Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nem dzsihadistákat fogott el a TEK

BelföldSzóval létrehoztak egy zavaros ideológiát, hogy aztán elkaphassák? TEKéletes! Az álpinyó és a mocskos zsidó-cigány nem zavaros ideológiájú szabadkõmûves összeesküvõ csürhe jól van? Meg vagyok nyugodva, hogy mû-ködölik a telavivi szagszerv. Terroristák helyett zavaros ideológiával rendelkezõ radikálisokra csaptak le.

Nem kötõdnek muszlim radikálisokhoz a Terrorelhárítási Központ (TEK) hétvégi akciója során elfogottak - mondta az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke a testület szerdai, zárt ülése után. Azt viszont több képviselõ hangsúlyozta, hogy komoly volt a fenyegetettség.

Molnár Zsolt elmondta: Hajdu János, a TEK fõigazgatója részletes tájékoztatást adott a hétvégi akcióról. A titoktartási kötelezettség és a nyomozás érdekeire tekintet mellett annyit lehet elmondani, hogy nem dzsihadisták fogtak el, nem a magát Iszlám Államnak nevezõ terrorszervezet "magyarországi sejtjérõl van szó". Zavaros ideológiával rendelkezõ radikálisokat fogtak el a TEK emberei.

Molnár Zsolt mellett Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke, valamint Szél Bernadett LMP-s, és Mirkóczki Ádám jobbikos képviselõk is elmondták: az ügy részletei minõsített adatok, s még tartanak az elemzések. Ugyanakkor azt megerõsítették, hogy valós fenyegetettségen alapuló, komoly bûncselekményt akadályozott meg a TEK, s ezért valamennyien elismerésüket, köszönetüket fejezték ki a TEK-nek.
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015-11-25 13:39
A franciknál túszokat ejtõknek sincs közük az Iszlám Államhoz . Hogyan ? Egy szóval sem említették hogy iszlamisták akartak " bankot rabolni ".
A TEK kinek a TöK-jét nyalogatja manapság ?
4 #2 Posta Imre
- 2015-11-25 15:16
Rozsola, a TEK rá van téve a pályára és ha a három zsidó, Német, Szél és mirkóczki is emlegetve van, akkor ezek csak cionista zsidó ganék lehetTEK!.Zavaros "ideológia" és fegyverek, robbantás...hol van már Budaházi és betyáregyüttese, Betyársereglet...mikor a koceka is szépen kigömbölödik.

Épp tegnap ment el mellettünk a kisuccánkban egy ratyi-rendõrautó, miközben Marcival tekertem haza bicajjal. Mondtam, hozzánk jön biztosan, de aztán mégsem. Egyszer pedig jönniük kell, mert küldik õket, csak a történetet kell jól keretbe verni nekik.
4 #3 Posta Imre
- 2015-11-25 16:15
Ködösíthet a TEK, valószínûleg nem dzsihadistákat fogtak el

Nem iszlamisták lehetnek a Hajdu Jánosék által elfogott állítólagos szélsõségesek, akiknél a keddi bejelentés szerint fegyvereket, bombákat találtak. Az egyik akció négy gyanúsítottjából ugyanis csak egy esetében merült fel az elõzetes letartóztatás. Ez azt is jelentheti, hogy még csak bûnszervezetrõl sincs szó. A másik TEK-es akcióban elfogottakkal szemben pedig még csak nem is merült fel terrorgyanú – írja az index.hu.

A TEK kedd este jelentette be, hogy két akcióban “szélsõséges nézeteket valló” figurákat fogtak el, akik fegyverrel és bombákkal rendelkeztek, de nem konkretizálták, miféle szélsõséges nézetekrõl van szó, és ezt nem is akarták kommentálni. Hajdu János kedden az ATV-ben azt mondta, az egyik akcióban négy embert fogtak el: két magyart és két külföldit, illetve, hogy az autóban, amiben a gyanúsítottak ültek, robbanóanyag volt, és további robbanószer került elõ házkutatások közben is. A szombati elfogásban – szintén egy autóban – sorozatlövõ fegyvereket és házilag készített hangtompítókat találtak. Hajdú azt mondta, vizsgálják a két csoport közötti összefüggést, indíttatásukat illetve, hogy vannak-e további elkövetõk.

A 24.hu megkeresésére egyébként annyit küldtek, „hogy mindkét elfogás egy terrorellenes akció része volt”.
http://24.hu/belf...fogtak-el/
75 #4 talpi
- 2015-11-25 23:19
Imre !
Bammeg, a négybõl három "kancsal" volt és miután "nem állt jól a szemük" és mindíg másfelé nézegeTEK így kibaszottul gyanúsak lettek,-
- Nézzen a szemembe és mondja el az igazat!
- oké, de mellik szemébe nézzek?
-ide a kettõ közé.
-akkor álljon kissé jobb szélre.

-aha. szóval maga szélsõséges dolgokat hirdet!
le van tartóztatva, mi ez palack magánál?

-gázpalack, ne rázza, mert felrobban,
- aha bombát gyártott, most már biztos, hogy tenorrpista
:)
valahogy így lehet dobbal verebet fogni, utána égni mint a trágyadomb.
Volt neki már nyilatkozata, tavaly elõtt, akkor is igen rendesen lebaszták, majd a következõ "túszmentõ akció" után a nyilatkozatot megtiltották neki. Nem csoda, hiszen a hírhedt Bakondi, akit nem az eszéért szeretnek, az sem okosabb nála. Pedig mekkora nagy "tûzoltó volt" a lelkem :D
2 #5 gerry
- 2015-11-28 10:23
valasz.hu/data/cikk/11/6319/cikk_116319/TEK_akcio_lead_fill_850x370.jpg


Miután másfél napig hiába vártuk, hogy a TEK majd visszahívja szerkesztõségünket - mert ezt ígérte az ottani illetékes, de közben meg Pintér Sándor sajtótájékoztatót tartott TEK-ügyen, így az eseményeket nagyjából már ismerjük. Ámde.

Kezdjük a legfrissebbel. A belügyminiszter szerint nemtelen, lejárató célú támadás érte kollégáit, ezért kellett most rendhagyó módon egy folyamatban lévõ büntetõügy kapcsán sajtótájékoztatót tartania. Ugye hét eleje óta áll a bál, hogy a TEK-parancsnok Hajdu János két, fegyveres csoportok elleni akcióról beszélt a köztelevízióban, amirõl mindenki értelemszerûen valamiféle dzsihádista terroristák lekapcsolására gondolt, aztán kiderült, hogy szó nem volt errõl, mi több, az egyik csoport háborús relikviákat gyûjtõ, hadtörténet iránt rajongó fiatalokból álló társaság volt.

Innentõl indult a móka, ami eljutott egészen a BBC-ig, mert lássuk be, tényleg van íve az Iszlám Állam rémétõl a veszprémi erdõkben rozsdás gránátszilánkokat gyûjtögetõ ifjakig.

De ott volt a másik társaság is, illetve duó, akik viszont tényleg veszélyesnek tûnnek Pintér Sándor elmondása alapján. Mert, hogy kivégzéssel, az állami vezetõk elleni támadásokkal fenyegetõztek, ráadásul sorozatlövõ fegyverekkel megrakodott autójukkal épp Budapest felé tartottak, amikor lecsaptak rájuk a kommandósok.

És akkor most lehet elmélkedni, hogy kinek van igaza, vagy inkább, hogy kinek nincs kevésbé igaza: a médiának, amely kiröhögte az amatõr hadtörténészekre lecsapó TEK-et, vagy Pintér Sándornak, aki elõtérbe tolja a valóban veszélyes gyanúsítottakat, és haragszik, mert a csúnya sajtó bántotta az embereit.

Mindenesetre nem árt, ha felidézzük, mi volt a TEK közleménye, s hogy aztán mit és hogyan is mondott Hajdu János a közmédia kamerái elõtt:

TEK-közlemény:

Sorozatlövõ fegyverekkel és robbanóanyagokkal rendelkezõ csoport tagjait fogta el a Terrorelhárítási Központ (TEK) terrorellenes akciósorozatában a hétvégén.

A TEK az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a november 13-i párizsi terrorcselekmény-sorozatot követõen fokozták felderítõ tevékenységüket. A TEK által kiemelten védett személyek biztonsága érdekében bevezetett operatív intézkedések során hat embert vettek õrizetbe - tették hozzá.

Közölték, a TEK felderítése alapján õrizetbe vett emberektõl sorozatlövõ fegyvereket, robbanóanyagokat és lõszereket foglaltak le.

Kitértek arra: kedden a bíróság elrendelte két ember elõzetes letartóztatását, a további gyanúsítottakkal kapcsolatban késõbb várható döntés. Az elfogottakkal szemben a nyílt eljárásokat a Készenléti Rendõrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja le.

A terrorellenes akciósorozat végéig a TEK megerõsíti a védett személyek biztosítását - írták.

És a kamerák elõtt:
"Hajdú János, a TEK vezetõje az M1 Aktuális csatornának elmondta, két külön akcióról volt szó. Az elsõ esetben pénteken fogtak el két személyt, náluk sorozatlövõ fegyvereket, illetve éles lõszereket, hangtompítókat találtak.

A második elfogásnál négy fõ került õrizetbe, ennek az esetnek nemzetközi szálai is vannak. A házkutatás során ez utóbbi ügyben egy bombakészítõ laboratóriumot találtak, ahol az emberélet kioltására alkalmas álcázott bombákat voltak képesek elõállítani.

A két eset közötti összefüggéseket, esetleges további szálakat még vizsgálják. Arra vonatkozólag, hogy kiknek a biztonsága érdekében kellett fellépniük, Hajdú János annyi információt közölt, hogy a TEK által kiemelten védett személyek biztonsága érdekében nyomoztak."

A TEK kommunikációjának sarokpontjai: párizsi terrorsorozat, robbanóagyagok, lõfegyverek, bombakészítõ laboratórium, nemzetközi szálak.

Úgyhogy Pintér Sándor ne nyekeregjen, hanem pirítson rá a beosztottjára, hogy amikor Európa terrorrettegésben tölti hétköznapjait, akkor nem kavarjuk a trutymót.

Innen: http://valasz.hu/...ket-116319

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
3,397,771 egyedi látogató