Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A csicskás...

GondolatokCaruso weboldalán olvastam... (www.hungarians.ch)
Azt mondják, mindegy mit írnak rólad, a lényeg, hogy írjanak.
"kupos" néven - regisztráció nélkül hozászóló - és itt is olvasgató takony nagy bátran kifejtette a véleményét és boldogan él ameddig fel nem rúgom egyszer...

hogy mit is írt?:

Véleményt, ... bár kicsit személyeskedõre sikeredett, így nem kerültek az asztalra világmegváltó ötletek, csak a keserü, megbántott lélek által gyötrelemmel megszült tehetetlen düh kiforrott esszenciája....

Íme (Imre remélem nem haragszol, amiért nem egyeztettem veled a cikk megjelenését, de majd ledolgozom és használhatod a szöges korbácsot is ha úgy gondolod - már begyógyultak a multkori sebeim. Alázatos szolgád és csicskásod, Gerry)


.................................................................................................................
#4 | Kupos - 2015. november 21. szombat, 23:08:32
Ugy hiszem, hogy a Pi.-klubbos Posta is meg fogja kapni azt, amit megerdemel!

Annyit ugatott a zsidokra es a ciganyokra, hogy igy, meg ugy kicsinalja-megoli oket, de csak az arca volt nagy, es semmi sem lett belole!

Mindenki tudja azt, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap!

A meno katona ( Imre ), az "elit"-be tartozo meregkevero felesegevel es a csicskajaval, a nagyon okos gerry-vel!

Aki (gerry ) olyan, hogy ha az Imre azt mondja a feherre, hogy az fekete, akkor huseges kutyakent tamogatja, de fel sem fogja azt, hogy mit tamogat!

Pedig o (gerry ) nagyon okos, mindent jobban tud barkinel!

De gerry munkat nem tudott neki szerezni svajcban, pedig o nagyon okos, ugyes!

De csodak-csodajara, az "elit"-be tartozo patikus viragszall ( a posta felesege ) belerokkant a nagyon megerolteto patikusi munkaba, gerincserve van!

Vajon miert?

Milett volna akkor, hogy ha dolgoznia is kellett volna, az "elit" kis viragszalnak pl.: 3 muszakban, valamelyik rabszolgatarto gyarban es nem egesz nap a "[khmm] mereszteni" a patikaban, akkor mar 20 eves korara megrokkant volna?!

Ami kesik, az nem mulik!

Ami jar, az jar!

;)

Az Imruska meg 1 kis asastol, olyan "inhuvely-gyuszit" kapott, hogy el sem mulik neki!

Ez tenyleg vicc!


..........................................................................................

Kis szivem, de nagyon sajnállak. Ugye jól esett? (Rá is rántottál közben?)
Azt ugye tudod kuposkám, hogy a "fogalmazványod" olyan mint egy ujjlenyomat?
Agyilag meg pont olyan az állapotod amilyet megérdemelsz. Ne félj, nem halálos. Vegetatívan jó állapotban vagy. Kicsit vérig sértve - de meg tudlak érteni. Azért mert olyan okos vagyok és mindent tudok.

Ja, csak azért tettem ki ide az üzenetet, hogy mások is szórakozzanak szellemi magasröptüségedtöl.
Ugye milyen okos vagyok? Hát igen, ez a boldogság.

Mondok valamit: - Te nem voltál okos. De amúgy se számít, mert - mint tudjuk - boldogok a lelki szegények.... de már bánom, hogy ráléptem a tyúkszemedre... ugyanis a töködre kellet volna lépnem és hanyatt lökni abban a pillanatban.... töketlenkém.

na jó, ennyi ... megyek és megcsókolom Imre lábanyomát (elalvás elötti rutin - mert imádkozni ugye nem szoktam).

Gerry az okos, értelmes és szép ... bár vannak további jótulajdonságaim is, pl mostanában nem pisilek magam alá, nem járok pornómoziba... stb. stb... majd összeírom a kedvedért!

Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2015-11-25 14:06
Rozsola! A szabaly, hogy nincs szabaly. Mindenki a maga modjan latja,. Ha hozzam "bekopog" kivagom, oszt csok. Ki nem xarja le, a figyelmet. Sot!

Merem remelni, hogy Caruso sem ilyen okbol "intette" gyongeden arra, hogy gerryt ertekelje at. (Nem onmagat, csak gerryt)Hosszu lere engedve imigyen a rosszra sikerult koretet...

Hany bukta is vot a "csicska" tanfolyamon?

Most en melyiken votam... ezen vagy Amazon? :)
2 #21 gerry
- 2015-11-25 15:20
Enid - te Amazon voltál. Szerintem, ha bõrszerkót veszel fel, (a harcias tipust, esetleg füszoknyát), meg íjat, kardot fogsz... még most is az vagy (csak álruhában - gondolom, - mert ruha nélkül még nem láttalak! Ja, ruhában sem, mert nem jöttél /jöttetek/ le a Balcsihoz annó jó régen).
;)

drewbmac.files.wordpress.com/2013/09/katy-perry-roar-music-video-13.jpg
2 #22 gerry
- 2015-11-25 17:42
Na jól van gyerekek (aki nem az az se duzzogjon!) elárulom ki ez a majom aki - miután nem olyan régen Imre kitiltotta, most letámadott minket

Rövidéletü kisbarátunk nem bírta sokáig az oldalon s miután agyvize leforrázta "õ töketlenségét" muszály volt kiordítani a bánatát:

Satori a becstelen nickneve. Ha valaki esetleg írni szeretne neki akkor itt az E-mail címe is a takonynak: buddha.satori@hotmail.com (gondolom most el fogja önteni a sz*r az agyát, de ez van). Kispofám, mielött még hápogni kezdenél, jegyezd fel magadnak, hogy elmentettem az adataidat - Tudod az internetnek vannak elönyei meg hátrányai. A hátránya az, hogy olyan mocskok mint te lépten-nyomon megjelennek, az elönye az, hogy elég hülye voltál a saját vonaladon keresztül kapcsolatot teremteni amikor "bosszút lihegtél".

Csak így magunk között; - Ha az anyádról, vagy a feleségedrõl, vagy a gyerekedrõl írna valaki ilyeneket mint amit te feljebb megfogalmaztál mit szólnál hozzá?... persze tudom, hogy anyád kitagadott, a feleséged a nászéjszaka után sikoltozva elrohant és azóta se láttad, a gyereked... ja olyant te nem tudtál csinálni mert te hátulról szereted ha dugnak... - szóval tárgytalan.

Ne legyél ideges, az emberek hamar felejtenek, néhány hét múlva a kutya se fog rád emlékezni.

...én sem.
4 #23 Posta Imre
- 2015-11-25 18:49
Gerry, de ki az a satori, vagy amit írtál? Sok éve vagy már acélkeresztben, de elég jól b-írod még, ahogy látom.
3 #24 Enid
- 2015-11-25 19:06
Tudod, nem abban latom a vesz-ejt, hogy valaki kritikal ... mert hat "mindenki a maga moodjan/doomjan latja"... S, ha valaki a banyaszbeka seggere tuzi "szelkakast" ... es onnan "kukko(reko)l"... hat, Isten lassa lelket. De, hogy meg mindig nem vagjuk szajba oket zsigerbol... na, ez a baj.

Ma' szoni se kek, csak odaverni. Nincs olyan, hogy "nem lehet" ... egy virtualis oldalon meg foleg.
8 #25 miskolcilaci
- 2015-11-25 19:12
Spari! Ne késztess már magyarázkodásra! Ez nem a csevegõ oldal! A hozzászólást nem neked írtam, hanem annak a görénynek, aki a Dokit, és Gerryt becsmérli! Miért veszed magadra? Tisztellek téged, mi a bajod?
48 #26 ro-zsola
- 2015-11-26 00:24
Enid , fogd vissza magad. Miért " ficánkolsz " ?
2 #27 gerry
- 2015-11-26 05:54
ro-zsola - enid egy Amazon ... írta ezt egy lemezen.s_hihi
Imre - bírom, sõt néha még élvezem is, hogy gonoszkodhatok a rusnyákokkal. Ki az a satori?.... hát izé, erröl jut eszembe a régi vicc: Két kutyás rendör sétál az utcán, az egyik állandóan a kutya alá néz. A másik megkérdezi: - Mit nézegetsz? Csak azt, hogy sok járókelõtöl hallom; "- Nézd ott megy egy kutya két f@sszal" - de én nem látom.
Satori a kutya nélküli verzió volt. ...na tessék, megint milyen bunkó vagyok... megyek is...s_f-ang
4 #28 Posta Imre
- 2015-11-26 06:24
Rozsola, a szerkesztõ bizottság "ficánkolása" hivatali kötelesség!

Gerry, valahogy át kellene fogalmazni a helyzetet, mert ma "f@sznak" lenni és akként viselkedni inkább kiemelkedõ és élvezetes mutatvány, míg a többiek, akiket kutyába se vesznek, mégis kutyául is érezhetik magunkat. Tény, könnyebb idiótaként elviselni az értelmet, mint értelemmel tûrni az idiótaságot. Ez is amolyan parád-oxon, amire nincs megoldása még a rendõrnek sem.
75 #29 talpi
- 2015-11-26 06:41
szegény kutya, kutyául érezhette magát. Ezért az a rengeteg kóbor eb, hiába no, okos enged/a póráz szorításának/ :D
48 #30 ro-zsola
- 2015-11-26 12:42
Megértem én Imre. De korábban már jeleztem , " terror " folyik.
Akinek van esze láthatja , az elmúlt napokban pörögnek az események. Van itt minden : iszlamistának hazudott terrortámadás , zsidók félelme , potyognak a gépek , pofázás ezerrel. Semmi sem véletlen. Európa közeleg a TÉL felé. Hidegben csökken a vérnyomás , az lenne normális ha a nagy többség megülne a seggén
A " pezsgõk " erre képtelenek. Nekik kötelezõ ugrálni. Szerencsénkre a fajellenségünk képtelen elviselni a baxogatást.
Bár még sokan nem fogják fel mi miért történik , remélem idõvel felismerik. Ismételten csak annyit tudok tanácsolni a fajtársaimnak hogy " ne ficánkoljon " mert útban van.
PLd : Rommá bombázott városban az egyik oldalon az IDF mesterlövészei , a másik oldalon a Specnaz mesterlövészei. Egymásra vadásznak. Ha az ostoba magyar középen " ficánkol " , elõbb - utóbb az egyik mesterlövésznek felmegy a " cukra " és megmozdul a mutatóujja .
Nekünk " prófétáknak " az a dolgunk , hogy a középrészen megbújt fajellenséget " megpiszkáljuk " ezzel célpontot adjunk a " vintovkának "
Vergõdjön csak " Sátori ". Ki nem xarja le ? Ha válaszolok neki akkor " cigány-zsidóskodás " lesz a vége. Ebben az esetben nem lehet megkülönböztetni a fajtársainkat a fajellenségtõl.
3 #31 Enid
- 2015-11-26 13:44
Szerintem rosszul ertetted, amit irtam.
Ahogy oregszem egyre kevesbe ficancolok es a baxogatas is egyre kevesbe erint :D. (Pedig az iden toltottem a 21-et)
Nincs mar turelmem az ertelmetlen vitakhoz...
Biztosan igazad van neked is... neki is...


Magan velemeny.
12 #32 spartakusz
- 2015-11-26 16:43
Kedves miskolcilaci - visszaolvastam itt is és nyilvánosan is bocsánatot kérek, hogy rosszul értelmeztem és magamra vettem - különben joggal mert pont azt magyaráztam - amit Imre már régen megállapított . jó zsidó nincs mert az már nem zsidó aki jó- szóval - álláspontom továbbra is az, hogy a jó erõket össze kell kovácsolni mert az garantálja a sikert az ellenük vívott harcban, valóban nevén nevezve õket...
tisztelettel:
spari..
ui: Király B. Izabellának ÍRTAM EMAILT, HOGY A MUNKAENERGIÁT AZ ÖSSZEKOVÁCSOLÁSRA A VÉDELEMRE ÉS A FELKÉSZÜLÉSRE KELL FORDÍTANI MERT MÁR ELEGEN VAGYUNK BOROTVA ÉLEN TÁNCOLVA DE AZ EMBERISÉG MEGMENTÉSÉN FÁRADOZVA EZ A CÉL A KÖZÖS CÉL LEGYEN!
75 #33 talpi
- 2015-11-26 17:36
Nos kedveskéim, látom érik az a bizonyos "magvas " gondolat. A hajó még csak most készül "kikötni" ma akkor lesz nagy irgum burgum, ha kiderül "ki is van a fedélzeten, viszont kurvára nem mindegy "ki a kapitány". Mondjuk, a kormányos, meg tudja szívatni, mert ugye, 4 órás váltásokban vannak a "kormány " állásban, míg a kapitány szunyál, addig, nyugodtan "zátonyra" lehet "tornászni" a hajócskájukat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.02 másodperc
4,606,311 egyedi látogató