Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ugrálóvárat állítottak a zsidó sírokra a nagymagyari vásárban

BelföldHa ez igaz, akkor ott szarodának is lennie köllött. Légvár és a holokauszt és egy döghely, mely fölött mulatnak? Nem is olyan rossz jelkép. Eljárás indult ismeretlen tettes ellen a szlovákiai Nagymagyaron, miután szeptember közepén a helyi vásárt a zsidó temetõ területén állították fel, írja a Bumm.sk.

A kegyhelyen kapott helyet egy felfújható légvár, a sörpadokat és a sátrakat a sírok közé állították fel.

Az esetet hatalmas felháborodás követte. A zsidó hitközségek szövetségének elnöke, Igor Rintel azt nyilatkozta, hogy

az esetet nem csak a zsidó vallás, hanem a jóerkölcs és kegyhelyeink meggyalázásának tekintjük. Nem beszélve arról, hogy a földterület tulajdonosa a zsidó hitközségek szövetsége.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-09-28 19:51
,hogy megtalálhatná már valaki a módját , hogy lehet a zsidók tudatára hozni - hogy ezek az értetlen férgek is megértsék - hogy nem illenek ebbe a környezetbe ! A böszme gyurcsányi - akivel pedig igazán egy húron tudnak penderülni - világosan , érthetõen elmagyarázta már -mert a gyurcsányinak megvan ehhez a képessége - hogy el lehet innen a p-ba húzni ! Igaz nem elég zsidóul mondta az értelmes gyurcsányi - de a zsidóknak megvan a magukhoz való receptora , amivel felfoghatnák a beérkezõ jeleket!
Kedves gyurcsánye ! mond már nekik , hogy menjenek innen a francba ! Az arra az egykori Palesztina felé van.
Mi itt utáljuk õket . Nem kellenek ide , vigyék a sörpadot is ! Csak a földterületet ne vigyék el ! Ha lehetne , vigyék magukkal a smitt macát is a jóképû kölykével együtt -is !
Ezek a betolakodott zsidók mindenkit a saját otthonában zaklathatnak !? Nincs itt ezeknek földterületük !
Na ! Csak legyen egyszer magyar miniszterelnökünk ! Magyar kormányunk !
Nem fognak ezek itt magyarokat zaklatni többé !
684 #2 atacama
- 2018-09-28 19:59
No azért kiváncsi lettem volna a területre vizuálisan is mert az is elõfordulhatott hogy a hely nem árulkodott esetleg arról hogy az egy temetõ lenne,az elhanyagoltság és gondozatlanság okán mert nem jellemzõ a társaságra hogy ápolnák gondoznák az ilyen
területeket lehet hogy volt néhány kavics meg kõdarab
üres vót hát felállították rajta a sergõt,légvárat,büfetet, és talán a szarókákat is...
ne felejtkezzünk el arról hogy néhány éve hirtelen felindulásból az illetékes szervek magyar honvédekkel
gazoltattak,hozzattak rendbe ilyen jellegû döghelyeket!!és a mediák farok felcsapva ügettek a helyszínekre és közvetítették eme jó cselekedeteket!
4 #3 Posta Imre
- 2018-09-29 07:24
A meztelenül randalírozó Jehova tanúja azt hitte, hogy vége a világnak, ezért szörnyû dolgot tett

Most nyilvánosságra hozott bírósági dokumentumok szerint nem egészen egy éve, tavaly novemberben egy meztelenre vetkõzött, zaklatott állapotban lévõ Jehova tanúja-hívõ elrabolt egy egész családot. Az is kiderült, hogy az ámokfutó Kanadában, Albertában az elrabolt családot szintén meztelenségre kényszerítette és azt kántáltatta velük, hogy:

Jehova

A férfi mindeközben egy autóba kényszerítette a családot, akikkel nagy sebességgel hajtott egy helyi fõúton.

Egyes források arról írnak, hogy az édesapának is köze lehetett a rablóhoz, akivel egy olyan fanatikus csoportba járt, ahol sokszor az istenközeli élmények átéléséhez pszichedelikus teákat fogyasztottak.

Más források arról írnak, hogy a családtagok maguk is a csoport tagjai voltak, csak egy idõ után olyan veszélyesnek ítélték meg a helyzetet, hogy távozni szerettek volna. És azért voltak meztelenek, mert hirtelen menekülniük kellett.

A hatóságoknak végül erõszakosan kellett fellépni a rablókkal és a családdal szemben, voltak, akiket paprikasprayjel kellett földre vinni, de akadtak olyanok, akiket taserrel kellett megtámadni.

A rablóval és a családdal szemben is eljárás indult, garázdaság és kiskorú veszélyeztetése miatt.

https://24.hu/ele...lgot-tett/
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-09-29 09:30
-elvégre mindenkinek akkor van itt a világ vége , amikor épp úgy gondolja ! Aztán késõbb kezdõdhet számára egy új világ (order)
Sok példát látunk erre manapság , de az öszödi böszme azért egy klasszikus példa.
267 #5 Perle
- 2018-09-29 11:10
Gyermekkoromban tanúja voltam annak, hogy a sehovások egy nagán házan rendeztek " istentiszteletet" pucérra vetkõzve, egymást tapogatva és szeretve a félig leoltott petróleum lámpák homályában Szabad volt a párválasztás.

Azóta is felemlítet az esetet azoknak, akik úton-útfélen be akarnak téríteni hozzájuk . Némelyik hittérító egészen rendbenlévõnek ítélti meg az általam elmondottakat.:o
684 #6 atacama
- 2018-09-29 13:50
gyerekek akkor már tényleg ilyen régóta megy ez a jajj hova hacaccáré...
hát igen..Szeresd felebarátodat mint tenmagadat"
Szabad a csók,szabad a tánc.../beatrice/
minket mindig téríteni akarnak..s_hihi
2 #7 gerry
- 2018-09-29 19:26
Azért ahogy a képet nézem (javítottam a Linket!) - nehezen tudom elképzelni, hogy "véletlen" müve.

Azt viszont igen, hogy a rövidített kivitelüek szervezték meg az egészet, legyen miért siránkozni és újjáépítéshez pénzt kisajtolni. Hát nem? Hát bizony DE!
238 #8 bivaly
- 2018-09-30 06:20
Elõször embernek látszanak, két mondat után már tudható, hogy barmok, de a leghülyébb, legerõszakosabb fajtából. Rosszabbak mint a HIT-gyülisek, már ha vannak fokozatok.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,405,881 egyedi látogató