Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egyezség a meghurcolt gárdisták ügyében

BelföldKilenc éve! Ebbõl 8-at már a zsidó fidesz nyomott le és most rehabilitáció, de nagyon! Köpedék egy mocskos zsidó-cigány banda ez ettõl és ezzel együtt es. Egyezség született szerdán a Fõvárosi Törvényszéken egy súlyos kartörést szenvedett gárdista ügyében; a per a Bajnai-kormány idején – 2009. július 4-én – történt Erzsébet téri gárdistatüntetés erõszakos és jogellenes rendõri feloszlatása miatt indult.

Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédõ Szolgálat ügyvezetõje lapunknak elmondta: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság állományába tartozó rendõrök a békésen tüntetõ, bajtársaiba kapaszkodó gárdista alkarját célzott tonfaütésekkel törték el, ezt követõen két hónapig keresõképtelen volt és jelentõs életvezetési nehézségei támadtak a sérülés miatt.

Szavai szerint a felelõs szerv a tárgyaláson elismerte a testi épség és egészség, emberi méltóság, továbbá gyülekezési jog és véleménynyilvánítási szabadság megsértését, megkövette a jogsértettet, és vállalta 2 200 000 forint nem vagyoni kártérítés és 323 850 forint perköltség megfizetését.

A tárgyaláson a felperesek jogi képviselõje és a Budapesti Rendõr-fõkapitányság jogtanácsosa bemutatta a további 25 felperes és a rendõri szervek között 2018. szeptember 19-én megkötött egyezségi megállapodást.

A többségében többórás fogva tartást, bilincselést, rendkívül maró hatású ingerlõ gázspray-fújást és bántalmazást elszenvedett gárdisták elleni jogsértéseket elismerték, a gárdisták személyenként eltérõ összegû, de átlagosan kamatokkal együtt hétszázezer forint nem vagyoni kártérítést kapnak a napokban.
Link

Hozzászólások

75 #1 talpi
- 2018-09-27 20:49
Tetves rohadt társaság. A mai napig üldözik a Nemzeti érzelmû, egézségesen gondolkodó embereket. Arról nem is beszélve, hogy a családokat, rendõri erõvel taszítják a kilakoltatásokkal a reménytelenség állapotába,. Kiskorú gyermekeiket pedig szüleiktõl elszakítva, állami/?:/ gondozásba veszik.
Rendjén bvan ez így??? családok éve???
99 #2 MORMOTA1968
- 2018-09-28 00:37
Mennyivel jobb a helyzetünk itt Új Izraelben kedves Talpi, mint a palesztinoknak és araboknak, az egykori Palesztinában? Õket nyíltan irtják, üldözik és lehetetlenítik el az életüket teljesen, nálunk ezt suttyomban teszik, bár most már egyre nyilvánvalóban! Mi is öles léptekkel haladunk a palesztin arab sors felé! És még mindig nem zavarja a sok marhát, hogy szinte minden vezetõ politikusunk, sõt képviselõk is nyilvánvalóan kipásokból kerülnek ki! Plusz a fõ kulcspozíciókat is õk töltik be, jobb esetben engedelmes csicskáik, cinkosaik. Az igazi üldözésünk még hátra van! Mikor már nyíltan megtehetik, ennél is sokkal nyilvánvalóbban és a többség akkor is behúzott farokkal húzódik majd félre elõlük! Magyarország!? Már az elnevezés is bántja a fülemet, mert nem igaz! Ez az USA zsidó fõvárosában, New Yorkban bejegyzett cég nem a magyarok országa! Nagyon, nagyon régóta nem az! s_ezt-ni
819 #3 rozsola
- 2018-09-28 04:00
"Ukrajna nem fél egy Magyarországgal való katonai összeütközéstõl annak ellenére sem, hogy Magyarország NATO-tagállam... Lehet, hogy Magyarország a NATO ötödik cikkelyének értelmében számít a többi tagállam védelmére, de jelen helyzetben ez nem alkalmazható." (Alekszej Aresztovics ukrán propagandista és "katonai szakértõ". Makogott valamit a magyarországi hohol-ellenes propagandáról is...) Az ominózus 5. cikk: "A Felek megegyeznek abban, hogy egyikük vagy többjük ellen, Európában vagy Észak-Amerikában intézett fegyveres támadást valamennyiük ellen irányuló támadásnak tekintenek és ennél fogva megegyeznek abban, hogy ha ilyen támadás bekövetkezik, mindegyikük az Egyesült Nemzetek Alapokmányának 51. cikke által elismert jogos egyéni vagy kollektív védelem jogát gyakorolva, támogatni fogja az ekként megtámadott Felet vagy Feleket azzal, hogy egyénileg és a többi Féllel egyetértésben azonnal megteszi azokat a intézkedéseket - ideértve a fegyveres erõ alkalmazását is -, amelyeket a békének és biztonságnak az észak-atlanti térségben való helyreállítása és fenntartása érdekében szükségesnek tart. Minden ilyen fegyveres támadást és ennek következtében foganatosított minden intézkedést azonnal a Biztonsági Tanács tudomására kell hozni. Ezek az intézkedések véget érnek, ha a Biztonsági Tanács meghozta a nemzetközi béke és biztonság helyreállítására és fenntartására szükséges rendszabályokat."
Yuriy Tsybyk a Youtube csatornájára egy videót helyezett fel, melyen az látható, hogy Nagybereznán /Kárpátalja/ katonai páncélosok konvoja halad keresztül. https://www.youtu...e=youtu.be , https://www.karpa...m=facebook
Háború esetén a külföldön tartózkodó román állampolgároknak 10 napon belül haza kell térniük : https://ro.sputni...nt=3571177
http://www.karpat...lgaroknak/ Cseh(szlovákia)ország is beszáll a buliba ?
És a poén : http://www.karpat...udapesten/
Magyar Hadsereg ? Ugyanmár !!!
Bezzeg a "Gárda " , ott legalább vannak hadrafogható fiatalok.
30 #4 osmagyar
- 2018-09-28 05:41
Gaudi, mint a Nemzeti Jogvédõ Szolgálat ügyvezetõje? Röhögnöm kell! Elküldtem neki anno még JKI által felfedezett Alaptörvény körüli paradoxont. Szóval tisztában van vele, nem tesz semmit, sõt ebben a jogi helyzetben még jogvédõ. Ehhez azért pofa kell. Ez csak születési rendellenesség nála.
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-09-28 07:03
Szerencsétlen szkíta népek, egymással gyilkoltatnak le minket! Az ukrán épp annyira nincs tisztában szkíta-hun eredetével, mint az orosz, vagy akár még a magyarok jó része is! És annyira vak, hogy nem veszi észre a szarkavaró kipást a saját néphülyítõi között! Minden ország vezérkarában ott virítanak, még is alig néhány tucat értelmes ember érti, hogy mi miért történik és kik a valódi hunyók! Az ukránoknak meg kellene értenie végre, hogy Kárpátalja sohasem volt az övék! És fõleg azt, hogy bár nem beszélünk egy nyelvet bizonyos történelmi okokból kifolyólag, de mindketten ugyanazon parazita fajtól szenvedünk évszázadok óta! Jó lenne, ha lenne néhány értelmes ukrán ember, aki ismerné és el is magyarázná az ukránoknak, hogy mi az igazság a valódi történelmükkel kapcsolatban, hogy õk is egy meghamisított történelmet tudhatnak magukénak. Nehogy már egymást öljük megint, mi fehér rasszú testvér népek, miközben õsi ellenségeink, a sorunkba befurakodót paraziták faja a mancsát dörzsöli örömében, hogy már megint sikerült egymás ellen uszítania a testvér népeket, fehér rasszokat! Még mindig nem veszik észre a népek, hogy mire megy ki a játék? A fehér faj útjában áll a paraziták fajának és sok ezer éve ugyanazt a jól bevált taktikát használja föl ellenünk, hogy egymás ellen uszítva minket, gyengítse az európai fehér rasszú népeket! Csak meg kell nézni mit tettek Nyugat Európával, mit tettek a németekkel, franciákkal és az olaszokkal, stb...stb...saját földjükön retteghetnek a rájuk erõszakolt idegen fajú, rasszú, vallású népektõl! Megint évtizedekre vagy örökre ellenségekké teszik a népeket, hogy gyûlöljék egymást és közben nem veszik észre maguk között, a vezetõik sorában a gonoszokat, az idegeneket, akik saját pecsenyéjüket sütögetik az õket befogadó népek zsírján! Mikor nyílik már ki a végtelenül ostoba fehér fajú európai népeknek a szeme és kezdenek el látni végre? Az USA húzzon haza a saját százmillió indián vérével megszerzett földjére és hagyja végre békében élni Európa népeit! Mocskos szarkavaró új római birodalmi csürhe! s_ezt-ni s_ezt-ni s_ezt-ni s_ezt-ni s_ezt-ni s_ezt-ni s_ezt-ni s_ezt-ni
238 #6 bivaly
- 2018-09-28 07:10
Talpi !

Ez nem most van így, ez erre felé mindenkor így volt. Sikerült megismerkednem a magyarországi "gyermekvédelemmel", és nem azért mert kíváncsi voltam rá. Undorító, így összefoglalva, a kivételek meg nem érdekelnek. A benne dolgozók jó része saját szar élete révén flusztrált, visszaél a "hatalmával", és rohadtul nem kíváncsi a valóságra ! A "gyermekvédõk" nagy arányban nõk, és nem élnek házasságban !

Ami meg a valóban magyar gondolkodású emberek eltiprását illeti, megjegyzem, hogy ez pontos folytatása a Kádár korszaknak !!! Mondjál egy nevet az Országgyûlésben, akinek az apja, anyja nem volt az egykori "kommunista rendszer" haszonélvezõje ! Most éppen mélymagyar, fulldemokrata, mélykeresztény, vagy ortodox zsidó, mindegyik "megtalálta igazi identitását". A lényeg, egyik sem magyar, de mint ócska vásári komédiások, képmutató szarháziak, játsszák itt a legmagyarabb magyart, az élén evvel a nyomorult Orbánnal.
684 #7 atacama
- 2018-09-28 08:09
Rozsola,és a hadra fogható fiatalok/a gárdában/vajon ki
mellett,kivel karöltve,ki ellen fognak harcba indulni?
lebegjen a szemed elõtt egy örök érvényû /áh nem is törvény.../ általam tett megjegyzés vagy kérdés: hogyan
kell elpusztítani egy nemzet életerõs,tenni akaró hadra
fogható állományát a nemzet gerincét? küld õket, told õket bele egy már az elején halálra itélt vesztes háborúba lásd Don kanyar csak 120 ezer magyarkatona pusztult el veszett oda, mindeggyik potenciális család apa volt vagy lehetett volna megannyi jó magyar harcost és leányt nemzve...
a töténetet ismerjük..a zsidó kézben lévõ hadtáp és a
papírtalpú cipellõk a -40és-50 fokban és a nem megfelelõ öltözet fegyverzet...stb,stb,stb,
itt nyílt katonai attack nem jöhet szóba...
819 #8 rozsola
- 2018-09-28 10:33
Egy szó : Debaltsevo
A még valamire használható ukrán fiatalok lemészárlása
99 #9 MORMOTA1968
- 2018-09-28 18:35
Kedves Atacama! Rátapintottál a lényegre! És a Don-kanyarba küldött magyar katonák lemészárlása csak egy volt hosszú történelmünk során, egy a sok-sok történelmi események közül, ahol rengeteg jó magyart áldoztak fel. Már leírtam jó párszor, nem a zsidó itt a fõ gond és fõgané, hanem azok az uralkodók, nemesség jó része, a vezetõ réteg, akik elsõként paktáltak le a zsidókkal! A zsidók csak követik a beléjük kódolt programot. "MINDEN NÉPET PUSZTÍTS EL!" Ugye ismerõs ez a Mózesi idézet? Csak el kell olvasni "Luzsénszky Alfonz könyvét: A zsidó nép bûnei-t" tele van olyan forrásokkal, ahol a király, nemesség zsidókat tett meg fõkincstárnoknak, adóbeszedõnek, pénzügy miniszternek, stb...A nemesség elõszeretettel tartott mindig is "házi zsidajt" aki kisegítette pénzzel, ha kellett! Az már egy más kérdés, hogy a házi zsidaja milyen gyönyörûen kiforgatta végül minden vagyonából! Mindig el voltak kötelezve az uralkodók és uralkodó osztály a pénzes, uzsorás zsidók felé! Ma sincs ez másképp, csak hogy ma már õk ülnek a trónokon, a vezetõi bársonyszékekben, köszönhetõen a liberalizmusnak, emancipációnak! A csalánszövésû ruhákat kifelejtetted a felsorolásból, a papírtalpú bakancsok mellett! Hát persze, hogy megint ráfogják venni a "MARHA" magyarját, hogy az õ érdekükért küldje halálba a fiatal hadra fogható generációkat! Majd hülye lesz az elsõ vonalakba küldeni a saját fajtáját, mikor itt van a "TÁVIRÁNYÍTHATÓ MAGYAR GÓJ BAROMÁLLOMÁNY!" Vagy akármelyik nemzet fiai, lányai! SOHA NEM ÉBRED FEL A FEHÉR FAJ, SOHA!!! Elenyészõ azon felébredtek száma, akik tudják, ismerik az "IGAZSÁG" egy jókora szeletkéjét, de persze õk se tudhatnak mindent! Ez az ostobaság, tudatlanság, butaság ára! Elég csak belehallgatni a Tel Aviv ATV kibeszélõ mûsorába, mennyi szerencsétlen marha telefonálgat be az odaültetett Moszad ügynököknek és azon túl még hány százezren, esetleg millióan nézhetik még! Nekünk nem a zsidótól kell félnünk, hanem a "MEGVEZETETT GÓJ MARHÁK TÖMEGÉTÕL!" s_ezt-ni

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,407,578 egyedi látogató