Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kínába ment Orbán Viktor

KülföldA Varsói Szerzõdés 2. kap egy kis eligazítást a kínai orosz nagykövettõl. A miniszterelnök részt vesz a közép-kelet-európai országok miniszterelnökei, valamint a kínai kormányfõ csúcstalálkozóján Szucsouban és Pekingben

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõje arról beszélt, hogy Orbán Viktor kétoldalú megbeszélést is folytat kínai kollégájával, valamint - a tervek szerint - a montenegrói és a litván kormányfõvel is.

A kormányfõ kínai útja során találkozik a Bank of China vezetõségével, és ellátogat a pekingi nemzetközi tanulmányok egyetemére is - közölte Havasi.
Link

Hozzászólások

94 #1 gyalu
- 2015-11-23 18:39
Orbán Viktor: Putyin az az ember, akivel együtt lehet mûködni.
http://www.magyar...t-mukodni/
4 #2 Posta Imre
- 2015-11-23 20:01
Kínai csúcsklinikát álmodik Pestre a Fidesz

Hagyományos kínai gyógyászati és kutatási központot hozna létre a XV. kerületi volt szovjet katonai kórházban a helyi önkormányzat. Errõl beszélt egy helyi fórumon László Tamás fideszes képviselõ, volt polgármester. Hangsúlyozta, hogy a terv találkozik a kormány elképzeléseivel is, sõt, már meg is állapodott Kína és Magyarország. A hozzászolók azonban nem voltak túl lelkesek a tervektõl.
http://vs.hu/koze...1123#!s165
48 #3 ro-zsola
- 2015-11-24 01:23
Hóóóóóóóóóóóóó !
Mit keres ott a lengyel-litván " nagyfõnök " ? Crna Gora nagykutyáján nem csodálkozom bár Szerbia az ( még ) nem Crna Gora . Budapest - Belgrád gyorsvasút némi kis plusszal megtoldva ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.13 másodperc
4,461,848 egyedi látogató