Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Külföldi csapatok haladnak át konvojban az országon a hétvégén

BelföldNem leszünk migráncsország, már rég megszállt zsidó-cigány hulladék handa-banda lettünk. Tegnap másfél órát araszoltam a nulláson. kamionos tranzit zóna. Külföldi katasztrófavédelmi csapatok haladnak át az országon a hétvégén Szerbia felé, emiatt több autópálya és autóút forgalma is lelassulhat; a rendõrség fokozott óvatosságot kér a közlekedõktõl.

Az Országos Rendõr-fõkapitányság Kommunikációs Szolgálata a rendõrség honlapján megjelent közleményben azt írta: Szerbiában a NATO katasztrófavédelmi gyakorlatán 35 ország képviselteti magát, a külföldi csapatok zárt konvojban, rendõri felvezetéssel haladnak át Magyarország területén.

A csapatok szombat délelõtt a Záhony – M3-as autópálya – Budapest szakaszon, délután és este az M1-es és az M0-s, valamint az M5-ös autópálya vonalán haladnak Röszke irányába. Vasárnap délelõtt az M2-esen és az M0-son, délután és este az M15-ös autóúton és az M1-es sztrádán, valamint az M5-ös autópályán közlekednek, szintén Röszke felé. A rendõrség azt kéri, hogy az erre haladók fokozott figyelemmel közlekedjenek.
Link

Hozzászólások

684 #20 atacama
- 2018-10-09 14:53
https://www.szere...vakualnak/
most robbanik minden szétfelé.. a drága hadianyag..
s_kukk

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
3,409,782 egyedi látogató