Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy antiszemita a fõszereplõje J. K Rowling, a Harry Potter szerzõje új regényének

BelföldÍgy lehet "antiszemitának" álcázni egy zsidófaxcopót! A ribi oljan szabadvakoló, mint ide lacháza, kétség se férhet hozzá. A világhírû író az Izrael-ellenes antiszemitizmus egyik leghangosabb kritikusa és nézetei új könyvében is megjelennek.

J. K Rowling (képünkön) hónapok óta folytat dühös Twitter-háborúkat azokkal, akik bagatellizálni akarják az Egyesült Királyságban megjelent és egyesek szerint a Munkáspártban politikai képviseletet is nyerõ új antiszemitizmusnak, a szélsõséges és az állam létjogát is tagadó Izrael-ellenességnek, illetve azokkal, akik szerint az ilyesmi nem antiszemitizmus, csak Izrael legitim kritikája.

Új könyvében az egyik szereplõ ilyen Izrael kritikusból válik nyílt antiszemitává. Az írónõ Magyaroroszágon is folyamatosan kiadott, új krimisorozatáról van szó, amelyet Robert Galbraith néven publikál. Szereplõje egy radikálisan balos aktivista, aki a „cionizmus” ellen harcol és így lesz belõle zsidógyûlölõ, mivel egyre inkább rabja lesz annak a meggyõzõdésnek, hogy Izrael behálózza a nyugati világot, õk irányítják valójában civilizációnkat.

Az idõzítés nem véletlen, mivel az Izrael-ellenes antiszemitizmus a Munkáspártban a közélet egyik vezetõ témája az Egyesült Királyságban legalábbis hónapok, de inkább évek óta.

Rowling ugyan kritikus Izrael jelenlegi miniszterelnökével, Benjamin Netanjahuval is, de elutasítja, hogy „kettõs mércével” mérve ítéljük meg Izrael politikáját, hogy a bojkott-mozgalmak lényegében kitüntetettebben vegyék célba bármely más országnál, az ilyen aktivizmust antiszemitizmusként kezeli, úgy Netanjahu kritikusa, hogy közben Izrael védelmezõje is.

Ahogy Harry Potter is tenné.
Link

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2018-09-25 10:50
Én véleményem hogy igazi hatalom nem zsido hanem a zsidokkal álcázza magát hogy emberek zsidozzanak--igazság szerint ez nagyon egyszerü--zsidok a bünösök----ha viszont nem fogadom el ezt hanem megvizsgálom s mélyen belemélyedek hogy kik akik irányitanak akkor nagyon messzire ellehet jutni amit minden láto szem a piramis csucsán nagyon nem akkar---persze a zsidok tehetnek rola hogy ilyen tökéletes az álca mert akkárhová is nézzünk ami láthato az kivétel nélkül zsido---

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
3,401,400 egyedi látogató