Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Sargentini csak ne aggódjon a magyar zsidóságért!

BelföldA mocskos cionista zsidó elismeri, hogy betelepítés zajlik, mintha nem lennénk tisztában a teljes kavarás miértjével. Nekik már beköszöntött az "aranykor" és már 100 éve legalább.
A belgák, hollandok, franciák és németek mint egykori gyarmattartók hozzászoktatták magukat a más népek feletti dirigáláshoz. A gyarmatokról befolyt javakból felépítették maguknak a jóléti, fogyasztói társadalmat, a nyugati életformát, amit más népek kívülrõl irigyeltek.

A magyar nép sohasem tûrte a megaláztatást, és bátran szembeszállt a szabadságát korlátozó világhatalmakkal is. Ma sincs ez másként: a keresztény–zsidó kultúrán alapuló büszke nemzettudat meghatározó hitvallásunk. Nagyot fordult a világ, a mára túlnépesedett egykori gyarmati népek milliói beindították a migrációt, egyrészt mert a szülõföldjükön háborúk dúlnak, másrészt a jobb és gazdagabb élet reményében elindultak Európa elfoglalására.

Az Európai Unió vezetõi a migránsok tömeges, ellenõrizetlen befogadása mellett döntöttek, olyanok mellett, akik nem akarnak integrálódni, párhuzamos társadalmat hoznak létre. Soros György nemzetközi spekuláns arra költ dollármilliárdokat, hogy a nemzetközi hálózatával megbuktassa Európában a „renitens” kormányokat, megszüntesse a nemzetállamokat, eltörölje az államhatárokat és a nyílt társadalom rögeszméjének megfelelõen egy egyesült Európát hozzon létre.

A magyar nép túlnyomó többsége nem kér ebbõl a nyílt társadalomból, nem kívánja feladni a keresztény–zsidó hagyományokon alapuló múltját, saját maga akarja eldönteni, hogy kivel él együtt, nem bevándorláspárti, a határait is õ maga õrzi.

Az Európai Parlament bevándorláspárti, liberális többsége mindent megtett azért, hogy megbélyegezze Magyarországot. Judith Sargentini hazugságoktól, gyûlölködõ, csúsztatásoktól hemzsegõ vádiratot készített a magyar kormány és a magyar nép megleckéztetésére. A holland zöldpárt szerény képességû képviselõjének jelentése köszönõ viszonyban sincs a magyar valósággal.

A Soros-kottára készült jelentés kiemelten foglalkozik a magyar kisebbségek és fõleg a zsidóság kárára elkövetett jogsértésekkel. Az irat szerint a kormány nem szavatolja a zsidó vagyonok biztonságát, a zsidóság és a romák létbiztonságát, és állítólag az antiszemitizmus és az idegengyûlölet jellemzi a magyar társadalmat. Ezek mind csúsztatások, valótlanságok. Igaztalan politikai bosszúhadjárat folyik a magyar kormány, a magyar nép ellen, mert nem akarunk bevándorlóország lenni.

A jelentés összetákolói bizonyára francia és más nyugati országból merítettek ihletet, ahonnan bizony a zsidóság fejvesztve menekül, miközben a Nyugat oda jutott, hogy a zsidóellenes atrocitások miatt állig felfegyverzett katonák õrzik a zsidó oktatási intézményeket és zsinagógákat. Antiszemitizmusról beszélnek, miközben a magyar kormány milliárdokat költ az elhagyatott zsidó temetõk és zsinagógák felújítására határon innen és túl.

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök elismerõen nyilatkozik a magyar kormány ilyen irányú intézkedéseirõl. Magyarország és Izrael kapcsolata soha sem volt ennyire baráti, mint jelenleg. A kormány részérõl hivatalosan számtalanszor bejelentették, hogy zéró tolerancia van érvényben az antiszemitizmus ellen. Határozottan kijelentem, hogy a magyar zsidóság a reneszánszát éli, innen senki sem menekül, ellenkezõleg, egyre több magyar gyökerû zsidó család vásárol ingatlanokat és telepszik le Magyarországon.

A strasbourgi közgyûlés bevándorláspárti tagjai között ott ülnek Soros emberei, akik nagyon siettek az elítélõ határozat meghozatalával. Véleményem szerint ez volt az utolsó bosszúhadjárat hazánk ellen, tavasszal más szelek fújnak majd Európa nyugati fertálya felõl. Korántsem biztos, hogy a Sargentini-jelentés kiállja a jogi próbát, mert a tartózkodók szavazatát nem számították be, ami egyedülálló történet.

Egyébként semmi komoly következménnyel nem jár ez a politikai komédia, nem fog eljutni a tagállamok kormányfõinek tanácskozó testületéig sem. Senkit nem lepett meg a döntés kimenetele, de ez volt a maximum, amit a bevándorláspárti többség megtehetett. A komédia elõszele az EP-választás kampányának, de a végsõ szót az európai népek fogják kimondani jövõre, az urnák elõtt.

Nem okozott meglepetést az ellenzéki magyar képviselõk magatartása sem, akik – visszaélve választóik bizalmával – igyekeztek megszavazni a Sargentini-jelentésben foglalt rágalomhadjáratot saját nemzetük ellen, ami más népeknél szinte lehetetlen.

A szerzõ a Váci Zsidó Hitközség elnöke
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-09-25 20:53
Luther Márton mondta :

"A zsidókról

„El kellett magamat határozni, hogy sem a zsidókról, sem ellenük ne írjak többet. De mióta észrevettem, hogy ezek a nyomorult és átkozott emberek nem szûnnek meg minket, azaz a keresztényeket is magukhoz vonzani, kiadtam ezt a könyvecskét, így én is azok közé álltam, akik a zsidók mérgezett tevékenységének ellenzõi, akik óvják a keresztényeket, hogy védekezzenek ellenük. Nem hittem volna, hogy a zsidók be tudják a keresztényeket csapni azzal, hogy számûzöttségüket és silányságukat ellenük fordítják. De ördög a világ ura és ha Isten szava hiányzik, könnyû dolga van, nemcsak a gyengével, de az erõssel szemben is. Isten segítsen minket. Ámen.”

*

„Köztünk élnek, házainkban laknak, élvezik a védelmünket, használják földjeinket és utainkat, piacainkat és utcáinkat. Hercegek és kormányok támogatják õket, tátott szájjal hagyják, hogy a zsidók elvegyék pénztárcájukat, pénzesládájukat, lopjanak és raboljanak, mindent amit csak megkívánnak. Azaz megengedik, hogy sajátmagukat és alattvalóikat a zsidók kiszipolyozzák és koldusbotra juttassák a saját pénzükért, mindezt a zsidók uzsorája miatt. A zsidóknak, mint idegeneknek semmijük sem szabadna hogy tõlünk legyen. Amijük csak van, az mind tõlünk van. Dolgozni nem dolgoznak, nem keresnek nálunk semmit, nem is adakozunk nekik. Ennek ellenére övék a pénzünk és javaink és õk az urak a mi országunkban, ahol õk menekültek.”
8 #2 miskolcilaci
- 2018-09-25 23:36
Itt minden hazugság: Õszintén Amerikáról – Egy floridai magyar elmondja az igazságot
https://vilagfigy...igazsagot/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
3,392,775 egyedi látogató