Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A brüsszeli fõrabbi szerint nincs jövõje a zsidóknak Európában

KultúraNyugi, mi már Ázsia vagyunk és itt van! Jó, csak vicc volt! A bolygón sehol nincs, de a mondás szerint is "Élj mamának!". Szóval a jelenben kék azt a jövõt agyonvágni gyorsan és demokratikusan, csak a REND kedvéért. Albert Avraham Guigu, Brüsszel fõrabbija egy izraeli rádióállomásnak nyilatkozva fejtette ki aggodalmát a belga szükségállapot kapcsán. Emlékeztetett rá, hogy másfél éve négy zsidót gyilkoltak meg a brüsszeli zsidó múzeumban. Csak Brüsszelben 25.000 zsidó él, akik most félnek és mivel a zsinagóga szombaton is zárva tartott, otthon tudtak csak imádkozni.

A fõrabbi azt is elmondta, hogy a zsidók jól ismerik már a terrorfenyegetettség érzését, amit most az összes belga polgárnak meg kell tapasztalnia, írja a szombat.org:

"Belgium polgárai, akik mindeddig azt hitték, hogy a terror csak a zsidókat (meg esetleg a rendõröket) fenyegeti, most szintén beláthatják, hogy mindannyian a terroristák céltáblái, és a dzsihadisták potenciális áldozatai lehetnek.”

A rabbi hozzátette, hogy Belgiumban összesen 50 ezer zsidó él. Közülük 25 ezren Brüsszelben, 18 ezren Antwerpenben, a többiek pedig Charleroiban és másutt. De folyamatos a kivándorlás Izraelbe, valamint Kanadába és az Egyesült Államokba. A rabbi szerint az emberek rájöttek, hogy a zsidóknak nincs jövõje Európában. Mindehhez hozzájárul a gazdasági válság is, ami a fiatalokat az Európából való elvándorlásra készteti. Link

Hozzászólások

131 #1 lalapapa
- 2015-11-24 22:20
hat a rabbaj ajj jajj okos,
de velemenyem a foldon sem lesz jovo
nem hogy europaban,
mint az almabol a fereg is kimaszik igy lesz
a parrazitakkal is,
az az ember ki nem hulle es tudja mi folikk a
vilagban annak tele a tokke a faccaa meg mindenye
a parazita zsiddajj ajjajokkal
eleget basztak mar az emberiseget
tudotta valt minden bunuk
nem csoda ha utalja oket mint a gozolgo
kakamakit
:o:@s_boxs_azta
75 #2 talpi
- 2015-11-24 22:59
Antverpenben ugyan mit is keresnek? csak nem a csillogó kövekkel seftelgetnek? Ki kell menni Dél-Afrikába ott a helyszínen, "elsõ kézbõl" találkozhatnak vele, ha leteszik a csákányt. Nem is piszkálnák õket, ja lehet a fajtestvérük nem engedné meg, hogy el is vigyék, de az egy másik mese.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
3,890,874 egyedi látogató