Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Márki-Zay: a Magyar Gárdában zsidók, cigányok és baloldaliak együtt vonuljanak

BelföldCsak kedvcsinálónak, hogy legyen étvágyatok! Teljes az ideológiai katyvasz a hódmezõvásárhelyi polgármester fejében. Demszky Gábor után szabadon, itt az újabb kultinterjú. Szintlépés történt a fenyegetõzõ-elmélkedõ ellenzéki beszélgetések kategóriájában.


Miután vasárnap kiderült, hogy a gyerekeknek szóló, városi aszfaltrajzverseny és a Mikulás-napi cirkusz elmaradása miatt Márki-Zay Péter a hódmezõvásárhelyi képviselõ-testület feloszlatását kezdeményezte, hétfõre virradóra már egy baloldali Magyar Gárdáról ötletelt az ellenzéki szimpatizánsok legújabb reménysége Facebook-videójában. Ez utóbbi is maximálisan meredek lenne, ha a hódmezõvásárhelyi polgármester nem nyilatkozott volna a balliberális Zoom.hu-nak, ahol minden létezõ rekordot megdöntött, csúcsot beállított és szintet megugrott.

A Demszky Gábor-díjas interjú alanya olyan szinten másolta a volt fõpolgármestert, hogy a beszélgetés során Márki-Zaynak sem sikerült egyetlen egy értelmezhetõ mondatot sem mondania.

Nézzük például a politikus elsõ gondolatát:

Arra utaltam a Jobbikkal kapcsolatban, hogy a szélsõségességet le kell vetkõzniük, de a radikalizmusukra nagyon is szükség van. (...) azt mondom, hogy az új Magyar Gárdában együtt kell küzdjenek zsidók, cigányok és baloldaliak.

Van értelme? Nem igazán, hiszen eléggé közismert, hogy a Magyar Gárda nem tipikusan cigány-, és zsidóbarát szervezet hírében állt. Nehogy azt gondolják, hogy vége szakadt a magyargárdázásnak, ekkor kezdõdött csak igazán! „A Magyar Gárdának ki kell állnia a zsidók, a cigányok és a baloldaliak mellett, és ott kell lenniük, ha a Fidesz bûnözõi elvesznek valamit valakitõl" - folytatódik a hibátlan gondolatmenet Márki-Zaytól, aki azt kérte az interjú készítõjétõl, igenis élje át rendesen mondanivalóját:

Hunyja be a szemét, és képzeljen el egy Magyar Gárdát, melynek tagjai, zsidók, cigányok és baloldaliak, együtt vonulnak a Fidesz-bûnözõk ellen.

„Képzelem" – érkezett a szintén hibátlan válasz. A politikus által megálmodott, zsidókat, cigányokat, és baloldaliakat tömörítõ alakulat szervezését viszont inkább rábízná a Jobbikra. Nehogy valamit elszúrjanak, adott nekik egy-két tippet:

Ne szélsõségesek legyenek, és ne is cicával meg kutyával fotózkodjanak, hanem legyenek radikálisok
– tanácsolta a sikeres projekt megvalósítása érdekében Sneider Tamáséknak.
Ideológia? Az vajon mi?

A hódmezõvásárhelyi vezetõ szerint az óvodások felhõtlen ünneplését szándékosan elrontó Fidesz-bûnözõk ellen szükségük van a DK-tól a Jobbikon át a szocialistákig mindenkire. „A Fideszt el kell söpörni. Méghozzá nem jobbról és nem balról, hanem szembõl és mindenkinek" – érkezett az újhullámos radikális-szociáldemokrata-kereszténydemokrata-jobboldali-liberális-baloldali-zöld politikus megoldási javaslata a Fidesz-kormány ellen.
Egységfrontos ellenzéki mozgalommal buktatna kormányt Márki-Zay

Miután a Magyar Gárdát lepasszolta Jobbiknak, az interjúban elárulta, hogy egy olyan új mozgalomban gondolkodik, ami az ellenzéki pártokat egy egységfrontba kényszeríti. Tervének megvalósításában nem áll olyan jól, hiszen az egyesület bejegyzése még csak folyamatban van, és jelenleg csak ötletei, munkanevei vannak.

Biztosan nem „Új Ellenzék" lesz a neve!
– árult el nagyon fontos kulisszatitkokat új projektjérõl Márki-Zay. Majd mintha még soha életében nem mondta volna, mindent elsöprõ lendülettel jelentette be a beszélgetés során ismét, hogy el akarja söpörni a Fidesz rendszerét. Az ellenzék legújabb nyerõembere úgy behergelte magát a Fidesz-bûnözõkön, hogy...
A demokrata forradalmár

Az interjú utolsó harmadában átváltozott harcias forradalmárrá. Mivel a „Fidesz-bûnözõk", „Lázár emberei" napról napra lehetetlenítik el a szórakozni vágyó hódmezõvásárhelyi óvodások hétköznapjait, ezért szerinte radikális megoldásokhoz kell folyamodni. „A következõ rendszerváltásnak nem szabad olyannak lenni, mint a '89-esnek" - egészítette ki mondandóját a radikálisan gyerekpárti politikus. Majd egy gyors helyzetjelentést adott a városában uralkodó állapotokról:

Nagyon közel állunk 2006 októberéhez. Amúgy nagyon békés emberek mondanak nekem olyanokat, hogy most már hetekig bírnák pofozni a fideszeseket, és ez még a legkevesebb.

Ki tud ennek a szemmel láthatólag nagyon durva folyamatnak gátat szabni? Márki-Zay Pétertõl kiderült, hogy csak és kizárólag Márki-Zay Péter, hódmezõvásárhelyi városvezetõ képes erre, aki mindent meg fog tenni ennek érdekében, elmondása szerint be fogja nyújtani a képviselõ-testületnek a helyi döntéshozatal feloszlatását célzó javaslatát. Amit a testületben vagy megszavaznak, vagy nem.

Márki-Zay Péter egyébként a magyar ellenzéki szimpatizánsok legújabb reménysége, akiben sokan a csodafegyvert látják a Fidesz-kormány elleni harcban. Ha esetleg valakinek nem jött volna le a fentiekbõl.
Link

Hozzászólások

279 #1 torusz951
- 2018-10-11 01:52
"Encs – Olvasóink szerint kis híján lincselés alakult ki a baleset nyomán a helyszínen, a nõnek a fogát is kiverték az autót megrongálták.
Rátámadtak a gyereket elütõ nõre Encsen.Takarásból lépett ki...Több olvasónktól is jelzést kaptunk arról, hogy egy balesetet követõen kis híján újabb „Olaszliszka” történt Encs Fügöd várásrészének egyik utcájában szombaton délután. Az arra közlekedõk állítják: ott gyakori, hogy kisgyermekek játszanak az út szélén, vagy szaladnak ki az úttestre, felnõtt felügyelet nélkül, ezért mindenki óvatosan és csökkentett sebességgel közlekedik arra.
Így tett az a helyi nõ is, aki szombaton délután arra járt autójával, ennek ellenére takarásból elé lépett egy gyerek, minden igyekezete ellenére sem tudta elkerülni a balesetet, és elütötte. Azonnal kiszállt az autójából, hogy a gyerek segítségére siessen, azonban a kislány összeszaladó rokonsága a nõre támadt, bántalmazták és az autóját is megrongálták.

A lapunknak nyilatkozó helybeliek szerint a nõnek kiverték egy fogát is, és a vele lévõ vejét fojtogatták, a nagyobb bántalmazástól egy utcabeli nõ igyekezett védeni az autóst.

„Életveszélyesen megfenyegették, így aludni sem mer otthon, Fügödön, míg a lakását éjszaka rendõrök felügyelték, mivel felgyújtással fenyegették meg, továbbá a hölgy gyermekének a halálát ígérték, így rokonainál lakik jelenleg átmenetileg, nem mer a saját otthonában aludni” – állítja olvasónk.A közösségi oldalon ennél durvább leírása kering az esetnek, ebben azt írják több fogát is kirúgták a nõnek, az autóját pedig felborították, az utcabeli nõ pedig a saját testével védte a lincselés ellen, így õ is megsérült."
http://www.boon.hu/ratamadtak-a-gyereket-eluto-nore-encsen/4013034
238 #2 bivaly
- 2018-10-11 05:34
Ilyenkor hol a faszszopó kurva jó édesanyjában van a magyarnak nevezett igazságszolgáltatás és rend védelem ? Most miért nem ugat, pofázik, sikongat fennhangon senki és semmi ? Miért és miként lehetséges, hogy egy idióta cigányok államot alkothassanak az államban ?

Hogy lehet, hogy én nem tudok szerezni fegyvert, de a "nyóckerben" a cigánynak lehet, és a "családi veszekedés közben" lövöldözhetnek egymásra ?

( Tv híradó egy hete, Mózes 1-es !!! )

Ebbõl is látható, hogy hol élünk. De szívesen végezném ki középkori módszerekkel, és nyilvánosan, akik errõl tehetnek, mert, hogy ez lehetséges, az nem véletlen, az szándékos !!!
267 #3 Perle
- 2018-10-11 10:46
Arra várhatsz, hogy majd a kisebbség jogait védõ szervezetetk közül bárki is megszólal. Nem úgy, mint fordított esetben. Hányszor látom vonaton utazva, hogy a jegy nélkül utazó, de igen agresszív füstösök ellen tehetetlenek a vasút alkalmazottai.
Volt olyan eset, hogy a határozott és bátor jegyvizsgáló hölgy a fél távot márt megtett potyautast le akarta szállítani a vonatról .Kb fél órán áll a vonat az " ügy " rendezésére maitt a pályán, a munkába igyekvõ dolgozók még késhettek is amiatt. A fizetésre felszólított a Helsinki Bizottsággal fenyegetõzött arra az esetre, ha leszállították volna a vonatról. A szerelvény kamerájának felvételét használta volna fel bizonyítékként. :oSajnálatos módon nem akadt a hosszú szerelvényen egyetlen bátor legény sem, aki lelökte volna õt a vonatról. A vasút alkalmazottai állásukkal kockáztatták volna, ha távozásra birták volna a potyautast.
Addig, amig kettõs mércével mérik az embereket az országban,
addig elõfordulnak a fentiekhez hasonló esetek.
..
238 #4 bivaly
- 2018-10-11 13:52
Perle !

Ez NEM ( !!! ) kettõs mérce . Ez attól sokkal, sokkal több. Ez a politikai korrektség, és mocskos fajvédelem egyvelege, ami a világ háttérhatalmának egyik fegyvere. Ez a "szeresd a patkányt, az is Isten teremtménye !" mozgalom aljas egész világra kiterjesztett kötelezettsége, a politika minden szereplõje számára. Undorodom tõle, és gyûlölettel nézem minden résztvevõjét, védettet, és védõt egyaránt.
És akkor most van nagyon igaza megmondhatom-e? -nak, mitõl lett ilyen a világ mindenhol ?
69 #5 Szalonna
- 2018-10-11 14:10
A cirkusz megy tovább...:D
267 #6 Perle
- 2018-10-11 19:34
A beregszászi - ilyen--olyan Ispotályos Rend által nyitandó - közfürdõbe már csak a romákok vonulnak. Igy dönthetett a szakértõ.
https://www.karpa...or-mellett
809 #7 megmondhatom-e
- 2018-10-12 09:24
Kedves bivaly !
Magyarország jogállam! A bûnözéshez . . stb való jog "állama".

Ebben nem vagyunk egyedül . Így van ezzel minden zsidó-lepte ország ma.
146 #8 satu
- 2018-10-12 21:11
Legnyagyobb az egészben, már csak zsidók döntenek az életünkrõl.
Jött a mi hazánk, ami szintén zsidó bandát tartogat..
Ergó : magyarok takarodjatok...

Rozsola! Értelek......Kivülrõl foglaljuk el Hazánkat?
238 #9 bivaly
- 2018-10-13 08:22
Kedves megmondhatom-e !

Hányszor írtam le, hogy Magyarország "jogállam" !? Meg még hányszor írom le majd ? Ez az ország minden szinten csak névleg, gyengébbek kedvéért virtuálisan létezik. Az egyetlen valóság az egészben a demokráciának nevezett országnyi munkatábor, és benne minden vezetõ vissza vezethetõ leszármazottja a korábbi Rákosi, Kádár rendszereknek !!! Akik akkor is csicskások voltak, meg most is csak csicskások. És mint ahogy ez már lenni szokott, a táboron belüli bûnözés megengedett egyesek számára, a tábor üzemeltetõi evvel tudják biztosítani a maguk számára a táboron belüli "békét" ! Tudod, mint a kápók egykoron.

Ezen belül zajlik a nagy magyar humorfesztivál, ezt nevezik életnek erre felé. Amolyan véres túlélõ valóság show, mindenki számára kötelezõen. Egyesek ennek ellenére világgá mehetnek, vagy öngyilkosok lehetnek, van választási lehetõség.
A világ más részeinek hasonló léte, csak a véletlennek köszönhetõ ! Ugye ???
Persze, hogy nem.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
3,406,466 egyedi látogató