Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elítélték a két férfit, akik állítólag Orbán ellen is merényletre készültek

BelföldJól csõbe húzatták magukat a szolgálatokkal, szerencsétlenek. Legalább csendben csinálhatták volna, már rég nemzeti hõsök is lehetnének. Szálasi? MNA-nak is, no meg mi van Györkössel? Ja, hogy ezek a kérdések összefüggenek?
Még 2015 novemberében fogták el a 62 éves gödöllõi M. Pétert és a 60 éves budapesti R. Gyulát, akiknek autójában két géppisztolyt, több tucat lõszert és egy hangtompítót is találtak. A gyanú szerint a két férfi fegyveres támadásra készült, de felmerült ellenük az is, hogy Orbán Viktort akarták meggyilkolni.
Orbán elleni merénylet - ölni akartak
Emberölés elõkészületével gyanúsították meg a szélsõséges nézeteket valló M. Pétert, aki mindent tagad.

Az Index tudósítása szerint az elsõrendû vádlottat 13 és fél év, a másodrendût pedig hét és fél év fegyházbüntetésre ítélték. A vád szerint a két férfi 2015-ben élessé alakított át hatástalanított fegyvereket azért, hogy tehetõs roma embereket gyilkoljanak meg. Többször Révkomáromba mentek át lõszert vásárolni, ám ekkoriban a rendõrség már rég lehallgatta õket, így elfogták õket a lõfegyverekkel. Ekkor azonban még öt év felfüggesztett börtönnel megúszták.

A bíróság elsõfokon hétfõn ítélte el a bíróság, enyhítõ körülmény volt az azóta eltelt idõ, illetve az elsõrendû vádlott személyiségzavara, a másodrendû vádlottnál pedig az együttmûködés és idõs kora. A vád szerint a két férfi célja az államrend megbontása, káosz teremtése, diktatórikus rend bevezetése volt, példaképük pedig Szálasi volt.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-10-17 07:02
Az index-en érdekesen részletezik a dolgot. A tényállítás annyira gyerekesen hihetetlen, hogy az ember csak néz, és még nyelni is elfelejt. De mi lehet a háttérben ? "Gazdag cigányokat megölni". Ilyen a világon nincs !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
3,408,774 egyedi látogató