Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A 'jel'

BelföldA jövõ - Jézus, meg Nagyboldogasszony....ja és a jezsuiták...

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2018-09-13 20:38
azé már régóta tudom hogy ÁKI is ott van...
le se sajnálom a zenéjét se.. csak nem akartam senkit megbántani mert azért sokan hallgatják...
nem a mi kutyánk kölyke....:|
egy tipikus 666-os szolga!
4 #2 Posta Imre
- 2018-09-13 20:41
Nagy "kedvencem", de már jóideje nyilvánvalóan bekötött ripacs. Itt most a tankcsapda fogja csapatni, még a tököli nagykanyarban egy pszh-t is felállítottak "reklámnak", pedig nem is az.
116 #3 livia
- 2018-09-14 12:14
Izraelben vörös borjú született.
2 #4 gerry
- 2018-09-14 13:47
Mennyit kaphatott ezért?
ÁKOS, ÁKOS de nagyon hülye vagy!

Szerinted a gyerekeknek hány százalék marad meg az adományból?
Hofi már elmondta, hogy ameddig a gyerek iskolába jár (persze nem a maira gondolt) addig tanul, aztán meg már felejt!
Te marha régen járhattál iskolába. De mindegy, nem oszt nem szoroz, csak magadat kented be a reklámozással... érezni a szagod.

(én a helyedbe beülnék egy sarokba egyedül és elgondolkoznék az élet furcsaságain!)
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-09-14 14:37
-gerry miért veszed szívedre a 666-os ügynök akcióját ?

Tudod, hogy az ákos - vagy ki a fene ez a ficsúr - igazat hirdet.
Tudjuk , hogy a 666-nak a "gyermekek jövõje a legfontosabb" Ez nem egy "breaking news" .
Nekünk már csak múltunk van , jövõnk - számára -már nincs! Ezt pontosan tudja a 666-os "Ákos" (?) (ez lenne a 666-os neve ? -nem tudtam eddig)
Úgy látszik - "Ákos" - a 666-os ezután mobilon akar gyerekeket rontani - ez sem újság !
Tudjuk , hogy a zsidók felelõsek minden romlásért / rosszért , akik maguk egy helyiértékkel sem többek , mint 666 ! - de ez már antiszemitizmus - ami tény ! Itt azonban zsidókról nem mernék szót ejteni a világ minden kincséért sem (!) , mert kiderülne útálatom a 666-os zsidók iránt - ami megint antiszemitizmus , ami tény !
Nem csak a "marha" , hanem én is már próbálok/próbálnék felejteni, de a zsidót nem tudom
Kövessük hát liviát , foglalkozzunk a mezõgazdasági zsidó-vívmányokkal , a vörös borjúval , akinek csak egy perverz zsidó lehetett az apja - hisz ismered a zsidó 666-os szörnyet ?!
Ezek a vörös zsidó komcsik most már a marhával is . . ., meg mindennel ami mozog. Miért ?
Gondáltál már a Netanjahunéra !?
Hát - nem csoda ! - a zsidót is meg kell érteni ! -

inkább a tehénnel !
130 #6 kisvakond
- 2018-09-14 15:21
#4-hez
Kedves Gerry!

Tegyük fel Ákos nagyon naív, és el sem tudja képzelni, hogy nem a teljes összeg kerül a gyerekekhez. Akkor pedig az a kérdés, mit is takar az unicef értelmezésében az egész világ? Sok kis csokipurgyét Afrikában? Az miért lesz nekünk jó? Még többen érjék meg a felnõtt kort, és még több lehessen a migráncs?

Jól ki van ez találva. Felhízlalják õket a mi pénzünkön, hogy aztán idehozva õket kiszorítsanak minket az életterünkbõl...

Nem mintha a saját ómigránsainkkal nem pont ez lenne a helyzet :(
809 #7 megmondhatom-e
- 2018-09-14 16:27
-neked kisvakond , hogy ne aggódj a 666-os "Ákos" naívsága matt , de ugye te sem vagy naív !? ( ákos biztos nem naív , hanem számító, haszonélvezõ)

Te is tudod , hogy a junicef cakkundpakkli ' zsidó úgy zusammen ahogy van. Ezeknek az "egész világ" csakis a 666 által kiválasztott zsidókat jelenti és azok petéit , a magyar gyerekeket még véletlen se!
Amit ezek a 666-os zsidók akarnak , az mind csakis a 666-os zsidóknak lesz jó ,a magyar gyerekek jövõjének pedig még az eddiginél is rosszabb !

A felnõtt kort csakis a 666-os zsidók kölykei érik meg , a magyar gyerekek -legfeljebb rokkantan - az "életterünkben" !
238 #8 bivaly
- 2018-09-14 18:44
És, na ki a legjobb barátja ? Orsós Vitya.
Ennek a gitár gyilkosnak borászata van, könyveket ír, meg a MÜPA-ban "verset mond" . Belehallgattam, borzasztó. Szegény Arany János, hogy forog a sírjában.
809 #9 megmondhatom-e
- 2018-09-14 19:29
- ja , hogy ez a telefonos kunyeráló egy valós személy !?

Üdvözöllek Kedves bivaly!
Haza térve egy 500 km-es ország-nézõ körútról ( 24 óra alatt) elzsibbadva , pörgõ fejjel ide ülve a képernyõ elé kukkantottam a Posta Imre oldalra - már megint betörtem ide , hátha olvashatok valami újat . Amilyen nyomort láttam az országban - a csodaszép tájak közé dugva , tûzdelve - az emberekre itt rádõlnek a házak , a gyümölcs rohad a fák alatt , nem pedig a zsidók a fákon - rettenetes "sokhatás" ért , csak mert kitettem a lábam pár 100 km erejéig !
Remélem elnézik itt a "gondolkodók" amiket írok , de õk mit írnának azok után , amiket én láttam , beszélgettem , hallottam . . .
Még egy "amerikai" magyarral is találkoztam - törtünk egy kis angolt - õ megy vissza még a tél elõtt - ki tudja , jön-e még egyszer , valaha - mert 80 felé jár - de a zsidó-pusztítással legalább tisztában van - Floridában se kevesebb a 666 .

Már csak azt nem tudom , mi lesz Orbán mészárosával ,ha az európai zsidók összeugranak a "magyar" zsidókkal , mielõtt "haza" jönnek brüsszelesbõl !Mert ott ült az összes "magyar" zsidó Orbán körül ; a deutsche nevû zsidó (kijózanítva) , az arrogáns zsidó , meg atöbbi zsidó is.
Én nagyon agódom a zsidókért , hogy gyilkolnak tovább minket !?
Csak az Orbán pénze meglegyen a végére ! Ezért is agódom ! Tudod én nagyon agódós vagyok kommunista zsidó ügyben !
Üdv kedves bivaly - a gondolkódóknak is , holnapra talán kialszom magam és már nem agódom .
961 #10 szabir
- 2018-09-14 21:45
ez a mocskos ez valkolo
961 #11 szabir
- 2018-09-14 21:48
nehany video a krizis-szineszekrol hoaxok falsz flag dolgok stb
https://www.youtu...bM9ipUJYG8
ezeket torolte a jutub mind csak a ''kipipaltak jonnek be'' [a hivatalos szarok] azer van keves nezetseguk - ezeket ujraraktak

https://www.youtu...+flag+hoax
4 #12 Posta Imre
- 2018-09-16 18:45
E jelben gyõzni fogsz!

Pél­dát­lan össze­fo­gás: Ma­gyar sztá­rok se­gí­tet­tek a le­gen­dás szer­ze­tes­nek
Az er­dé­lyi ma­gyar gyer­me­kek gyá­mo­lí­tó­ja­ként is­merté vált fe­ren­ces rendi szer­ze­tes ren­ge­teg pénzt gyûj­tött ala­pít­vá­nya szá­mára.címkék:

Kovács Ákos, Szikora Róbert, Pataky Attila, Böjte Csaba, Presser Gábor, Oláh Ibolya, Edda, böjte atya, jótékonyság, koncert, papp lászló budapest sportaréna

tegnap 06:00Szerzõ: Buster

Böjte Csaba háromnapos eseménysorozattal ünnepelte meg, hogy 25 éves lett az általa létrehozott Dévai Szent Ferenc Alapítvány, illetve hogy 10 éves a Jobb velünk a világ! Alapítvány.

Ennek a három napnak a fénypontja volt a csütörtök esti jótékonysági koncert, melyen olyan sztárok léptek fel, mint Kovács Ákos, Presser Gábor, Szikora Róbert, Oláh Ibolya, vagy éppen az EDDA. Ezzel a koncerttel sikerült hidat építenie a különbözõ zenei stílusok közé.

Egyetlen estére nem szólt másról a buli, csak a feltétlen szeretetrõl, az összetartozásról és ami a legfontosabb: a gyerekekrõl.

Pataky Attila azt mondta: "Bár adni mentünk, mi kaptunk. Mindannyian egyetlen cél érdekében mentünk el a koncertre csütörtök este. Mindannyiunkat a szeretet és a segíteni vágyás hajtott. Délután kettõkor már a hangbeálláson voltunk, ami kicsit elhúzódott, így nem indultunk el haza a koncert elõtt. Késõbb kiderült számomra, hogy ebben az isteni gondviselés keze volt, hiszen a színpad mögött körbevettek minket azok a gyerekek, akikért este a dalok szóltak.

"Óriási érzés volt közelrõl látni az izgatott, várakozással teli örömöt az arcukon. "

Megint kiderült, hogy bár adni mentünk, mi kaptunk. Böjte atya elképesztõ természetességgel vezényelte le az estét. Nála jobban senki sem tud mesélni az eltelt huszonöt évrõl. Csodálatosan beszélt a hitrõl és az igazi vallásról, ami nem megosztó.Lám, minket zenészeket is össze tudott kovácsolni, pedig nem mindannyian képviselünk egy álláspontot bizonyos kérdésekben…"

- mondta lapunknak a koncert másnapján az EDDA frontembere.
Eközben a címlapon

Ákos is ott volt: "Tisztelem az önzetlen munkáját. Nagyon régóta kapcsolatban állok Böjte atyával és az alapítványával és nem ez volt az elsõ alkalom és nem is az utolsó, hogy hívott és mentem. Gyakran adakozom és nem szoktam nagy ügyet csinálni belõle, de tény, hogyha lehetõségem van, õ az, aki elsõként eszembe jut. Számos alkalommal segítettem az alapítványát, volt, hogy egy díjjal járó jutalmat ajánlottam fel, máskor pedig (2016 márciusában) 50 millió forinttal támogattam a szervezetét. Ezzel fél évre sikerült biztosítani az alapítvány mûködését. Böjte atyával baráti viszonyt ápolunk és gyakran látogatom meg õt és az általa vezetett gyermekotthonokat a családommal együtt.

"Nagyon tisztelem az önzetlen munkáját"
ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2018-09-14/35e692ba59d3a34eaf1c5801df2aff0d/620x0.jpg

- nyilatkozta Kovács Ákos, aki immáron több mint tíz éve ismeri és elismeri Böjte atya erõfeszítéseit.

Szikora Róbert is nagyra tartja: "Végzi a dolgát a szeretet parancsa szerint. Egy hozzá hasonló tiszta lélekkel találkozni mindig felemelõ érzés. Böjte atya nem a mesebeszéd, hanem a tettek embere. Végzi a dolgát a szeretet parancsa szerint, és az ember ezt látva kapitulál, álljon világnézetileg bármely oldalon is. Kiléptem a színpadra és minden, amit elgondoltam, egy pillanat alatt foszlott semmivé. Az arcokról sütött a boldogság és vitt magával az áradat. Nincsenek szavaim erre az estére. Egész életemben emlékezni fogok rá, pedig semmi különös nem történt…

"Köszönöm, Böjte atya! Köszönöm, Istenem!"

- zárta gondolatait az R-GO frontembere.

Több millió gyûlt össze az alapítvány számára

A hazánkba érkezett 500 erdélyi magyar gyermek számára fantasztikus programokat sikerült összeállítani Budapesten. Lapunknak a Nem Adom Fel! alapítvány szóvivõje, Papp Szabolcs mesélt.
Fotó: MTI

"Sikerült fergeteges hangulatot teremteni már a koncert elõtt, hiszen egy különleges osztályfõnöki óra keretében hallgathatták a gyerekek Böjte atya biztató, szeretetteljes szavait, Kövér László, az Országgyûlés elnöke, Révész Máriusz, országgyûlési képviselõ, egy római katolikus pap és egy fiatal színész, Vécsei H. Miklós is meghallgatta. Este sok ezer embernek adhattuk át a szeretet üzenetét a zene útján. Pénteken délelõtt a gyerekek ellátogattak a Parlamentbe, ami hatalmas élmény volt számukra.

"Azt még nem tudjuk pontosan, hogy mekkora összeg gyûlt össze a koncerten, de az már biztos, hogy több millió forintról van szó"

- mondta a szóvivõ.
https://ripost.hu...otekonysag

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.92 másodperc
3,451,271 egyedi látogató