Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszkva vajúdik és Jeruzsálemet szül

GondolatokCsak pár gondolatnyit ugorjunk az idõben. Trianon, Franciaország, zsidó szabadkõmûves központ. Orbán, a zsidó-cigány és Macron (cron =korona, de itt idõt is jelent, mint "cronosz", vagy krónikás = kor) az "elitista" illuminátus delegált "feszül egymásnak", pedig nem is. Igen, ez azt jelenti, hogy Tria-non! Közben megáll az idõ, mert már a "nép" akarja, illetve nem akarja az óra-barálást, így gyakorlatilag visszafelé haladhatunk az "idõben". Azt is tesszük. A zsidó nemzetalapítóvá vált, apelláta nincs! Moszkvában ez ugyanúgy eldõlt, ahogy Izrael léte is annak idején és nemléte mostanában.

A Liszaboni Szerzõdés gyakorlati felfüggesztését láthatjátok. Igen, pont azt, amit olvasatlanul fogadott el a parlamenti zsinagóga és most látványosan színészkedve a sok Soros-csicska pojácáskodva "ellenszegül". Szánalmas. Lányegében a vatikáni jezsiuta csürhe alól ganéznak ezzel ki, ugyanis a mocskos zsidó világrend (usa, anglia és a többi rabszolgatartó szabadkõmûves "szuperállam" lényegében már régen egyetlen egy volt) nem maradhat. Közben persze Magyarország is újra lesz alapítva, mert mostan nincs! Ez sajnos nem vicc. Nagyobb baj", hogy pl. Oroszország ugyanezen alapok hiányában szintén nem létezik. Ami van, az nincs. Nekik is létkérdés, hogy végre megalakuljanak és közben a "nép" ne vegyen ebbõl észre semmit, pont, mint nálunk. Ja, ez a "nép" érdeke is, pár ahogy eddig sem volt lényeges kérdés a "holt lelkek" adás-vételén" túl, eztán sem lesz rájuk helyezve hangsúly. Szar-gentini jelentés egy röpke kanóc egy már felrobbantott fegyverraktár romhalmazán, melyrõl még hazudják, hogy van, pedig nincs. Orbán megmondta: ne azt figyeljétek mit mondok, hanem amit teszek. Nos, éppen Európa többi szabadkõmûves mocskos buzijára szabadítja rá Moszkva ezt a férget. Kapaszkodjatok, a játék még csak most keményedik be igazán. Sajnos ezt ahogy eddig sem értette, eztán sem fogja érteni a "nemzet", mert kár szépíteni, de az "ember" ebben a világban megszûnt létezni. Teljes átrendezés zajlik a pincétõl a padlásig és ahogy azt már korábban is számtalanszor szónokoltam: Isten megbukott. Vagyis hát nem is "isten", de a földi helytartói és azok közvetítõ szerepe leáldozó félben van, ahogy az össze hazugság is, amire azt a "létformát" felépítették. Ez se nem jó, se nem rossz. Tény. Ha tudtok, kérjetek segedelmet egy másik dimenzióból, mert ennek itt vége van. Persze a látszatot ez egyáltalán nem zavarja még egy darabig. Akinek viszont szíve van, az "látja". Nincs miért siratni ezt a "világot" (mármint a "humanoid lényformát") és fenntartásáért is kár egy kapavágást is tenni. Ettõl függetlenül a "só" halad tovább, a vándorszínészek nagy beleéléssel játsszák a ripacs szerepüket.

Hozzászólások

75 #58 talpi
- 2018-09-24 13:59
Imrém!
nem mondod ? :) már ott is, naháááát, még a végén igaz lesz. :(
75 #59 talpi
- 2018-09-24 14:15
monguz!
nem vagyok egy bonyolult ember, " írod, érthetõbben fogalmazzak"
Rendben!
Mi a faszért költöd arra, a zsidóktól származó"könyöradományodat, hogy az Õ zsebükbe forgasd vissza, úgy, hogy még azt is gondold mennyire jó az életed.?
Tudod, én, ha tehetem, minden pénzem a gyermekemre költöm, és a barátaimra, hogy egy halk esti beszélgetést megejthessek velük.
Volt idõszak, amikor annyi pénzem nem volt, hogy a számláimat rendre/?/ kifizessem. S akkor egy telefon, és jött 30 ezer forint,. sosem fogjátok megtudni kitõl, viszont egyet elmondok"olyantól, aki hasonló nagy szarban volt" hiszen a családja léte vagy nem léte forgott kockán"."
Van még kérdés, "hol kezdõdik a MAGyarság" ?
75 #60 talpi
- 2018-09-24 17:17
#51 monguzking
- 2018. szeptember 24. 12:58:51
"boldog lesz az ember ha hasonlóval találkozik vándorlásai során"
Olvasd csak az "írást" kik is írták? mire készülnek? no errõl van szó,
ja, és egyik sem volt Nostredamus, :(
Van még kérdésed a "Föld népességével kapcsolatban?"
4 #61 Posta Imre
- 2018-09-24 20:06
819 #62 rozsola
- 2018-09-24 23:27
Hát hát , Imre mégiscsak megadta a kulcsot. Korábban már panaszkodtak az oroszok , miszerint titkos információk szivárogtak ki szíriából. Izrael olyan információkhoz jutott amiket csak egy bizonyos kör tudhatott. Eg egy dolog
A másik , Szíriában a moszados " iszlamistaterroristák " területveszteségei okán van hely becuccolni. Valahogyan legitimizálni kell a jelenlétet. Amúgyis van néhány megbizhatatlan zsidajfajzat amely szorgalmasan informálta izraelt , a gép pedig naponta örjáratozott ugyanazon a vonalon.
Csodálkozom hogy még nem raktátok össze. Szkripal ügy ? Kettös vagy többes ügynökök ?
4 #63 Posta Imre
- 2018-09-25 12:57
Vörös verebek....judapesten...amikbõl vérebek lettek. Ó, mekkora ováció lösz itten!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.83 másodperc
4,611,051 egyedi látogató