Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Meghalt Kõrösi Imre

BelföldDe most tényleg? Már 7-8 éve egyszer meghalt, miután találkozott vélünk és arról volt szó, hogy átadja a Pallag-dosszié telje anyagát az olajozásról, egyebekrõl. Aztán semmi. Szerintem meg tajtzsidó volt, így nem is utólag belegondolva. Kozenkai is írt nekem annó decibel, ezek meg ugye...! Pallaggal is találkoztam, õ se adta. Nem is él már. A rendszerváltás egyik meghatározó alakja 72 éves volt.

Az MDF egykori országgyûlési képviselõje, a Magyar Agrárkamara volt elnöke egy budapesti klinikán hunyt el még szeptember 21-én. A Kiskunhír.hu szerint Kõrösi Imre Kecskemétrõl vonattal utazott a fõvárosba, amikor rosszul lett, mentõhelikopterrel vitték kórházba. Korábban szívproblémákkal küzdött, de a hírportál szerint halálát gyomorvérzés okozta.

A Blikk emlékeztet rá, hogy Kõrösi Imre több könyvében is bírálta a rendszerváltást kritizálta, a Lelkiismeret ’88 Csoport támogatásával hosszú éhségsztrájkkal próbálta felhívni a figyelmet a lakásmaffia jelenségére.

A Kiskunhír furcsállja, hogy sem az Országgyûlés, sem az Agrárkamara honlapján nem talált méltatást Kõrösi Imrérõl, akit október 12-én, pénteken a Kecskeméti Köztemetõben helyeznek örök nyugalomra.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-10-03 21:23
Itt " méltatják" :http://hunhir.inf...;id=119321
238 #2 bivaly
- 2018-10-04 05:46
Soha nem kedveltem.

A Magyar Világ-ban Lakatos Pállal, elõbb Stoffán Györggyel együtt világmegváltó cikkeket írtak. Többször kitért bizonyos felvetések miatt keresztény kilétére ! Vajon miért ?
A fõszerekesztõ Rozgics Mária volt, azt sem tudom a lap létezik-e még, úgy tudom nevet váltott egy idõ után. Kõrösi többször panaszkodott a lap hasábjain valamiféle kilakoltatása, hitel, stb., miatt, a kilakoltatására határozottan emlékezem. Õ írta magáról. És ott sertepertélt Torgyán ex jogi fõkorifeusa is, mint a zsidó vagyonok reprivatizációjának harcosa. A név nem jut az eszembe.
267 #3 Perle
- 2018-10-04 19:45
Provokátor volt a " javából" .Itt aztán írnak róla részletesen: A segin hajléktalan százmilliós hitelt vett fel attól a pénzintézettõl, amelyik csõdbe ment. Még a neve sem születési név.
https://kkbk.blog...rca_lehull:o

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
3,410,735 egyedi látogató