Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Akkor sem engedünk a kultúránkból, ha ezért ultranacionalistának tartanak minket

BelföldÉs nem szakad rájuk a zég, a rohadt, mocskos zsidajaiira. Még a végén "náci"-análistákok lesznek, hát nem? De! Mi a qvaisten van má' itt! Keresztlény kultúra? Ez a mocskos buzi tolvaj-banda, maffia-söpredék, genetikai hulladékok...satöbbi...satöbbi...satöbbi... Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelõs államtitkára szombaton, Dombóváron, a Fidesz és a Civil Összefogás Fórum családi napján tartott beszédet.
Akkor sem engedünk keresztény kultúránkból, ha Nyugat-Európában ezért ultranacionalista, radikális jobboldali szervezetként állítanak be minket” –mondta el az államtitkár.

Majd kitért a családpolitikára is:

A család egy férfi és egy nõ kapcsolatán alapul, és gyermekeinket is úgy képzeljük el, hogy ilyen családokban kell felnõniük. Az, hogy meg akarjuk védeni a családjainkat, normális emberi gondolkodás.”

Potápi hangsúlyozta azt is, hogy a határon túli magyarság is a kormány családpolitikája mellett áll, illetve hogy a nemzetpolitikai államtitkárság meghirdette a határon túli magyar családok éve programot, melynek keretében
a magyar kormány 550 óvodát épít vagy újít fel határon túli, magyarok lakta településeken.

Az államtitkár örömét fejezte ki, hogy a Fidesz-KDNP 2014-ben a határon túlról érkezett levélszavazatok 94 százalékát, 2018-ban 96,8 százalékát kapta.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-09-22 20:43
Na itt van ez a másik kommunista söpredék es!

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

Az Országgyûlés elnöke szombaton Zalaegerszegen, a megyei önkormányzat díszközgyûlésén mondott beszédet, melyben elmondta, hogy nem szabad hagyni azt, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák.

Egyre több jel utal arra, hogy az elõttünk álló idõkben van valami nagyon hiánypótló, amit mi, magyarok és közép-európai sorstársaink adhatunk az európai kultúrának és politikának"

– mondta Kövér László. Fontosnak tartja, hogy miként õrizhetõ meg a társadalomban az értékalapú erkölcsi többség, és arra alapozva miként biztosítható a demokratikus politikai többség is....https://888.hu/ar...e=hirstart
819 #2 rozsola
- 2018-09-22 21:04
Egyre többen térnek meg " Jézushoz "
Most ez a menõ , eljátszani a " józsidó " szerepét. Érdekes " pálfordulás " ez
80 #3 monguzking
- 2018-09-22 22:01
Végre 7milliárd állami pénzböl csinálnának egy igazi magyar történelmi filmet a nándorfevérvári diadalrol--erre büdös szarházi zsidok kapják forgato könyvet s rendezést s állitolag nem hunyadit s kapisztrán jánost hanem a törököt a várfalrol leránto vitéz lenne a fövonulat kinek sicc a török táborban harcol testvére---basszák meg--erre nagyon dühös vagyok
267 #4 Perle
- 2018-09-22 22:29
A következó Uszkár díjátadón az idegen nyelvû film kategóriába csupa holokauszt és antiszemita témát boncolgató filmeket neveztek be, köztük a " mieink" is:
https://www.times...-semitism/

Rádöbentek a filmesek, hogy csak ezekrõl szólhat egy játékfilm, ha nyerni akarnak .
Jót kuncoghatott a cikk szerzõje is a filmkészítõk talpnyalásán, amikor a fenti írást megfogalmazta.
238 #5 bivaly
- 2018-09-23 04:51
Ennek a mocskos, szarházi tetü válogatottnak nagyobb kereszt van a nyakában, mint a bazilika tetején ! Állandóan a Bibliát citálják. Hivalkodik a sok nyesztett köcsög, hogy õk mekkora keresztények. Na persze, a zsidó-keresztény "kultúrkör" ! A XX.-ik század új geometriája, a szögletes sarkú íves testek tudománya !
4 #6 Posta Imre
- 2018-09-23 08:37
Kirúgták Bolgár Györgyöt a 168 Órától

https://444.hu/20...168-oratol
4 #7 Posta Imre
- 2018-09-23 11:14
Kunhalmi: Szélsõjobboldali szíveket hódítana Orbán


Kunhalmi a Fidesz és az EPP kapcsolatán túl a hajáról is mesélt.

„Orbánékat tovább védi a Néppárt és védi a német tõke is (...) nagy veszély nem fenyegeti Orbánt” – fejtette ki véleményét Kunhalmi Ágnes, aki szerint a magyar miniszterelnök mindent megtesz, hogy a saját jobboldali pártcsaládját valahogyan megossza.

A Fidesz és az Európai Néppárt viszonyán túl az ATV mûsorában szó eset Kunhalmi Ágnes hajáról is, ugyanis egyesek szerint ha levágatná és befestetné, akkor modernebb politikusnak tûnne.

http://mandiner.h...tana_orban
75 #8 talpi
- 2018-09-23 12:09
Elmennek a jó qrva anyjukba a femminista politikájukkal!
Méghogy "családok éve" szakadok meg a röhögéstõl/ vagy a dühtõl/. Hány " család került utcára. .mennyivel nõtt uralmuk alatt a csonka családok száma. Mirõl ugatnak.?
69 #9 Szalonna
- 2018-09-23 12:35
Nincs is kultúránk, ami volt az meghamisították, a zsidó-cigány "kulturából" nem engednek, ja azt tudjuk.
4 #10 Posta Imre
- 2018-09-23 20:00
Még jó, hogy ezt a szabadvakoló makovecz nem élhette mekk! Még Emõkét is oda citálták. Milyen képmutató szarházi csürhe ez? Pont olyan...

Letették Budapest elsõ Makovecz-templomának alapkövét


Letették Budapest elsõ Makovecz-templomának alapkövét a XX. kerületi Mátyás téren vasárnap délután. A Pesterzsébet Szabó-telepi Református Egyházközség temploma a kormány és az önkormányzat támogatásával, valamint közadakozásból épül meg.

Az ünnepségen Varga Mihály pénzügyminiszter arról beszélt, a templom terve közel állt a világhírû építész szívéhez, jól illeszkedett életmûvéhez, méltó volt magyarság iránti elkötelezettségéhez és szellemiségéhez. Hozzátette: történelmi adósságot törlesztenek a templom építésével, hiszen nincs a fõvárosban Makovecz Imre által tervezett templom.

Mint mondta, az építkezés megkezdése megmutatja, hogy a pesterzsébeti reformátusok alkotó tenni akarással õrzik hitüket, élik meg összetartó erejét és adják tovább értékeit az utánunk érkezõknek. Hozzátette: a közösség nem csak õrzi a hitet, de annak szellemének megfelelõen halad a korral és így hoz létre maradandó értékeket.

Varga Mihály pénzügyminiszter beszédet mond a Pesterzsébet Szabó-telepi Református Egyházközség Makovecz Imre tervei alapján épülõ templomának alapkõletételén a XX. kerületi Mátyás téren 2018. szeptember 23-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Új templomok épülnek a keresztény értékek építésére

Varga Mihály megjegyezte: ahogyan a templom esetében, úgy a nemzet életében is az volt a kérdés, „merünk-e saját lábunkra állni, és saját döntéseinket meghozni”.

„Igennel válaszoltunk ezekre a kérdésekre, ennek köszönhetjük, hogy ma már többet tehetünk a fejlõdésért, a családokért, és a magyarság értékeinek megõrzéséért” – mondta. Hozzátette: egyre több jut arra is, hogy a hitélet megõrzését, támogatását szolgáló kezdeményezések mellé álljanak.

A miniszter szólt arról is, az ország elõtt álló kihívásokra az olyan közösségekre támaszkodva adják meg a választ, mint a pesterzsébeti reformátusoké.

„Míg tõlünk nyugatra pusztulnak a keresztény templomok, eltávolítják a kereszteket az épületekrõl, addig nálunk új templomok épülnek, megerõsítéséül annak, hogy a keresztény értékek mentén maradhatunk meg hazánkban magyarnak, építhetünk erõs és független államot” – fogalmazott a miniszterelnök-helyettes.

A keresztényi szeretet mentén dolgoznak

Az ünnepségen Bagdy Gábor fõpolgármester-helyettes arról beszélt, Makovecz Imre organikus építészete segít kitekinteni a mindennapi városi létbõl, a természet és Isten felé.

Szabados Ákos, Pesterzsébet polgármestere szerint a templomépület ékessége lesz a kerületnek és példája a Pesterzsébeten képviselt összefogásnak, mentalitásnak. „Valamennyi felekezet gyülekezetét igyekszünk a magunk eszközeivel támogatni, hogy ez a kerület legyen az otthonunk, ahol közösen, családként, egy gondolat, a keresztényi szeretet mentén dolgozunk, élünk” – tette hozzá.

Bagdy Emõke pszichológus, a közadakozás szervezõje beszédet mond a Pesterzsébet Szabó-telepi Református Egyházközség Makovecz Imre tervei alapján épülõ templomának alapkõletételén a XX. kerületi Mátyás téren 2018. szeptember 23-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az építkezés kiemelkedõ mecénása volt Bagdy Emõke pszichológus, aki édesapja, a közösség korábbi lelkipásztora emlékére egyévi jövedelmét ajánlotta fel a templomépítés céljára, és a közadakozás élére állt. Õ az ünnepségen arról beszélt, akik adományoztak, nagy ügyet szolgáltak, és adományuk túlmutat azon, hogy odaadták forintjaikat. „Kinyitották a szívüket és példát adtak arról, mi a keresztény Európában erõs vár vagyunk, ahol új templomok épülnek, és ahol megerõsítjük hitünket, összetartunk és vigyázunk egymásra, és megõrizzük a hitet, ami megtart bennünket” –fogalmazott.
https://www.hirad...-alapkovet
75 #11 talpi
- 2018-09-23 20:36
Imrém!
A 8 kerben is van Mátyás tér, igaz, az másról híres, de a lényegen nem változtat, a qrva bárhogy is öltözik... akkor is az marad. Max a "gyóntató" székben jobban fog izzadni :).
267 #12 Perle
- 2018-09-24 19:21
A svédek nem engednek az északi kultúrájukból, ezért bántják a szegin kínai turistákat, akik végig bélsározzák a városaikat
Diplomáciai botrány lett az esetbõl:
https://www.rt.co...n-tv-show/
75 #13 talpi
- 2018-09-24 19:48
Perle.
Ráhel is leszaratta ......
267 #14 Perle
- 2018-09-24 20:05
Talpi, nagyon sok panasz van a kínai turistákra A múzeumokban megrongálják a mûtûrgyakat a szállodákban hangoskodnak, a gyerekek mindenhová odapiszkítanak . Akár egy étterem közepére is. Számtalan errõl szóló cikk van fent a neten.
Szobát foglalnak 2 fõre, és hatan költöznek be, stb.

https://metro.co....e-5084474/

https://www.expre...d-loo-roll
238 #15 bivaly
- 2018-09-25 06:09
Már nagyon sokadszor írom, a kínai kultúrát nem a disznókkal közös ólban röfögõ nép, hanem a kiválasztottak kevese képviselte, és képviseli. Az átlag kínai esetenként alul múlja a legborsodibb cigányt is, legfeljebb több a pénze. Nincs kedvem jelenkori rémtörténeteket mesélni, de Kínában az állatok nagy többsége az ottani embereknél sokszor szelídebb, és intelligensebb. Kína nem az, amit látunk, illetve láttatnak velünk. Kína, nem Sanghai !
684 #16 atacama
- 2018-09-25 06:21
És környezet szennyezésben sem utolsók ,Szén erõmûveik csak ritkán engedik láttatni nappal a napfényt, állítólag naponta adnak át ezekbõl az erõmûvekbõl 1-2létesítményt,füstölnek kegyetlenül..
nem véletlen hogy a kínában rendezett olimpia ideje/beijing/elõtt 3-4 hónappal leállítottak minden erõmûvet Peking környékén hogy látni lehessen a sporteseményen...ja és betíltották az utcán való köpködést is!!! arra az idõre...
80 #17 monguzking
- 2018-09-25 11:20
ráadásul kinai nem is fog javulni emberi minöségben mert bevezetett pontrendszerben nemcsak a saját cselekedet után kapja plussz vagy minusz pontokat hanem ember családtagjai,barátai után is igy még környezetet is szürni fogja kinai hogy nehogy negativ minuszolják pontjait
267 #18 Perle
- 2018-09-26 15:37
Itt egy "gyöngyszem" a kínai turistáról:
http://packthaila...behaviour/

Mentségükre szóljon, hogy õk költik a legtöbbet külföldon, az amerikaiaknak a kétszeresét is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
3,407,546 egyedi látogató