Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán: A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata

BelföldMár be vannak szarva! Akkora kavarás megy a háttérben és a gyógyszerészek el kezdték felfogni, hogy szopás van. Az E-receptnek nevezett (egyébként elvileg remek) kezdeményezés tömény szopás. A rendszer nem csak szar, de kifejezetten okádék. Agyonfrusztrálja azokat, akik nem élvezik, hogy havi 150 ezerét szopassák õket és nevüket adják minden kiadáshoz és felelõsséget vállaljanak a hullagyártásban. Ma már ragozták, hogy egy évet tolódik a bevezetése, de ez nem old meg semmit. Remélem bezár minden patika hamarosan, hisz ez a cél. Ez a zsák gyogyót tegnap egy "beteg" hozta vissza. Közgyógyos, ingyen kapta és a bontatlan, orig dobozoknak se szeri, se száma. Nagyon el van ez is baxva!
Felavatták a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyárának új épületét.A gyógyszeripar a magyar gazdaság húzóágazata és leginnovatívabb területe, cél a további növekedés és az, hogy az ágazat részesedése a nemzeti összterméken belüli a jelenlegi 6 százalékról 8 százalékra nõjön – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyárában létesült új épület avatásán.

A kormányfõ gratulált a Béres Gyógyszergyár újabb 3,2 milliárd forint értékû fejlesztéséhez, amelyhez a kormány a Nagyvállalati beruházás támogatási program keretében 1,3 milliárd forint vissza nem térítendõ támogatással járult hozzá.

A miniszterelnök a gyógyszerészek világnapja alkalmából emlékeztetett arra, hogy Magyarországon közvetlenül 14 ezer embernek ad munkát az ágzat, közvetve pedig 34 ezer családnak nyújt megélhetést.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2018-09-25 22:18
Ha megmérgezünk mindenkit !!!
4 #2 Posta Imre
- 2018-09-26 17:26
Olyan szintû fluktuáció indult meg. Olyan felelõsség, akkora a "káosz" és ami várható az akkorra cumi...
2 #3 gerry
- 2018-09-26 17:57
Imre - Abból a kékbõl kérek egyet, az a kockás zöld is tetszik és valamit az aljáról is küldj el nekem légyszíves... ki tudja mi lesz holnap!
s_hihi

A többit meg az Országházba, fözzék bele a menza-levesükbe.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,410,010 egyedi látogató