Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszkva vajúdik és Jeruzsálemet szül

GondolatokCsak pár gondolatnyit ugorjunk az idõben. Trianon, Franciaország, zsidó szabadkõmûves központ. Orbán, a zsidó-cigány és Macron (cron =korona, de itt idõt is jelent, mint "cronosz", vagy krónikás = kor) az "elitista" illuminátus delegált "feszül egymásnak", pedig nem is. Igen, ez azt jelenti, hogy Tria-non! Közben megáll az idõ, mert már a "nép" akarja, illetve nem akarja az óra-barálást, így gyakorlatilag visszafelé haladhatunk az "idõben". Azt is tesszük. A zsidó nemzetalapítóvá vált, apelláta nincs! Moszkvában ez ugyanúgy eldõlt, ahogy Izrael léte is annak idején és nemléte mostanában.

A Liszaboni Szerzõdés gyakorlati felfüggesztését láthatjátok. Igen, pont azt, amit olvasatlanul fogadott el a parlamenti zsinagóga és most látványosan színészkedve a sok Soros-csicska pojácáskodva "ellenszegül". Szánalmas. Lányegében a vatikáni jezsiuta csürhe alól ganéznak ezzel ki, ugyanis a mocskos zsidó világrend (usa, anglia és a többi rabszolgatartó szabadkõmûves "szuperállam" lényegében már régen egyetlen egy volt) nem maradhat. Közben persze Magyarország is újra lesz alapítva, mert mostan nincs! Ez sajnos nem vicc. Nagyobb baj", hogy pl. Oroszország ugyanezen alapok hiányában szintén nem létezik. Ami van, az nincs. Nekik is létkérdés, hogy végre megalakuljanak és közben a "nép" ne vegyen ebbõl észre semmit, pont, mint nálunk. Ja, ez a "nép" érdeke is, pár ahogy eddig sem volt lényeges kérdés a "holt lelkek" adás-vételén" túl, eztán sem lesz rájuk helyezve hangsúly. Szar-gentini jelentés egy röpke kanóc egy már felrobbantott fegyverraktár romhalmazán, melyrõl még hazudják, hogy van, pedig nincs. Orbán megmondta: ne azt figyeljétek mit mondok, hanem amit teszek. Nos, éppen Európa többi szabadkõmûves mocskos buzijára szabadítja rá Moszkva ezt a férget. Kapaszkodjatok, a játék még csak most keményedik be igazán. Sajnos ezt ahogy eddig sem értette, eztán sem fogja érteni a "nemzet", mert kár szépíteni, de az "ember" ebben a világban megszûnt létezni. Teljes átrendezés zajlik a pincétõl a padlásig és ahogy azt már korábban is számtalanszor szónokoltam: Isten megbukott. Vagyis hát nem is "isten", de a földi helytartói és azok közvetítõ szerepe leáldozó félben van, ahogy az össze hazugság is, amire azt a "létformát" felépítették. Ez se nem jó, se nem rossz. Tény. Ha tudtok, kérjetek segedelmet egy másik dimenzióból, mert ennek itt vége van. Persze a látszatot ez egyáltalán nem zavarja még egy darabig. Akinek viszont szíve van, az "látja". Nincs miért siratni ezt a "világot" (mármint a "humanoid lényformát") és fenntartásáért is kár egy kapavágást is tenni. Ettõl függetlenül a "só" halad tovább, a vándorszínészek nagy beleéléssel játsszák a ripacs szerepüket.

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2018-09-21 06:20
Monguz, nincs "magasabb szint". Ha lenne és akinél ez már beérett, az(õ) már nincs itt. Ha tanítani vagy itt, akkor ezt fogadd el, mérlegeld, de csak humorosan, nem komolyan véve. Az élet már csak ilyen. Viccgyûjtemény, Ha bármit is komolyan veszel, elbuktál. Leginkább magadat! Értelmet ne keress, nincs, azt csak te kölcsönzöd, hátha "emelkedhetsz".
238 #21 bivaly
- 2018-09-21 06:36
Imre !

Annyira bánt, nem is tudom hogyan írjam le, szóval, hogy nem tudtok magasabb szintre lépni !? Ez szörnyû, ez rettenetes, most mi lesz veletek ? Gerry nem érti ezt a csoda monguzt, ( igaz, hogy én sem ), de azért fejlõdnünk kellene ! Én sem tudom, hogy mi lesz így velem ? Elolvasva ezt a fenti pár sort, teljesen magamba zuhantam, le vagyok taglózva, magam alá lettem temetve !
Próbáltam én magasabb szintre jutni, de a tizediknél véget ér a ház ! Nincs feljebb. Mostantól nem is tudom mi lesz velem, velünk ?
Tragédia, tragédia !!!
3 #22 Enid
- 2018-09-21 07:01
Szanaszéjjel vagytok, vagyunk. Foszlányokban látunk eggyet.
A felemelkedéshez "le" kell születni, tapasztalni. Ki tesz, tapaszt. Valamit megért, elsajátít és önmagán keresztül másoknak felkínál. Automatikusan.
Amint megvan az adás-vétel technikája el lehet kezdeni "játszani". Na, ettõl félnek, ezt késleltetik.
Csak késleltetni lehet.
Semmi sincs veszve, mindössze eltemetve ideig-óráig. Nem dobják el az írásokat sem, hanem ún. "könyv-temetõbe" hantolják.

Mágusaink még kézenfekvõbben tanítottak.
1168 #23 Herzsi
- 2018-09-21 07:24
1.31 perctõl, figyeljed, az elejétõl nézd meg!
https://www.youtu...4PMyqiump0
131 #24 lalapapa
- 2018-09-21 11:22
Kerdes egy ordog avagy egy tucat jo elo a picspoklabol
2 #25 gerry
- 2018-09-21 14:57
#23 Enid - Olvass egy kicsit vissza monguzkingnél! Õ már úgy kezdte, hogy "felsõbbrendü" volt.
Nem ugyanarról beszélünk. (Arrol nem is szólva, hogy ahol én lakom, csak 3 emelet van - az is úgy, hogy az elsõ az magasföldszint... A padlásra ugyan már felmentem - de ott semmi se még estimese se... Na ez a Tragédia. Bivaly legalább - gondolom lihegve - de feljuthat(jutott) a tizedik szintre (ott már érezhette a rezgést ... a lábizmaiban!) de nekem semmi esélyem erre.
Tragédia!. https://youtu.be/...
2 #26 gerry
- 2018-09-21 15:09
Apropo a Bee Gees...
Barry már az utolsó...

Emberek millióinak adtak szépséget.
A videot azoknak ajánlom akik talán már nem is ismerik õket:
https://youtu.be/...
https://youtu.be/...
69 #27 Szalonna
- 2018-09-21 18:29
Nekem errõl a zsidó szargentini jelentésrõl az a véleményem, hogy a zsidó judit, összebeszélt a zsidó-cigány viktorral, mi az amit viktor fejéhez kell vágni... hogy miért, na mit gondoltok? Hát az EU-ból való kilépést valahogyan elõ kell irányozni, és ez is több fronton megy, vagy rosszul látom?
4 #28 Posta Imre
- 2018-09-21 19:30
Jól elkanyartunk a zeredeti témától, de hát sebaj.

Monguz, egy idõben, vagy 20 éve és több, szóval gyerekkorom végén sokat kanyerítettem a zen-bõl. Olvastam és tán a megfelelõ "koanokat". Nekednek is javallanám, tán még nem késõ, mint soha, bár soha nincs késõ. Nem lettem nihilista, se anarchista, sõt, csak közben kezdem megérteni, mirõl is szól a "ka-puja nincs átjáró". Értelemmel fel nem fogható és ez még Gerryre is vonatkozik!

Enid, bármennyien is nézünk a tükörbe, attól még a tükör ugyanaz marad. Bár lehet mégsem, de ez már egy másik világ legendája.

Szalonna, az EU-ból nem "léphetnek ki", mert nem is vannak benne, de helyette átvehetik az "irányítását" annak, amit a közbirka "eu-nak" gondol. Te, lassan már a "csehek", "lengyelek", de mekk a "magyarok", ám a "szlovákok" (ez még viccnek is randa) mondják meg, mi legyen a menü és "kioktatják" az "angolokat" és a többi "csürhenépeket"..., csak figyeljé! Közben megyen csendben a zsidó-pakolászás.
809 #29 megmondhatom-e
- 2018-09-21 20:04
, hogy zsidókkal nem megy !Eddig se ment és eztán se fog!
Meg kell mondani ! Nem kell félni az "antiszemita" szar (gentini) tõl !
Különben marad így az idõk végéig. A zsidók meg belénk diffundálnak és ugyanolyan szar-ok leszünk , mint a gentini !
Ki kell menni az utcára ! Nem abba , ahol a Djurtsáne böszmül , hanem a mellette lévõbe . Tüntetnünk kell , hogy vége a nyárnak ! Nekünk jár a jó idõ , még ha mesterséges is ! Nekünk jár a nyár ! Egész évben !
Aztán ha kilépünk az únióból , mehetnek a zsidóink vízummal meglátogatni az osztrák zsidókat!
De ha kilépéskor jó nagyot lépünk , lemaradnak tõlünk a zsidók végre ! Moszkva örülni fog !
Gerry - nekem a Holiday volt a kedvencem 66 körül -de máig meghallgatom , ha az agyamra mentek a zsidók .
66-ban még sok mindent másként gondoltunk , de annak vége sõt a 67-nek is !
819 #30 rozsola
- 2018-09-21 21:48
Ej ej ! De sok az idealista
75 #31 talpi
- 2018-09-21 21:56
Elvtikéim!
Drága jó, "charles bronsonunk" vissza dobta a lassan bevezetésre kerülõ tv, javaslatot, " nevesen, hogy annyira takarékoskodni kell a vízkészlettel locsolásilag / ? /
Vajon ki szorongatta a csuklóját, hogy írd alá? Kiknek is kell annyira a víz?
819 #32 rozsola
- 2018-09-21 23:45
A végtelenségig sorolhatnánk
809 #33 megmondhatom-e
- 2018-09-22 06:27
, hogy - igen ! a zsidóknak innen pucolniuk kell!

Nekünk jár egy magyar kormány , magyar orvosok , magyar bíróság és magyar szomszédok végig az egész utcában ! Nincs szükségünk magyar nevû , német nevû és zsidó nevû zsidókra ! ( jól olvasod kósa lajos solomó! kálmán olga ! )

Naponta 3-szor kell megemlékeznünk a gyilkos zsidók magyar áldozatairól , nem pedig -csak- akkor , amikor gyilkosaink holokamuznak itt nekünk ! !

Nyilvános wc-k-ké kell alakítanunk a zsinagógiákat ! hogy mindenki jóízûen bele szargentinizhessen ! ( free of charge )A szaga ettõl nem fog megváltozni.
80 #34 monguzking
- 2018-09-22 13:32
Imre---valoban nagyon jo a zen buddhizmus--igazábol sokkal jobb lenne a világ ha más lenne az oktatás az iskolákban---de egyénileg felelösök vagytok hogy mikkor kezd beérni gyermekitek akkor megfelelö olvasmányok felé tereljétek figyelmüket mint például a zen de lényeges olvasmány lao cetöl tao te king vagy hermész triszmegitosztol stabula smaragdina....gerry félre értelmezése felbosszantott annyira hogy vettem jövö juniusra 3hétre repjegyet bangkokba 82ezerért--bár valoszinüleg tovább fogok repülni indonéz szigetvilágba--majd zsido bangkok meghitelezik
4 #35 Posta Imre
- 2018-09-22 15:37
Megmondhatom-e, eljön ennek is az ideje, bár az kérdéses, hogy az emberek eljönnek-e erre az idõre.

Monguz, te tudod. Magad elõl nem menekülhetsz. H lenne legalább egy fél gyereked, könnyebb lenne, pedig nehezebb, de a te utad lehetne könnyebb. Zen, vagy nem zen, tao, vagy nem tao, a neve mindegy is, de a tartalom ettõl még egyezõ. Vagy érett rá, vagy nem a delikvens.
58 #36 ssman
- 2018-09-22 22:55
238 #37 bivaly
- 2018-09-23 04:42
Monguz !

Hány gyereked van, hogy ilyen pontosan tudod, hogy mit és hogyan kell megtanítani nekik ? Ülsz a tökeiden, végig dugod a világ összes egzotikus kurváját, itt meg osztod az észt Hermes Trismegistosról, meg minden francról !? Hogy is van ez ? Én is "csak úgy " kérdezem ?
Se családod, sem semmid, leszámítva a világban szétszórt esetleges zabigyerekeidet . Tõled tudjuk, pedig nem is kérdeztük. Azért te is elmehetnél Csicserihez egy ebédre, az'tán jól megváltanátok a világot !
2 #38 gerry
- 2018-09-23 05:51
...na tessék... felbosszantottam és bankokba megy. Bivaly, ne bosszantsd fel te is mert monguzunk a végén még szibéri'aba is elmegy miattunk. Nem venném a lelkemre.
Viszont a csicseri ötlet nem is olyan rossz - vigye el magával és útközben el is intézhetnék a világ problémáit; együtt.
Bangkok egyébként szép... igaz, hogy a lányokat kihagytam de van elég nézni való. Kerüld el a Tuk-tuk Taxisokat...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,707,853 egyedi látogató