Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elgurult a gyógyszer

GondolatokAnnyi mindenrõl szólhatnék. Küldök Verának SMS-t, nem kapja meg. Patikában internetes telefonos rendszer hetente adja fel és éppen a fõbeszállítóval kapcsolatban jelentkezik a probléma, helyreállíthatatlan és érthetetlen módon. A "felhõ" EESZT egy kalap xart nem ér, de arra jó, hogy a gépeket naponta újra indítva esetlen még mûködhet is, de inkább bajnak van. Szóval, érzékelhetõen az informatikai rendszerûnkön rajta vannak a moszados.cias-kgb-s baglyok. Mit akarhatnak a fax tudja. Nektek van elképzelésetek. Nyilván azt tudják már, hogy utáljuk a "patikát" és az "embereket" így am-glock, de ha a folyamatos stresszben tartás szervezett zaklatásnak minõsül, akkor mit lehet tenni?

Egészen biztosan be vagyunk poloskázva, ez sem ott, sem idehaza rég nem kérdés, de olyanokat fingok a polós Káinba, hogy Ábel attól kódul. Azért unom, bevallom hõsiesen. A patikai dolog nagyon ciki. Egyszerûen vállalhatatlan lassan a munka felelõsséggel- Be kék zárjunk naponta több-szõr, vagy ki se nyitni egyáltalán. Nem gond, úgy sincs munkaerõ és egyre inkább ennyi pénzért a betegek is csak azt kapják, ami van. A valóságot. Nagyon "gáz" a helyzet elftársak. A kollégák is ki vannak égve, és lassan látni, hogy a frissen végzett gyógyszerész, aki korát is hazudtolva felelõsséggel végezné a munkáját, már régen bánja, hogy gyógyszerész szakmája van....mit ne mondjak, messze elgondolkodtató. Kurvaország ez a javából, egy rongy ganédomb. De maradva a szakmánál, egy kolléga mondta pár napja a történetet egy ügyvezetõrõl és Lázárról, aki megkereste a cégét, segítséget ajánlva beruházást emlegetve, fejlesztést..., amire a cégtulaj diplomatikusan nem adott sem igenlõ, se elutasító választ, majd egy hónapra rá újra felkereste Lázár és szemére vetette, hogy nem fogadta el a "segítségét", mire az ügyvezetõ csak megmondta, hogy õ már idõs, nem akar õ fejleszteni, neki elég ez is. Másnap már a NAV-osok vitték is. Két és fél hétig volt elõzetesben, de persze a cég dokumentumok rendben voltak. Megkerestek mást is (naná) és ajánlottak fejlesztésre támogatást 30% visszatérítésért cserébe. Elutasítás indoka: azt a 30%-ot mivel takarjam be, nem is termel annyit a cég. Százmilliókról beszélgetünk. Aztán mostanában újra keresések jönnek, de most már 70%-os visszaosztásról van szó. Na? NAV mi? A gyógyszerbizniszt szépen átrendezik, központosított maffia-módszerekkel a kishalakat a nagyokkal megtetetik, majd a nagyok fúzionállnak és így lesz "állami"- A Hungaropharma mellé települ a Béres. Az ellátás akadozik, a szállítók hitvány módon vannak fizetve és hajnali 4-tõl estve 9 -ig is simán mûszakolhatnak, túlóra nélkül. A raktárakban olyan a fluktuáció, ahogy beszélik és olyan szerény a fizetés, hogy csoda, hogy még a megrendelt áru kiérkezik. A sofõrök zöme már lecserélõdött, mióta "képben" vagyok. Ahogy hallom, a tesco-nál is ugyanez a helyzet, bár a gépjármû vezetõket ott jobban bérezik. Rabszolgahad! Gyerekek, már rég be se kellene menni dolgozni. Minek? Semmi értelme. El is érik. Az asszonyt nagyon nem kell már gyõzködnöm, hogy hagyja ezt a mocskot maga mögött és szedjük a sátorfánkat a cigányteleprõl. Harcolni? Ezekért?

Hozzászólások

116 #20 livia
- 2018-11-13 17:36
Talpi! Ezt jól összefoglaltad!
75 #21 talpi
- 2018-11-13 18:51
Livia
Tudod az is érdekes, hogy az Angelusok nem nagyon akarják vissza
szállítani, a náluk "megõrzési" céllal lévõ nemzeti aranyfedezeteket. Most Venezuela is kardoskodik igaz ebbe az elõzõ elnök belehalt. Mi is próbálkozunk, lehet sikerrel, mert akkor csak az "elnök" megy, viszont mi a faxt keres ott a "fedezet"/ha még megvan/
83 #22 Sbert
- 2018-11-14 17:50
Imre!
Nekem is elgurult a Gyógy???szar az imént:
Sánta Róbert NI, MEGINT MEGY AZ ANTI-MAGYARKODÁS, TÖRTÉNELEM-HAMISÍTÁS.....
Afenti két Izrael-szakértõt kérdezem akkor, a hiteles, nem tanított Izrael létrehozásáról, annak áráról, azóta folytatólagosan elkövetett Genocídiumról, a jelenleg is regnáló hatalom által "államnak" nevezett napi szintû egekig érõ korrupcióról.
Jajj, elfelejtettem kimondani, a Zsidók oldaláról.
Olyan jó visszatérni háromnapos cenzúra-szünet miatt antiszemitaként, ugye?
Mert ha valaki Szemita lehet, ezek ugyebár a Zsidók, Magyarként KÖTELESSÉGEM Antiszemitának lenni.
A politikájuk is szándékosan ilyen, verik a palávert, "Istenkednek", és, ha megvan a Baj, legyen min ajvékolni.
Jut eszembe, ha nincs miért ajvékolni szombatonként, akkor csinálnak okot, izibe....
Ismerõs egy népség, nem véletlen utálják öket a Világ minden pontján, ugye.....
Buddha! Itt a szerkesztõre gondolva: Kérlek, nézd el nekem az Õszinteségem!
Már lépten-nyomon, hála az internetnek is, ezekkel a parazitákkal találkozom. Nem elég a hétköznap.
Vagyunk ebben a KisHazánkban, a Kárpát-medencében ezzel így egy páran. Tudom, bejáratos vagyok jónéhány közösségbe, és nyugodtan kijelenthetem, ennek nem lesz jó vége.
Ha akarják, ha nem, mindkét fél......
Mondjuk, ismerve a Cion Bölcsek Könyvét, nem is kell ezen csodálkozzak....!
Áldás!
U.i.: Kérdéseim az elején költõiek.
Úgyis kevesen tudják az Igaz-s-Ág-ot, és a Való-s-Ág-ot....
Várom a jussomat, bár ez csoportos.... :P
961 #23 szabir
- 2018-11-16 18:10
Imret meg lehet erteni de mind1 ha el-megy es vki mert ugy es ide kell gyujjon vissza me itt fognak Tart[ar]-ani [nem a TarTarok] a zsidok valami nagyobb bulit mert innet is rugtak ki oket valszeg par szaz eve nem ''egyiptombol''

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
4,602,769 egyedi látogató