Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szétosztotta a fizetését a szlovák államfõ

BelföldDe nemes cselekedet! Megható. "Nálunk" még inkább belerúgnak a zsidó potkányok, de sebaj, még ez se elég ébresztésnek! Tíz bajba jutott családon segített.
Andrej Kiska államfõ (a képen Áder János mellett jobbra) szétosztotta augusztusi fizetését, a családok fejenként 497,60 eurót kaptak – írja a TASR alapján az Új Szó. A szlovák elnök fizetését a számlájára utalják, és mindig több ember között osztja el. Szlovákiában azt is nyilvánosságra hozzák, kiket és miért támogat.

Az államfõi iroda sajtóosztálya szerint a pénzbõl most egy hatgyermekes özvegyasszony kapott, akinek hat gyermeke közül kettõ súlyos beteg. A család egy ivóvíz és gáz nélküli régi házban él.

Az elnök egy másik hatgyermekes anyát is támogatott, ott a férj anyagilag nem gondoskodik a gyerekekrõl. Az anya egészségi állapota nem jó, attól tartottak, télen nem tudnak fûteni.

Egy másik család mindkét fia izomdisztrófiában (izomsorvadásban) szenved, az apának is egészségügyi problémái vannak.

Izomdisztrófiában szenved az a nõ is, akinek emiatt ott kellett hagynia a munkahelyét, ezért nem tudja akadálymentesíteni a lakását.

Jutott pénz egy fiatal családnak is, ahol az apa súlyos daganatos beteg, az anya pedig csak anyasági támogatást kap.

A pénzbõl négy olyan család is kapott, ahol súlyosan beteg gyerekek vannak.

A fizetés többi része egy nõhöz került, aki a rák miatt elveszítette a lábát, legidõsebb lánya pedig autizmusban, epilepsziában szenved.

Az elnök a támogatott családokat minden hónapban nonprofit szervezetek ajánlása alapján választja ki.

Kiemelt kép: Andrzej Duda, Áder János és Andrej Kiska a visegrádi országok (V4) államfõinek találkozóján a szlovákiai Csorbatón (Strbské Pleso), a Magas-Tátrában 2018. október 12-én. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)
Link

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2018-10-15 18:02
o te kis álszent köcsög hogy rohadtál volna ki anyád hasában...a fizetés csak apro vagyonodhoz képest...mi az hogy egyes emberek rászorulok?---nem az lenne a dolgod hogy olyan rendszert épitsél ki ahhol nincsenek rászorulok?
267 #2 Perle
- 2018-10-15 18:09
Õ legalább alapított egy jótékonysággal foglalkozó non-profit szervezetet ( Dobry anjel= jó angyal) , amelybõl ki is lépett akkor, amikor az elnöki kampányába belekezdett.
Biztos vagyok abban, hogy a szlovák fizetések magasabbak a mieinknél.
Egyébként minden kiemelkedõ jövedelemmel rendelkezõ ember adakozhatna jótékony célokra, ráadásul anélkül, hogy az belépõt jelentsen számára valamilyen vezetõ pozíció eléréséhez.
A mieink közül ingyen ebédet és utazást biztostanak egy-egy szavazatért.:o
80 #3 monguzking
- 2018-10-15 19:28
perle mi az hogy adakozás?tudtommal szocialista államok vagyonát szüleink s nagyszüleink hozták létre közös munkával----egy szük réteg közös vagyont privatizálta magyarul közvagyont magántulajdonná tette ugy hogy nagy többséget teljesen meglopta s most legyel meghatodva ha egy kis aprot visszaszornak netán?kurva anyjukba legalább adozzanak tisztességesen s progvessziven magyarul igazságosan akiknek több jut az többet is adjon tehát gazdag ne 16%-ot hanem legalább 32%-ot adozzon a közjo nérdekében...
4 #4 Posta Imre
- 2018-10-15 19:41
Nem adakozni kék, hanem mérsékeltebben lopni, csalni, rabolni rég.
267 #5 Perle
- 2018-10-15 20:46
Igazatok van, de ha megfigyelitek, hogy ha van egy-egy célra gyüjtés, a legtehetõsebbek maradnak ki belõle. Minél gazdagabb valaki, annál fösvényebb.
4 #6 Posta Imre
- 2018-10-15 20:48
Perle, Szlovákia Csehszlovákia lesz és keresztlény. Magyarország ellenben egy mocskos zsidó-cigány elittel bíró buzitanya. Itt is megy majd az "adakozó" program, csak feszítik a hurkát, mert ennek a rohadt bandának azért nem szabad maradnia, csak elõkészíteni a terepet az elkövetkezõre.
75 #7 talpi
- 2018-10-15 21:11
Ami pedig el fog következni no arra nem sokan számítanak.
Lesz itt térdepelés, sírás, rívás, könyörgés és könnyeknek hullatása, Nyugi bele.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
3,401,592 egyedi látogató