Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Argentínában ül újra tárgyalóasztalhoz Trump és Putyin

BelföldÚj vilûgran Argentin cent-rummal és vodkával. Ez se rossz. Állítólag már kész minden a kivégzésekhez. Mind Moszkva, mind Washington nyilvánosan megerõsítette, hogy az argentínai G20-csúcson lesz kétoldalú találkozó Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök között – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter újságíróknak csütörtökön Asztanában.

A világ 19 legnagyobb gazdaságát és az Európai Uniót tömörítõ G-20 csoport vezetõi november 30-án és december 1-jén tanácskoznak majd Buenos Airesben.

Korábban felmerült, hogy Putyin és Trump vasárnap, az elsõ világháború lezárásának 100. évfordulóján Párizsban tartandó megemlékezések alkalmából ül legközelebb tárgyalóasztalhoz, de a két vezetõ átfogó eszmecsere helyett – sajtóértesülés szerint Emmanuel Macron francia elnök kérésére – ott csak rövid idõre találkozik majd egymással.

Lavrov, aki a Kollektív Biztonsági Szerzõdés Szervezete vezetõinek tanácskozásán vesz részt a kazah fõvárosban, hangsúlyozta: a katonai csoportosulás tagállamai (Oroszország, Fehéroroszország, Örményország, Kazahsztán, Kirgizisztán, és Tádzsikisztán) egységesen vallják, hogy a szárazföldi telepítésû közepes és rövid hatótávolságú rakéták felszámolásáról megkötött (INF) szerzõdés a nemzetközi biztonság fenntartásának egyik legfontosabb eszköze.

Donald Trump amerikai elnök és John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó korábban – egyelõre nem hivatalos formában – bejelentette, hogy Washington fel akarja mondani az 1987-ben megkötött szerzõdést.

Az orosz diplomácia vezetõje azt hangoztatta, hogy miközben Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán tartja magát az egyezményhez, addig az Egyesült Államok megsérti azt.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-11-09 09:31
Mikron állítólag le is mondta a amerikai-orosz elnöki találkozót, hogy tudjon az I.vh befejezésének ünneplésére koncetrálni

India is csatlakozott az atomrakétákkal rendelkezõ államok klubjához. Van olyan tengeralattjárója, amelyikról eltalál egészen Kínáig
https://www.ndtv....ay-1943063

Érdekes módon India mérhetetlen módon fegyverkezik, de ez senkinek nem tûnik fel, senkit nem zavar a világban. Bezzeg az iráni atomprogram!

Kína nem véletlenül támogatja pénzzel Pakisztánt és fûzi velük egyre szorosabbra az együttmûködést.
https://www.dawn....ooperation
4 #2 Posta Imre
- 2018-11-09 19:51
"...hogy az argentínai G20-csúcson lesz kétoldalú találkozó Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök között.";

Éppen itt az ideje egy új zenei videónak a bemutatásához!
Ez már elavult de meg is újult; (végül is csak a szereplõk változtak): https://youtu.be/...
267 #3 Perle
- 2018-11-10 21:20
Milyen különös, hogy abban az államban rendezik meg a G20-es csúcstalálkozót, amely nemrég vett fel rekord összegû IMF hitelt.
Mitõl G ország az , amelyik teljesen el van adósodva?.

Venezuela nem kapja vissza a Bank of Englandtõl a 14 tonna aranyát
https://www.thetimes.co.uk/article/maduro-scrambles-to-bring-venezuela-s-gold-back-from-the-uk-0p29xp99w
, pedig a lakosság éhezik, küldöldre menekül.
Az indok az, hogy a Maduro magáévá tenné az aranyból pénzeket.:o
Hazudni is csak bankárok tudnak igazán. Így eladósíthatják Venezuelát is egy nagyobb IMF hitellel.:o
267 #4 Perle
- 2018-11-14 21:19
Az amerikai elnök tavasszal a balti országok vezetõivel folytatott találkozók összetévesztette a Baltikumom a Balkánnal. Azt hitte, hogy a Észtország, Lttország és Litvánia Jugoszlávia felbomlása után jött létre. Ennyire nem készült fel a találkozóra.
http://m.balticti...id/142476/
Az orosz elnok Szingapurban járva már ottani közmondást idézett a találkozón. Tudta hová megy, kivel találkozik..
https://smo333.co...nt=6819287
267 #5 Perle
- 2018-11-19 20:30
A G 20-on ott lesz a szaudi koronaherceg is, aki álítólag utasítást ott a szaudi ujságíró meggyilkolására.
https://english.a...ummit.html

Finom kis" úritársaság" gyülik ott össze. Csak nehogy lesavazzanak valakit a résztvevõk közül! is

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,386,484 egyedi látogató