Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elgurult a gyógyszer

GondolatokAnnyi mindenrõl szólhatnék. Küldök Verának SMS-t, nem kapja meg. Patikában internetes telefonos rendszer hetente adja fel és éppen a fõbeszállítóval kapcsolatban jelentkezik a probléma, helyreállíthatatlan és érthetetlen módon. A "felhõ" EESZT egy kalap xart nem ér, de arra jó, hogy a gépeket naponta újra indítva esetlen még mûködhet is, de inkább bajnak van. Szóval, érzékelhetõen az informatikai rendszerûnkön rajta vannak a moszados.cias-kgb-s baglyok. Mit akarhatnak a fax tudja. Nektek van elképzelésetek. Nyilván azt tudják már, hogy utáljuk a "patikát" és az "embereket" így am-glock, de ha a folyamatos stresszben tartás szervezett zaklatásnak minõsül, akkor mit lehet tenni?

Egészen biztosan be vagyunk poloskázva, ez sem ott, sem idehaza rég nem kérdés, de olyanokat fingok a polós Káinba, hogy Ábel attól kódul. Azért unom, bevallom hõsiesen. A patikai dolog nagyon ciki. Egyszerûen vállalhatatlan lassan a munka felelõsséggel- Be kék zárjunk naponta több-szõr, vagy ki se nyitni egyáltalán. Nem gond, úgy sincs munkaerõ és egyre inkább ennyi pénzért a betegek is csak azt kapják, ami van. A valóságot. Nagyon "gáz" a helyzet elftársak. A kollégák is ki vannak égve, és lassan látni, hogy a frissen végzett gyógyszerész, aki korát is hazudtolva felelõsséggel végezné a munkáját, már régen bánja, hogy gyógyszerész szakmája van....mit ne mondjak, messze elgondolkodtató. Kurvaország ez a javából, egy rongy ganédomb. De maradva a szakmánál, egy kolléga mondta pár napja a történetet egy ügyvezetõrõl és Lázárról, aki megkereste a cégét, segítséget ajánlva beruházást emlegetve, fejlesztést..., amire a cégtulaj diplomatikusan nem adott sem igenlõ, se elutasító választ, majd egy hónapra rá újra felkereste Lázár és szemére vetette, hogy nem fogadta el a "segítségét", mire az ügyvezetõ csak megmondta, hogy õ már idõs, nem akar õ fejleszteni, neki elég ez is. Másnap már a NAV-osok vitték is. Két és fél hétig volt elõzetesben, de persze a cég dokumentumok rendben voltak. Megkerestek mást is (naná) és ajánlottak fejlesztésre támogatást 30% visszatérítésért cserébe. Elutasítás indoka: azt a 30%-ot mivel takarjam be, nem is termel annyit a cég. Százmilliókról beszélgetünk. Aztán mostanában újra keresések jönnek, de most már 70%-os visszaosztásról van szó. Na? NAV mi? A gyógyszerbizniszt szépen átrendezik, központosított maffia-módszerekkel a kishalakat a nagyokkal megtetetik, majd a nagyok fúzionállnak és így lesz "állami"- A Hungaropharma mellé települ a Béres. Az ellátás akadozik, a szállítók hitvány módon vannak fizetve és hajnali 4-tõl estve 9 -ig is simán mûszakolhatnak, túlóra nélkül. A raktárakban olyan a fluktuáció, ahogy beszélik és olyan szerény a fizetés, hogy csoda, hogy még a megrendelt áru kiérkezik. A sofõrök zöme már lecserélõdött, mióta "képben" vagyok. Ahogy hallom, a tesco-nál is ugyanez a helyzet, bár a gépjármû vezetõket ott jobban bérezik. Rabszolgahad! Gyerekek, már rég be se kellene menni dolgozni. Minek? Semmi értelme. El is érik. Az asszonyt nagyon nem kell már gyõzködnöm, hogy hagyja ezt a mocskot maga mögött és szedjük a sátorfánkat a cigányteleprõl. Harcolni? Ezekért?

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2018-11-09 19:11
Imre! Pont az a cél, hogy minél több magyar hagyja el a hazáját. Ne tedd meg ezt a szivességet nekik! És igen is van értelme harcolni.
4 #2 Posta Imre
- 2018-11-09 19:22
Õsmagyar én nem hagyhatom el a hazámat! A haza hagyott el már rég. Ugyanolyan idegennek, sõt tán még elidegenedettebben érzem itt már magam, mint bárhol, ahol ugyanez a fos van, csak pepitában. Ott legalább nem kell szégyellnem a pofám azért, mert ilyen hulladék a "magyar". Láthatod, olyan kis csoportnyian vagyunk, hogy szinte nem is. Kolléganõm velem egykorú. Mondja, nem is megy osztálytalálkozóra, mert nincs, Minden volt gimis osztálytársa külföldön van. Minden. Nos, nem is kérdés a "menni", vagy maradni. Menni sincs értelme, de maradni meg annyi sem. Igen, lesz itt Kánaán, megígértem! De etz a csürhe elõbb vasat érdemelne és ólmot, de sokat!
4 #3 Posta Imre
- 2018-11-09 19:38
Na, most jött meg az asszonynak az SMS-em, másik 11-el együtt, amit eddig nem kapott meg! Kösssz, szolg-állat, bármelyikTEK is berje telibe a rerkes qva zsidó anyját!
130 #4 kisvakond
- 2018-11-09 20:13
Kedves Imre!

Telenor?
Szerdán mi is így jártunk. A szerda esti SMS-em csütörtök délután érkezett meg a feleségemhez.

Most mindent és mindenkit igyekeznek a "felhõ"-be terelni. Az olyan menõ. A cégvezetés részt vett tavasszal a microsoft-nál "továbbképzésnek" beállított marketingbemutatón. Nagyon szeretnék, ha a dokumentumainkat az õ felhõjükben tárolnánk. De se mi, se a többi jelen lévõ cég nem ment bele ebbe. Hiába bizonygatták, hogy az milyen biztonságos, illetéktelenek nem férnhetnek hozzá...

Végül az office programokhoz még lehetett venni nem felhõalapú licenszeket. Most még.

Az a bizonyos valami alakulgat, csak gyõzzük kivárni. A mai nyilatkozat az atlantisták számára merész lesz: https://kuruc.inf...
116 #5 livia
- 2018-11-09 20:23
Pont ma akartam beírni a patikai patthelyzetrõl. Az ikrek épp betegek, no, a heti gyógyszerezés simán 20 ezer, no, még ez nálunk még nem probléma, de sokaknál igen. De: rosszul adták ki a gyógyszert. Másik: Minden szarért több helyre kell menni, tehát, öt patika, mire azt kapom, amit akarok. Hiánycikk van mindenütt. No, erre építsen jövõt a mai fiatal, no, nem is akar. A mi családunk marad. Imre! Ki kell tartani! Én is káromkodok idõnként, de többnyire inkább imádkozom. Meghallgat, tudom, én is eltávolodtam, de most, hogy megérintett, újra átgondoltam. Szerintem van Isten!
116 #6 livia
- 2018-11-09 20:28
Terelni akarnak minket, mint a birkákat. Menjen a szolga nép, de minket nem lesz könnyû.
4 #7 Posta Imre
- 2018-11-10 07:42
Lívia, ma már csak a hiánycikk a biztos. Mondom, megyen az átrendezés. Cégek cserélnek titokban gazdát és közben az eddigi mérgezõ anyagokat csereberélik kevésbé mérgezõre, vagy éppen ki tudja. A valsartanos és Ca Sandozos ügy elég komoly aggodalomra adott okot a gyógyszerész-társadalomban. Értelmes szakember nem mondhatja egyetlen szerre sem, hogy az micsoda és mi a mellékhatása, interakciói, mert fogalma sincs, mi van benne. Hja, hogy mi van a papíron? Ki nem xarja le? Bármi. Majd jön a többi kivonás is, már pedzegetik, hogy ez is rákot okoz, meg az is....de azért csak nyugodtan szedjék...és viszik, mint a cukrot, mert annyi közgyógyos van és annyira olcsó így is, hogy ...

Eljutottunk oda, hogy pl. a tégelyekkel kapcsolatban gyártó monopóliumba került és minimalizálta a tégelyek térfogatát, így egy 50gr-os, ba pl vazelinbõl lehet éppen belefért, de egy hydrofilos habosból már nem....szóval visszafelé "fejlõdtünk". Ami itt megy, szimpla rablás és csalás minden szinten. A kamara lexarja, mert éppen most lettek bebetonozva a szabadkõmûves zsidajaik és nekik az államosítás a feladatok. A patika tulajdonosi program 95%-ban kamu. Sorolhatnám , írhatnám...de bármely iparágban ez mehet, mert ugye ez stratégiai, mi pedig közfeladatot ellátók vagyunk. Lópaszt! Az "emberek" meg minden xart megvesznek, magukra kenynek. Annyi tetves van, szíros, büdös, hugyos...te, ez már itt maga a zombi-haderõ. Nem csak viselkedni nem tudnak, de lassan már közveszélynek is ki vagyunk téve. Az meg grátisz, hogy a felhõbe feltöltött információ hova megy, mert kiadni sem tudjuk, ha nem mûködik a "tér", az meg igen gyakran megesik és akkor a legõsibb módszerrel mindent kézzel kell pötyögni, mintha ez a kibaxott ámítógép nem is lenne.

A jó hír viszont az, hogy a spirituálisan magasabb rezgésszámmal bíró körök információja szerint még idén van lehetõség rezegni és ha nem lesz meg az áttörés, akkor már csak háború következhet. Egyelõre a háborúnak áll a zászló és ez így van rendben!

Egyébként a
159 #8 vanyusha
- 2018-11-10 10:02
Microsoft A.I.
Amplifying human ingenuity.
,,Kérjetek és megadatik tinéktek.'' ...................
8 #9 miskolcilaci
- 2018-11-10 13:13
Már nem kellünk. Szép lassan lecserélik az embersegget robotokra.
https://ujvilagtu...seges.html
Kínában bemutatták azt a mesterséges intelligenciát, amely nemsokára a híreket fogja olvasni a tévében

Kína állami hírügynöksége, a Xinhua jelentette be, hogy új, digitálisan generált hírolvasó kezdi meg hamarosan a mûködését, amely kínai és angol nyelven fogja közölni a híreket.

A mesterséges hírolvasót úgy tervezték, hogy csökkentsék a hírek elõállításának költségeit és növeljék a hatékonyságot, és úgy tûnik, hogy a propagandisztikus állami hírügynökség által alkalmazott technológia új definíciót ad a "hamis hírek" kifejezésnek.

A digitális hírolvasó hangja és megjelenése a kínai híradós Zhang Zhao-éra hasonlít, és a Xinhua hírügynökség azt állítja, hogy azonnal képes beszámolni a hírekrõl a nap 24 órájában. A digitális hírolvasó már elérhetõ számos internetes és mobil platformon az országban. (1)

A rendszer, amint azt a közelmúltban megjelent több videó is bemutatja, nem pontosan a legfejlettebb digitális karakter, amit eddig láthattunk. A hangja tagadhatatlanul mesterségesnek tûnik, ami egy egyszerû számítógép által generált szöveg-beszéd átalakító, míg az arckifejezései és a szájmozgása lenyûgözõ módon animált.Eddig számos más digitális újítás világosan megmutatta ennek a technológiának a hatalmas lehetõségeit. A következõ generációs hamis videó technikáktól kezdve a valósághû hangutánzó rendszerekig valóban képesek létrehozni olyan digitális avatárokat, amelyek tökéletesen hasonlítanak az igazi emberekre.

Ennek a kínai kísérletnek talán a legaggasztóbb kihatása az lehet, hogy teljesen világossá teszi az az irányba tett lépéseket, hogy az emberi személyiséget teljes egészében kiküszöböljék az újságírás világából. A média cenzúrája Kínában nem új hír, és jól ismert, hogy az állami érdekekkel ellentétes információkat visszaszorítják az országban. Sok szempontból nincs nagy különbség abban, hogy a digitális avatár ugyanazokat a propaganda szövegeket olvassa fel, mint amelyeket egy emberi hírolvasó közöl.

A leijesztõbb dolog az, hogy ez a technológia lehetõvé teszi a kormány számára, hogy nyíltan hozzanak létre mesterséges emberi bábokat, amelyek bármit elmondanak, mint egy papagáj anélkül, hogy az emberi újságírói hitelességnek akár a látszatát is megõriznék. Ezáltal a valódi, hús-vér ember hírolvasók és a nagyközönség között létrejövõ látszat bizalom nem csak kiküszöbölhetõ, hanem alapvetõen felesleges. Ezzel a fejlesztéssel Kína lényegében azt üzeni, hogy még emberi arcra sincs szükség ahhoz, hogy az állam által jóváhagyott üzeneteket közvetítsék.

A nagy kérdés, amit most fel kell tenni nem az, hogy hogyan lehet megkülönböztetni a valódi és a hamis dolgokat, hanem, hogy egyáltalán érdekel-e bennünket a különbség? A számítógépes grafika segítségével létrehozott emberi karakterek, mint digitális szereplõk felemelkedésével egyre inkább hozzászokunk a teljesen mesterséges "személyiségekhez". Vajon ez a következõ logikus lépés ebben a folyamatban? A "hamis hírek" fogalma a szemünk elõtt ölt testet és válik valósággá.
267 #10 Perle
- 2018-11-10 17:22
Plusz adminisztrációval toldották meg a patikusok munkáját . A napokban receptet váltottam ki, amit elõzõleg 2 helyen aláírtam, majd a kiadott gyógyszert még egy aláírásomhoz kötött pénztári bizonylat ellenében kaptam meg.:o
4 #11 Posta Imre
- 2018-11-10 19:06
Pele, mert "E-recepted" volt, de kikérhetted volna a taj-számodra is magadnak, akkor nincs csak az átvételt igazoló papír. De ez nekünk így is szar, meg mindenhogy, mert "retaksálni", vagyis ellenõrizni a vény nélküli kiváltás, számítógépen lehet és eddig ugyan Vera is haza hordta a másfél kilónyi köteg vényeket és este 10-ig még ellenõrizgettük, van-e bennehiba. téves kiadás, vagy a vény egyáltalán helyes-e, mert ha nem, akkor azért is minket büntetnek, ha az orvos idióta volt. De ez hagyján! Januártól minden doboz gyógyszert áruátvételkol külön-külön le kell húzni QR-kódra is, szóval kell egy külön gép ehhez és megduplázza az átvétel sebességét is..., de még ez is semmi, mert a gyógyszereket is átdobozolják, egyre nagyobb skatulákba, így kipakolni sem lehet annyit a polcokra, fiókokra, így folyamatos feltöltésre is kell ember. Szóval egy álltó fos az egész. Lesz itt még Csikágó!
8 #12 miskolcilaci
- 2018-11-10 20:55
Ilyen is volt....
Vény. 1984-bõl

retronom.hu/files/images/Kep-01_0.preview.jpg
retronom.hu/files/images/veny.preview.jpg
6 #13 anzsi a macska hala
- 2018-11-10 21:47
Imre, nekem 300 milligramos benfogammát kéne szednem, de országos hiánycikk. Van valami infód róla?
238 #14 bivaly
- 2018-11-10 22:07
A számítógépes nyilvántartásról annyit, hogy már megint alig tudtam bejönni !
A másik, a központi kardiológián nincs rólam semmi, a fogászaton meg "tudják", hogy vérhígítót szedek !!! Nem szedek !!! Egyébként minden rendben. A "szak szolgálatok" mûködnek.
238 #15 bivaly
- 2018-11-10 22:10
Kína pontosan ugyan az a mocsok mint Izrael, csak sokkal nagyobb dózisban. Mecsoda fantasztikus szimbiózis ? A véletlenek nem véletlen egybe esése.
99 #16 MORMOTA1968
- 2018-11-11 01:47
SENKINEK NEM KELLENE BEMENNI DOLGOZNI! KÍVÁNCSI VOLNÉK RÁ MIT LÉPNÉNEK ERRE? Behelyettesítenék tán a dolgozókat migráncsokkal? Az lenne ám a valami! Egyet senkinek sem szabad elfelednie! AZ ÁLLAM EGY CÉG, EGY VÁLLALAT, A MINDENKORI KORMÁNY PEDIG ENNEK A CÉGNEK A VEZETÕSÉGE, MÁSOK VÉRÉN VEREJTÉKÉN ÉLÕSKÖDÕ PARAZITÁK! ÉS HOGY KIK VAGYUNK MINK EBBEN A CÉGBEN? TERMÉSZETESEN A VEZETÕSÉG TULAJDONAI, EGYSZERÛ RABSZOLGÁK! s_ezt-ni
99 #17 MORMOTA1968
- 2018-11-11 03:05
Véletlen volna mindez? Már jó ideje folyik a jól bevált gyógyszerek "Andaxin" stb...kivonása a kereskedelmi forgalomból. Tudjuk, a régi jól bevált villanykörtékkel is ezt tervezik. És még mi mindennel!? Persze mindig megindokolják valamivel a dolgot, süketelnek valamit, szokás szerint. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nem lehet kapni ezt se, azt se! Az idõjárás ba@tatása miatt egyre nehezebb lesz bármit is megtermelni a földeken. Közben felügyelet alá helyeznek minden ásott és vert, fúrt kutat is. Tényleg csak a nagyon hülyék, az igazán ostobák nem vették még észre, hogyan húzzák egyre szorosabbra a hurkot a nyakunk körül! Az utolsó mencsvárat, az internet szabadságát is épp most törlik el! Senkinek se legyenek kétségei, hogy az "ÚJ VILÁGREND" meg fog valósulni! És ott van mindenütt! Ott van az oroszoknál, a kínaiaknál, indiaiaknál, mindenhol! Bár látszólag kétpólusú világrend alakulgat, valójában meg még sem! Ez a "ZSIDÓ KÓRSÁG" kiirthatatlanul beette már magát mindenhová, még személyesen se kell jelen lenniük hozzá, elég, ha a betegséget terjesztõ eszmék eljutnak a világ legeldugottabb pontjára is, a legmélyebb helyre, ami csak létezhet, az emberi tudatba, sõt tudatalattiba! Új generációs, megfelelõen átprogramozott zombik futkosnak világszerte, mobilokkal, táblagépekkel, laptopokkal a szemük elõtt! Csoda, hogy még nem ütköznek össze az utcákon, utakon járkálva. Van egy "NÉVTELENNÉ" tett ország itt a Kárpát-medence közepén, valamilyen oknál fogva" még magyarnak" merik nevezni, ami már önmagában is egy vicc! A minap láttam az új "Röpülj páva" vagy mi a szarság elõkészületeit, ha jól emlékszem a Duna tévén, ahol a rezervátum õslakói lelkesen készülnek az új megmérettetésre, hogy megmutassák országnak világnak õsi hagyatékukat, tudásukat. Azon már meg sem lepõdtem, mikor egy FULL zsidó göndörkét mutattak, mint az egyik szervezõt. Csurig van velük a Duna tévé is! Imre! A migránsok fejéhez vágjuk, hogy hátra hagyják szülõföldjüket, ahelyett, hogy harcolnának érte! A MI FAJTÁNK UGYAN EZT TESZI! Változtatni a dolgokon tollal, az igazság terjesztésével már nem lehet! CSAKIS ERÕSZAKKAL LEHET ÉBRESZTENI! Ez mindig is így volt a történelem során! Szép szóból nem ért a birka, ezért alkalmazzák a juhászok a kutyákat némi ételmaradékért cserébe. Soha nem kapnak annyit, hogy jól lakjanak, ezért mindig éhesek és mindig készek rá, hogy további ételmaradékokért megtegyék, amit a juhász megparancsol, elvár tõlük. Amíg van mit a pofájába tömnie a "magyarnak" addig szolgálni fogja a juhászt, bár a magyar valójában nem kutyának született, de birkának sem. MÉG IS AZZÁ LETT, AZZÁ TETTÉK! Egy részük kutyaként szolgálja az idegenbõl jött, idegenvérbõl való juhászokat, de a többség sajnos a birka kategóriába tartozik. Mindenkinek meg van a napi szintû gondja és a többség abban a hiszemben leledzik, hogy az állam, a kormány õ érette van, az õ érdekében cselekszik "dolgozik" ezért senki nem készül fel arra, ami el fog jönni, el fog következni hamarosan! Mikor már nem csak gyógyszerbõl lesz hiány, de gabonából, takarmányból, zöldség és gyümölcsfélékbõl is, de legfõképpen vízbõl! És persze ebbõl kifolyólag húsból is! A többirõl nem is beszélve, hisz szinte minden szart kintrõl kapunk, ugye? Meg lehet cáfolni, de szerintem pontosan efelé haladunk! El lehet menni! s_f-ang Vagy!!! Fel lehet venni a pofánkba vágott kesztyût! s_box s_ratata Hogy nincs hozzá fegyverünk! Nyugi! Nem kell érte menni, hozni fogják! Az már más kérdés, hogyan vesszük el tõlük! Sajna a sorkatonaság felszámolásával elérték, hogy szinte egyetlen fiatal vagy valamivel idõsebb korosztály se fogja tudni, hogyan kezeljen egy lõfegyvert, vagy egy ágyút, pláne egy harci jármûvet. Miért is volt vesztes ügy a palesztinok ellenállása? MINDENÜK MEGVOLT, HOGY JÓL ÉLHESSENEK, BIZTONSÁGBAN, CSAK ÉPP A LEGFONTOSABBRÓL FELEDKEZTEK MEG! AZ ÖNVÉDELEM FONTOSSÁGÁRÓL! Akár csak mi "BIRKA" magyarok! Már nem "Mátyás király" korában élünk, mikor a "zsoldos" Fekete sereg védte az akkor élt magyarok seggét! A másik a pénz! Vas és acél lemezt még ugye lehet kapni, alumíniumot is? Vagy esetleg rezet. Akkor már csak megfelelõ méretû köröket kell kikanyarítani belõlük, valami nagy súlyú akármivel beleütni két felõl a számokat, meg amit még kell és elmagyarázni a "MARHÁJÁNAK" mi a pénz és mi az igazi célja! Meg, hogy egy lyukas garast se ér, ha te kedves "MARHA" el nem hiszed, hogy amit a kezedben tartasz, azért egy hozzád hasonló marha oda fogja adni, ami neked kell, az "IGAZI ÉRTÉKET!" Hogy a fenébe nem jutott még senki eszébe, hogy fémpénzt is lehet csinálni? Legfeljebb nagyobb címletekben, ha nem lenne hozzá elég nyersanyag. Jelenleg 0,01%-nyi arany 120-130 forintot ér. Persze nem muszáj ötvözni nemesfémmel, meg macerás is lenne megfelelõ öntöde, technológia nélkül, de akkor már neve, meg némi "jelképes" értéke is lenne egy "népi fémalapú fizetõeszköznek!" Persze ha nem lesznek áruk, no meg valós értékû szolgáltatások, mert tesznek róla "földi isteneink" akkor a pénzre sem lesz már semmi szükség. A papírpénz a mongol kínai uralkodó vezettette be még anno, mivel nem volt elég nemesfém a tulajdonában. Aki nem akarta elfogadni, kivitték az utcára és elreszelték a nyakát az uralkodó katonái. Már akkor is tudta mindenki, hogy a papírpénz, nem igazi fizetõeszköz, "LEVEGÕPÉNZ" valós érték nélkül! Jelenkorunkban és a múltban is ezzel a "levegõbõl" elõállított "SEMMIVEL" uralkodtak simán az embereken, ma pedig már azt tervezik a "világ urai" hogy teljesen felszámolják a fizikailag létezõ pénzt és csak virtuális pénzzel lehet majd fizetni, ami mindenkinél ott lesz a bõre alá benyomva! Azért elég vicces a dolog, ahogy a "SÖTÉTSÉG" nem a zsidók, a "SÖTÉTSÉG" uralkodik lassan már 8 milliárd ember felett, leszámítva a kevés "felébredtet!" A SÖTÉTSÉG AZ IGAZI HATALOM!!! Ezért nem volt szabad a régi idõkben sem tanulnia egy egyszerû parasztnak, mert a sötétség által uralható az emberiség! Borzalmasan sok ember nem tud ma sem se olvasni, se írni, viszont vallásilag végtelenül fanatizáltak! Rohadt sok hipó kellene ide az agyak lesikálásához! Persze a parasztnak így is megvolt a magához való esze, sõt, sokkal több volt neki, mint a rajta uralkodó parazitáknak! Földesurak, grófok, bárok, hercegek, egyéb hulladék, szemét! Ezért is irtották, pusztították, amikor csak tehették a parasztokat, világszerte, mert önellátók voltak szinte mindenbõl és tudta a parazita, hogy tõlük függ az élete, ostoba módon még is ölte õket millió számra. Végül fel is számolták sikeresen a parasztságot nálunk! A végeredmény szemmel látható! Szeretem nézni ezeket a régi filmeket, mikor valami "nemes féreg" belé rúgott a parasztba, mert épp ahhoz volt kedve, meg mit mászkál a lova elõtt a koszos parasztja, ugye? Jelen korunk világa is tele van olyanokkal, akik lenézik, megvetik azokat, akik zabáltassák õket, jólétet biztosítanak az õ számukra is, akik egész életükben talán egyetlen egyszer sem érnek hozzá még a földhöz se puszta kézzel, mert akkor koszos lesz, mint az a bizonyos paraszt! De azért lenézik azt, akitõl a zabálni valót kapják! A zsidó pont ilyen, de nem csak a zsidó! Bírom, de nagyon, mikor az emberek nyavalyognak, hogy nincs elég pénz, de hogy elgondolkozna egyszer is azon, hogy mibõl lett "kurva" gazdag a Jóska Pista, meg rokonsága, haveri köre, stb...TÕLED VETTE EL SZERENCSÉTLEN MARHA! Ilyen nehéz rájönni az igazságra? Nála van, ami neked járt volna, no ebbõl lett õ gazdag, te meg szegény, mint a templom egere! I-gazság!!! Na, ez az igazság! s_ezt-ni
146 #18 satu
- 2018-11-11 16:28
Így van máshol is pl a vasas szakmában is.
Fejvadászok vadásznak az értékes munkaerõre teljes káderezés melett és árulják, mint egy terméket az embereket....
A többség persze még mindíg "bálványt" imád és a hazug sajtóval terelgetik a pártokrácia nagyszerûsége "okán" , miközben eladtak minket már a kinainak is...
75 #19 talpi
- 2018-11-13 16:02
Hölgyeim és uraim, õrizzék meg a nyugalmukat. A gép felszálláshoz gurulón van, a dohányzást fejezzék be, csatolják be öveiket.
Néhány nap még a béke, nem kell aggódni, gyorstalpalón el lehet sajátítani a kötözések fortélyait, mert gyógyszer, erre a nagy õrületre már nincs. Úgy néz ki, a Világ összes OPNI-ja bezárt és rászabadult a gondolkodó emberiségre a haszonszerzõk gennyes bandája. Vagyis, ? vagyis kezdõdik egy harmadik felvonás, melyben az "ember küzdj és bízva bízzál" a legértelmesebb tett. Hiszen Tiborc szabadlábon, a többi rabló, kitüntetve, s a szegény ember, a gondolkodó,üldözve.
Sebaj Bajtársaim, a szar kezd válni a májtól s egyre látványosabban- Senki nem fogja megúszni, viszont nem mindegy, hogy annak a "bizonyosnak " melyik végén áll, vagy "térdel"?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.14 másodperc
4,707,840 egyedi látogató