékeztetni szeretnék sokakat, hogy néhány éve, havi rendszerességgel "próbálgatják" a légvédelmi rendszert. Vagyis, idõnként, megszólalnak a szirénák, igaz, csak néhány percre, vajon miért is???
Igaz az is, hogy sokan azzal sincsenek tisztában mit is jelentenek a sziréna intervallumai. Vajon miért mostanában/ 3 éve/ van ennek jelentõsége? Netán beköltöztek a darazsak? Netán a "gólyák" ??? azokat kell riogatni?
Mára, kötelezõ tananyag a honvédelem és a "hadifoglyokkal való bánásmód" de kérdem én,! ki lesz a hadifogoly???
238 #5 bivaly
- 2018-09-04 06:55
Figyelem ! Figyelem ! Ez csak próba . Ez csak próba .

Eeeeiiiiííííí...., a kutyák meg bediliznek, és világgá mennek. Más kutyák meg bekapcsolják a szirénákat. Még másabb kutyák utasítására. Kutyául érzem magam ennyi kutya között. Veszett idegbeteg a legtöbbje.
99 #6 MORMOTA1968
- 2018-09-04 07:06
Kedves Talpi! Mi leszünk, vagyunk azok a hadifoglyok! Újra indult a Tel Aviv 2-ön a "PIRAMIS" nevû zsidó pénznyerõ mûsor. És csak a vakoknak és gyengén látoknak nem szúr szemet, hogy egy összébb tolt Dávid csillag a mûsor logója. De a legtöbb képernyõn szereplõ lógóról elmondható ez. Nyíltan az orrunk elé rakják már, hogy tudjuk, ki is az úr a háznál, mert hogy õk már itthon vannak itt. Még a Duna tévé sok évtizedes kívánságmûsorában is beolvasnak egy-két üzenetet, amit Izraelbõl küldenek, felköszöntve az itteni rokonokat születésnap és egyéb alkalmakból. Nem kell itt már arra várni, hogy az Izraelbõl beszivárgók már ideszületõ utódai ugyan úgy kisajátítják majd ezt az országot is, mint tették Palesztinával, ez már réges-rég megtörtént. Az irtásunk most még suttyomban folyik, de a stadionoknak álcázott koncentrációs táborok is elõ vannak már készítve egy nagyobb szabású népirtásra. Nem miattunk szólalnak meg azok a szirénák Talpi, a betelepülõk féltik az életüket, mint mindig. Ha majd egyszer nem a megszokott idõben riadóztatnak, na akkor már lehet sejteni,tudni, hogy baj van! Az ország egyes pontjai már célkeresztben vannak kelet felõl, ez nem kérdéses, ezt nyugodtan kezelhetjük tényként! Nem hinném, hogy az oroszok ne tudnának róla, mi folyik itt a Kárpát-medence közepén. Biztos, hogy nem egy emberük van már itt nekik is. Az, hogy még látszólagos béke van, az csak annak köszönhetõ, hogy eddig minden cion érdekek szerint folyik ebben az országban. Ha már nem, azt gyorsan észre fogjuk venni! Talán már a hazai légvédelmi rakéták is fel vannak állítva itt-ott? Sajna, a rakéta gyorsabban közlekedik, minthogy idõben észlelni lehetne mindet.
815 #7 Upas
- 2018-09-05 22:27
Kinek van pénze a bankban? Most már hetente minimum kétszer harci szar gépek köröznek itt a levegõben.... Akkor is itt repkedtek amikor vihar volt....
4 #8 Posta Imre
- 2018-09-11 19:05
Ötven éve nem volt ekkora esélye egy tõzsdei esésnek

Egymás után két nagy pénzügyi csoport is arra figyelmeztetett, hogy hamarosan véget érhet a kilenc és fél éve tartó fellendülés az amerikai tõzsdén. A Goldman Sachs által a medvepiacok (ami a csúcshoz képest legalább 20 százalékos visszaesést jelent) elõre jelzéséhez használt mutató 1969 óta nem járt olyan magasan, mint jelenleg.
https://g7.hu/pia...i-esesnek/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
3,406,355 egyedi látogató