Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Levelet írt Németh Sándor a Sargentini-jelentésrõl

BelföldKiugrott a rohadt macesz a bödös tetves cionista kipából! Ja, hogy értjük! Cionista zsidó-cigány összeesküvés az "alkotmányos" rend megdöntésére! A vezetõ lelkész arra is emlékezteti levelének címzettjeit, hogy „Judith Sargentini egy holland zöld párt tagjaként harcos anticionista, vagyis a modern antiszemitizmus harsány képviselõje, aki Izraelt apartheid államnak minõsítette”.

Levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetõinek az Európai Parlament Magyarországot érintõ döntésérõl és annak következményeirõl Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetõ lelkésze.

A teljes levelet a pénteki Hetek fogja leközölni, de a PS-hez eljutott pár részlet.

Levelében Németh Sándor azt írja a Soros-Sargentini-jelentésrõl, hogy az a hazugságoknak és a valóságnak olyan keveréke, amelynek szellemisége és célja egyaránt botrányos és elfogadhatatlan. A vezetõ lelkész szerint „Soros György és a háttérhatalmak más képviselõi mindent megtesznek azért, hogy meghiúsítsák az antiglobalista, bevándorlásellenes, nemzeti és keresztény politikai erõk megerõsödését Európában”. Szerinte Orbán Viktor magyar miniszterelnök felvette a kesztyût.

Ha Orbán feladná elveit, az ifjú osztrák kancellárhoz hasonlóan politikai szupersztár is lehetne belõle, de remélhetõleg õ a nehéz, keskeny utat választja jövõben is, ami az eljövendõ új korszakba vezeti Magyarországot.”

Németh levelében kijelenti: bár 2019 májusában európai parlamenti választások lesznek, már most elõre lehet látni azt is, hogy a választás után a szuverenisták és a globalisták közötti küzdelemnek nem lesz vége, a jövõ alakulását pedig meg fogják határozni a két egymással szemben álló hatalom között a májusi választás után létrejövõ erõviszonyok. Németh Sándor úgy látja: a jelenlegi Európai Unió még nem birodalom, de azzá válhat, illetve létrehozhatja annak fundamentumait, ráadásul már a közeljövõben.

A Sargentini-jelentésrõl szóló szavazás Németh Sándor szerint az egyes politikai erõk kétféle európai jövõképpel kapcsolatos színvallása volt. Ami a jelentés tartalmát illeti, Németh Sándor szerint az „nagyon sok hazugságot, illetve olyan információkat tartalmaz, amelyeket a szerzõ arra használ fel, hogy a magyar valóságot torz és hamis színben tüntesse fel”.

„Keresztényként helyesnek tartom, hogy az Orbán-kormány óta a magyar alaptörvényben a tradicionális házasság definíciója szerepel, és bár a hatalom minden polgár számára biztosítja, hogy szabadon megválaszthassa életmódját, a homoszexuális jogokkal kapcsolatban ugyanakkor mindmáig elutasítja az ultraliberális felfogást, és a hagyományos családokat részesíti támogatásban, nem engedélyezte a melegházasság különbözõ formáit” – írja a vezetõ lelkész levelében, majd hozzáteszi: „Nem tudok arról, hogy a hatalom bárkit is üldözött volna homoszexuális életvitele miatt. A keresztény egyházak szabadon hirdethetik Isten Törvénye és Evangéliuma alapján a kinyilatkoztatást és a megtérést minden olyan cselekedettel és életmóddal szemben is, melyeket Isten Igéje bûnnek, rossznak ítél.”

A vezetõ lelkész arra is emlékezteti levelének címzettjeit, hogy „Judith Sargentini egy holland zöld párt tagjaként harcos anticionista, vagyis a modern antiszemitizmus harsány képviselõje, aki Izraelt apartheid államnak minõsítette”.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-09-20 19:21
Nem készül el Deutschék 30 milliárdos sportkomplexuma a zsidó olimpiára

A tervezett helyszín 10 hónappal a játékok kezdete elõtt

Bár a hivatalos kormánydöntés csak a következõ napokban születik meg, mostanra lényegében biztossá vált, hogy nem ott rendezik a 2019-es budapesti Európai Maccabi Játékokat (EMG), ahol tervezték. Az eredeti elképzelés az volt, hogy az eseményre egy 30 milliárdos sportkomplexumot húznak fel a fõvárosi 8. kerületben, a volt Taurus gyár területén, közvetlenül az Aréna Pláza mellett.

Az üzemet el is bontották, ennél tovább azonban nem jutott a projekt. A területen most is több embernyi magasságban áll a bontási törmelék, a kivitelezésre kiírt közbeszerzés pedig kétszer is eredménytelen lett. Egy új tender kiírására, a terület rendezésére és a kivitelezésre pedig biztosan kevés a játékok kezdetéig hátralévõ 10 hónap. A beruházás érdekes módon egy Fideszen belüli konfliktus miatt húzódhatott el...
https://g7.hu/all...olimpiara/
267 #2 Perle
- 2018-09-20 20:41
Vajon mennyibe fog fájni az adófizetõknek ez a " kereszténytõl" származó védõbeszéd?s_nezem
819 #3 rozsola
- 2018-09-20 22:12
Lám lám ! Az EU vezetõsége " antiszemita ". Hogy hová nem sülyedtünk ?
Alakul ez minden fronton. Nagyon úgy látszik az ország el van adva. Korábban Orbánt szidták de valójában Tel Aviv eladta Magyarországot az oroszoknak. Cserébe Izrael még létezhet. Vagy nem
238 #4 bivaly
- 2018-09-21 06:55
Magyarország nem létezik ! Nem elõször írom, és valószínûleg nem is utoljára. Bár soha ne kellett volna, de ez tény.
Magyarország több szeletre van vágva, és mint pizza darabok, több tányéron, másféle ízesítéssel, éppen "elfogyasztás fázisában". Mivel idõnként Budapestet be kell járnom, olyan dolgokkal szembesülök, ami amerikai sci-fi katasztrófa filmekben volt látható. Talán csak eszkimók nincsenek egyedül erre felé, és kosz, mocsok, bûz, rothadás. Minap Újpesten voltam, nem lakótelepen, kertvárosibb részen. Tisztaság, rend. Még Újpest központja is igen rendben van. Beérve a Lehel térre, óriási a kontraszt. Szemét hegyek, kutyaszar tonnákban, ápolatlanság, a Lehel piac és tér környéke úgy néz ki, mint ha itt szállnának le a börtönbõl érkezõk, és itt szállnának fel a börtönbe menõk a 14-es villamosra. De ilyen végig az egész belsõ kerület minden utcája, vastagon a kutya szar, repülni kéne tudni, hogy bele ne lépj. Mind e mellett olyan elképesztõ figurák tucat számra, akik amerikai filmek zombiainak szerepét bátran játszhatnák, bérkoldusok, a metrón román import cigány nyekeregteti a harmonikát, egy 5-6 éves gyerek meg koldul egy mûanyag pohárral.
Amerikai bûnügyi filmek külvárosi metró képei 30 évvel ezelõttrõl, élõben, Budapesten. Mondjuk a metró ellenõrök is valószínûleg a büntetésüket éppen letöltöttekbõl, és átképzett hajléktalanokból tevõdnek össze, borzalmasan visszataszító pofák, borzalmas viselkedéssel.
Ez maradt abból ami valaha volt.
69 #5 Szalonna
- 2018-09-21 17:14
Miért, SZARgentíni micsoda? Mocskos zsidó szintén..
33 #6 vizilo
- 2018-09-21 20:07
Nem tudom miért rágjátok a lerágott csontot ez a háború nem az Europai öslakósok háboruja, hanem zsidó szopat zsidót ....))) Miért kell ezenn rágodni ???
116 #7 livia
- 2018-09-21 20:44
Tényleg megkezdõdött a belsõ harc, testvér, testvér ellen, egyáltalán, ha náluk létezik ilyen szó, meg amit ez takar. Mi meg csak nézzük. Remélem, érdekes lesz.
99 #8 MORMOTA1968
- 2018-09-21 21:51
Csak minket ne keverjenek bele kedves Livia, a köztük elindult háborújukba, rossz szokásukhoz híven! Úgy látszik már ez a konc is kezd kevés lenni ennyi nyüves hiénának! Hisz errõl nyilatkozott anno Harold Rosenthal is, hogy minden zsidó külön sütögeti a maga pecsenyéjét, csak annyi idõre állnak össze, míg elhárul az õket fenyegetõ közös veszély, oszt mindegyikük megy tovább a maga útján. Érzik a vesztüket, ennyi! Túl nagyra fújódott már a kamat lufi, no meg egyre sûrûben keresztezik egymás útját, belepiszkítva a másik zsidó érdekeltségeibe, kezd kissé szûk lenni a globálissá tett világ ennyi dögevõ keselyûnek! s_ezt-ni
267 #9 Perle
- 2018-09-22 15:12
Bartus véleménye NS levelérõl, mely szerint dzsihád a miniszterelnök mellett:
https://nepszava....n-mellett/
238 #10 bivaly
- 2018-09-23 04:55
Úgy látszik, van valami jó "fõpásztori" állás Orsós közelében ? Csak látszat vihar a biliben, egyébként csak a szokásos szarkeverés a figyelem felhívása, és egyben elterelése miatt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
3,405,884 egyedi látogató