Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin: Hátba szúrtak minket

KülföldAzért nehogy elkezdjetek már izgulni! Mondtam, hogy Törökország is megszûnik ebben a formában, mert különben nem lehetne Nagy Kurdisztán. Bizánc feltámad! Az orosz elnök szerint az orosz harci gép reggeli lelövésével hátba szúrták õket a "terroristák cinkosai". Tévébeszédében közölte, a SZU-24-es lelövésének súlyos következményei lesznek.

Beszédet mondott az orosz állami Rosszija 24 televízióban Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden, néhány órával az után, hogy török F-16-osok kilõttek egy orosz SZU-24-est a török-szíriai határnál, Latakia tartomány fölött.

Putyin szerint a török légierõ akciójával "hátba szúrták" õket "a terroristák cinkosai", és az incidensnek súlyos következményei lesznek az orosz-török kapcsolatokra nézve.

Putyin egyébként már arról beszélt, hogy a gépet F-16-osok lõtték ki levegõ-levegõ rakétával, bár kezdetben az orosz védelmi minisztérium ragaszkodott ahhoz, hogy a földrõl érte találat a SZU-24-est.

Putyin szerint az orosz gép semmiképpen sem veszélyeztette Törökországot, és az Iszlám Állam terrorszervezet elleni hadmûveletet hajtott végre. Az orosz elnök hozzátette azt is, hogy országa régóta tudott azokról az olajszállítmányokról, amelyek "a terroristák kezén lévõ területekrõl" irányultak Törökországba.

Moszkvában bekérették a védelmi minisztériumba a török katonai attasét.

Mint arról beszámoltunk, az orosz repülõ pilótái katapultáltak, egyiküket elfogták. A másik pilótát még keresik, de helyi lázadók azt állítják, hogy megölték. A gépet a török légierõ F-16-osai lõtték ki, miután tízszer is figyelmeztették arra, hogy megsértette a légteret - ezt mondta legalábbis a török vezérkar.

Elõször fordul elõ, hogy egy NATO-tagállam orosz gépre tüzel a szíriai konfliktusban. A NATO rendkívüli ülést hívott össze a hírre.
Link

Hozzászólások

27 #20 etele
- 2015-11-25 16:09
"Nem figyelmeztették, mondja a lelõtt orosz vadászgép navigátora"
http://vs.hu/koze...tora-1125#
vs.hu/i/500-jpg.exact380x570.jpg
:| :@
vs.hu/i/000-dv2187733-2000-jpg.exact689x458.jpg
"Oroszország háborút nem indít ugyan, de tüntetõk kövekkel dobálták meg a moszkvai török nagykövetséget"s_box
4 #21 Posta Imre
- 2015-11-25 17:29
A technikus aszt mondja, õ ott se vót. Illetve vót, de se figyelmeztetés, se figyelmeztetés, se nem mentek semmilyen határon át.

http://sputniknew...ation.html

Nem tudom kinek voltak a bögyiben a pilótával, de a színházban elõfordul, hogy a porondmester kicseréli a díszletet valódira és a seprûnyél is elsül.

Rozsola, a NATO-t szedik szét, ahogy mondtam. Erdogán macibocs, nem is kérdés.
27 #22 etele
- 2015-11-27 12:41
"Likvidálták az orosz pilótákra vadászó turkomán hordát"
https://titkolthi...an-hordat/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
4,461,970 egyedi látogató