Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy kiállítás után Basescu szakítana a magyarokkal

BelföldA magyarok már rég lemondtak, de a zsidóknak kell, csak hát székely és egyéb szórvány nélkül. Potápi Árpád János csíkszeredai kijelentése miatt követelte a bukaresti magyar nagykövetet hazaküldését a volt államfõ.
Traian Basescu szerint meg kell szakítani a diplomáciai kapcsolatokat Magyarországgal, ha a nemzetpolitikai államtitkár csíkszeredai kijelentése, miszerint
a magyar kormány nem mond le errõl a földrõl,

Budapest hivatalos álláspontja. A volt román államfõ egy tévémûsorban reagált Potápi Árpádnak egy kiállításmegnyitón mondott szavaira.

Ha ez a magyar kormány álláspontja, holnap be kell hívni a nagykövetüket, hogy csomagoljon össze, és haza kell küldeni Budapestre. Ha a Románia területeire vonatkozó hivatalos álláspontról van szó, akkor nekünk nem kell többé hivatalos viszonyt ápolnunk Magyarországgal. Ha valami részeges beszélt ott… Ne mondják, hogy a magyarok nem kedvelik a pálinkát!

– ironizált a Romania TV mûsorában a volt államfõ, aki, mint késõbb kiderült, egy szövegkörnyezetbõl kiragadott kijelentést kommentált. Potápi ugyanis azt is mondta, ma már nem kell országhatárokat megváltoztatni a magyarság megvédéséhez.

Véget ért a száz év magány korszaka. Gazdaságfejlesztõ programokkal, tematikus évekkel, a Kárpát-medencei oktatási és gazdasági tér létrehozásával mind-mind arra törekedtünk az elmúlt nyolc évben, hogy az Önök szülõföldön való boldogulását elõsegítsük.

– idézte a magyar nemzetpolitikai államtitkár szavait a Maszol.ro. A Transindex szerint Potápi kijelentései alapján a B1 hírtelevízió egyik mûsorában a meghívottak már egyenesen azt állították, hogy a magyar titkosszolgálatok intenzív tevékenységet folytatnak Erdély elcsatolásáért, miközben Gheorghe Falca, Arad polgármestere higgadtan és elismerõen beszélt a magyarokról.

Kiemelt kép: Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelõs államtitkár megtekinti a Székely Hadosztály megalakulásának 100. évfordulója tiszteletére rendezett kiállítást a Csíki Székely Múzeumban november 23-án. MTI / Veres Nándor
Link

Hozzászólások

765 #1 Laplage
- 2018-11-26 19:51
1 magyar kikepzet 10 románnal ér fel
116 #2 livia
- 2018-11-26 21:20
Szerintem nincs is úgynevezett magyar titkosszolgálat. No, és szerintem a romániai "nagykövetet" már rég haza kellett volna zavarni. Úgy él itt, mint...
888 #3 ebtelep
- 2018-11-27 05:21
Nem baj, azért majd december 1-jén õ is fog koccintani a románok tiszteletére.
4 #4 Posta Imre
- 2018-11-27 06:06
A "magyar" elit, román szeku-moszad zsidó banda.
267 #5 Perle
- 2018-12-04 19:34
Baszesq szakítana, pedig özönleni kezdtek a román és ukrán vendégmunkások Magyarországra.
https://www.hrpor...81204.html
A Hivatal csak most vette észre, pedig ez megy már hónaok óta.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.65 másodperc
3,406,265 egyedi látogató