Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor: Kína is felfigyelt a közép-európai gazdasági növekedésre

BelföldMivel õ generálja, finanszírozza és vásárja fel a zsidóvá és lóvá tett "vagyont"..., de hát a Selyemút már csak ilyen. Az, hogy elkezdték a régiót feltõkésíteni, szimplán gazdasági manõver. Köze sincs az itt lakó helyi "nemzetekhez".
Közép-Európa gazdasági növekedése kétszer nagyobb az európai átlagnál, amire Kína is felfigyelt – mondta Orbán Viktor kormányfõ hétfõn Sanghajban, az elsõ Kínai Nemzetközi Import Expón (CIIE).

A házigazda Hszi Csin-ping kínai elnök, valamint több más állam- és kormányfõ részvételével tartott megnyitón a miniszterelnök kifejtette:

felmerül a kérdés, Magyarország hogyan került fel a sanghaji expóra meghívott „óriások” listájára. Szavai szerint a válasz Közép-Európa. Magyarország ugyanis nem csak magát képviseli: amikor Magyarország hangját hallják, a régiónk hangját hallják, azé a régióét, amely Európa növekedési motorjává vált

– mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor beszédében jelezte,

a növekedési ráta Közép-Európában kétszer magasabb, mint az európai átlag, és széles körû egyetértés van arról, hogy a régió a jövõben is az európai növekedés forrása lesz.

Felhívta a figyelmet arra is: a közép-európai országok egybehangzó gazdaság- és társadalompolitikája biztosította, hogy ezek az államok képesek voltak saját nemzeti, politikai, kulturális identitásukat megõrizni még a jelentõs illegális migrációs nyomás alatt is.

A miniszterelnök kiemelte:

Kína is felfigyelt Közép-Európa fejlõdésére, amikor létrehozta a 16+1-es csoportot, azaz Kína és 16 kelet-közép-európai ország együttmûködési formációját. Magyarország elkötelezett e platform erõsítésében

– jelentette ki, emlékeztetve, hogy a közeljövõben Budapesten lesz a tömörülés jegybanki vezetõinek találkozója.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Magyarország mindig is támogatta a lehetõ legszabadabb és legegyenlõbb világkereskedelmi hálózatot, és mindig támogatója volt az eurázsiai együttmûködésnek. Ezért is érdekelt a kínai Egy övezet, egy út elnevezésû kezdeményezés sikerében – hangsúlyozta.

A kormányfõ elmondta, nagyra értékeli a kínai vállalatok magyarországi jelenlétét. Többet is megemlített közülük, például a Bank of Chinát – amely Budapesten hozta létre regionális központját -, továbbá a Huaweit és a Wanhuát.

Ezek a kínai vállalatok is hozzájárultak ahhoz – folytatta -, hogy

Magyarországon tulajdonképpen sikerült elérni a teljes foglalkoztatottságot, és jelentõs szerepet játszanak abban, hogy a magyar gazdaságnak hosszú távon is 4 százalék feletti legyen a bõvülése.

Magyarország büszke arra is, hogy a Kínába irányuló export a régió országai közül nála a legmagasabb: a magyar mûszaki, gyógyszer- és élelmiszeripari termékek egyre nagyobb számban vannak jelen a kínai piacon – tette hozzá, majd rámutatott: a tavalyi, minden idõk legjobb exportadatai után az idén eddig további 18 százalékos növekedés volt megfigyelhetõ a két ország közötti kereskedelemben.

Orbán Viktor a közép-európai régiót is képviseli a sanghaji expón
Fotó: MTI/Hszinhua

A miniszterelnök megjegyezte: kedden több üzleti megállapodást is köt a magyar és a kínai fél Sanghajban, például a tejipar, az innovatív energia és a vízmenedzsment területén.

A megnyitó után Orbán Viktor a kínai államfõvel és a többi részt vevõ ország delegációvezetõjével együtt megtekintette az expó kiemelt pavilonjait.

A sanghaji expóra látogató magyar kormányzati delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Nagy István agrárminiszter is.

Az expót több mint 130 ország és térség, köztük Magyarország részvételével rendezik meg, a november 10-éig tartó eseményen mintegy 2800 cég állít ki. A külföldi díszvendégek Magyarország mellett: Brazília, Kanada, Egyiptom, Németország, Indonézia, Mexikó, Pakisztán, Oroszország, Dél-Afrika, Vietnam és Nagy-Britannia.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-11-05 18:09
, hogy nem tudom Kína mire figyelt fel , de a világûr-nek nevezett térben , távoli civilizációk sorra "felfigyelnek" , mi történik ezen a primitív bolygón , ahol ronda zsidók szívják magas intelligenciával megáldott - emberi lények vérét!
Repülõ "tárgyakban" - bolygóközi jármûvekben ülve közelítik meg e veszélyes bolgót , olyanokban ,mint az asteroid Oumuamua nevû járgány , amiben tátva maradt szájjal , csodálkozva figyelik az ember páratlan tûrõ képességét a rátelepedett zsidó -kártevõvel , nem értik , miért nem volt itt még mindig egy holokauszt!

A zsidókat -mindenesetre - erõs megfigyelés alatt tartják . Ilyen "büdös" kártevõvel még sehol a bolygóközben nem találkoztak!

Egyelõre csak azt üzenik az embereknek , tartsanak ki -és tervezzék a zsidók utáni életüket.

Soha nem látott gazdasági emelkedés vár rájuk , Orbán mészárosa is vissza fogja adni a "lopott holmit" -és az emberek újra maguk építhetik fel saját házaikat -még Magyarországon is.
Nem kell várniuk zsidó tulajdonú építõipari cégekre.
Nem lesznek többé zsidó bevándorlók és azok így nem fogják elvágni gyerekek nyakát vérükért - mocskos vallási okból!

Van remény! Az aszteroid Oumuamua itt van , segíteni jött - nem kamu(!) lesz itt holo-akció !
75 #2 talpi
- 2018-11-06 05:15
Megmondhatode
Ezt a blankoltakkal is közöld.majd jönnek a " muszálykabáttal" hogy próbáld fel. Csak emlékezz Borbély a székgyáros kormányzó esetére. Õ is csak az igazaat mondta mégis az imei lakója lett néhány napra.
684 #3 atacama
- 2018-11-06 08:48
muszálykabát..vagy versacce garbó..hátul megkötik az ujjacskákat,rajtad a tunika és mehetsz a bácsikhoz..:D
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-11-06 10:18
talpi-
ha ördögöt akarsz festeni a falra , ne vigyél magadnak puskát!
a fal már tele van vele. könnyen puskázhatsz.
a kozmikus tér is tele van vele. az Oumaumua is alig talált ide , kerülgetnie kellett õket.
pedig jól álcázta külsejét -az ördög elõl- a kozmikus járgány külseje a trendy - "rusztikus" mûvészeti irányt követi -hogy a földi ördögök fel ne ismerjék!
684 #5 atacama
- 2018-11-06 10:26
Megmondhatom-e.. errõl beszélsz?
https://24.hu/tud...nkivuliek/
267 #6 Perle
- 2018-11-06 13:12
Mikroszaftos Bili vízhiányra figyelt fel, és be is muitatta Kinában a fekáliát viz nélkül , egy kis kemikáliával mûtrágyává alakító berendezését. Még csatorna sem kell hozzá, legfeljebb néhány hírcsatotorna, hogy világgá kürtöljék az innovációt.

https://uk.reuter...KKCN1NB0UE

Akkor lenne igazi gazdasági növekedés a közép-európai térségben, ha a berendezést itt tudnák gyártani. Szállíthatnánk Indiának is. Õk is ott hagyják úton-útfélen...:D
809 #7 megmondhatom-e
- 2018-11-06 16:04
atacama-
igen , ez a szuper fejlett civilizáció természetesen ismeri a zsidó kártevõ súlyát , a kártétel mértékét , ezért irtja a zsidót. Úgy teszi , hogy egyszerûen nekimegy hatalmas sebességgel. Ettõl - persze- a járgány maga is elviselhetetlenül büdös lesz. Tisztítás (alváz mosás) céljából aztán közel megy a Naphoz , ami leégeti róla a szart. Elõfordul , hogy ilyenkor felgyorsít - miután a tisztulás megtörtént.

A Föld közelébe is ilyen tisztító célú sebes ütközés miatt jött (az ûrben innen már terjedt a mindenen átható zsidó szag) , mire - az utolsó pillanatban- észrevette , hogy itt értelmes emberek is laknak , akiknek orrát épp úgy csavarja ez a penetráns zsidó szag , - elálltak ütközési szándékuktól a járgány jóindulatú utasai.
Nem fognak embereket feláldozni - patásokért - ez világos ! Most más terven dolgoznak. Aggodalomra semmi ok !

Viccesen kell átvészelnünk ezeket a nehéz idõket , miközben ezek a szagos szörnyek lassan szétlõvik a Bakonyt , ami nem olyan vicces - de zsidós !

Az erdõ állatai már elmenekültek , a Balaton felõl rendezett alakzatban északra repülõ vadlibák szanaszét menekültek a zsidó szörnyek elõl , az emberek szenvedését meg nem is említem - harci repülõk füjsiketítõ sivításától ! Beszélgetni itt már nem lehet , nem hallani egymás szavát , ahol zsidók garázdálkodnak.

Tartsatok ki ! A megmentés már megjelent az égen , de csak az okosok látják!
238 #8 bivaly
- 2018-11-07 06:43
Orbán mikor mondott utoljára igazat, és mikor nem nyalta ki a számára oda tett ügyeletes segget ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
3,403,090 egyedi látogató