Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Jobbik legitimálta az antiszemitizmust a közbeszédben

Belföld"Gyerekek, könyörgöm akasszuk fel!" Link
Köves Slomó szerint be se kellett volna kerülnie a Parlamentbe egy ilyen embernek, mint Szávay István. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetõje a Hír TV-ben arról beszélt, a Jobbikban a parlamenti elõrejutás érdekében felszíni változást hajtottak végre, de a színfalak mögött minden maradt.

"Nagy meglepetést nem váltott ki Szávay kijelentése, hisz a Jobbik 2-3 évvel ezelõtti elhatárolódásánál is azt hangoztattuk, hogy ez egy nagyon fontos fordulópont lehet, ha a szavak mellett tettek is igazolják. Ez nem történt meg" – mondta a Hír TV stúdiójában Köves Slomó. A felmérések azonban azt mutatják, hogy egyáltalán nem szûntek meg az antiszemita jelenségek a Jobbik informális közegében.

"Az összekacsintás megvolt, mert a parlamenti elõrejutás érdekében felszíni változást hajtottak végre, de a színfalak mögött minden maradt "- mondta Köves Slomó. Minden civilizált ember számára minõsíthetetlen az elhangzott. Árulkodó a közegrõl, hogy egymás közt ez a hencegés amolyan érdemnek tûnik. Leírja a hangulatot, azt ami a színfalak mögött a Jobbikban még mindig ott van. Súlyosbítja a helyzetet, hogy mindez a párt tisztújító kongresszusán hangzott el.

"Súlyosbítani már nem nagyon lehet azt, amit a Jobbik már korábban elkövetett. Ugyanezek az emberek voltak azok, akik az izraeli kettõs állampolgárokat nemzetbiztonsági kockázatnak tekintették. Azok, akik szerint Tiszaeszlár egy valós történelmi esemény volt, illetve akinek a képviselõje azt mondta, hogy ahányszor elmegy a Duna-parti cipõs emlékmû mellett, arra gondol, hogy kormányon majd befejezik a félbemaradt munkát és még bele is köp a bronzcipõkbe "– idézte fel a Jobbik korábbi antiszemita megnyilatkozásait az EMIH vezetõ rabbija.

Köves Slomó szerint be se kellett volna kerülnie a Parlamentbe egy ilyen embernek. "El kéne mennie beszélgetnie zsidókkal, meg kéne ismerkednie a közösséggel, de akár egy történelemkönyvet is átolvashatna mielõtt bármit is tesz."

Mûsorvezetõi kérdésre, miszerint a Jobbik legitimációja révén maga az antiszemitizmus jelensége is legitimálható lesz-e, a Rabbi lesújtó választ adott. "Ez sajnos nem feltételes mód, hanem tények."

Úgy vélte, a Jobbik felületességét mutatja, hogy két héttel azelõtt, hogy Hanuka kapcsán üdvözletet küldött volna, Vona Gábor pedig korábban azt mondta, lemondana, ha kiderülne róla, hogy zsidó származású.

Köves szerint a CNN kutatásában sincs semmi meglepõ. Szerinte Magyarország két dologban tér el a világ többi részétõl: bár mindenütt ott van az antiszemitizmus, a magyarok többsége azonban ritka tájékozatlan. Sokuk például - felmérésük szerint - azt hiszi, hogy a világ ötöde zsidó. Magyarországon sokan ezek mellett nyíltan vállalják az antiszemitizmust. A 19%-os adatban a Jobbik szerepe is nagy, hisz nyíltan legitimálta ezt a közbeszédben.

A verbális antiszemitizmus társadalmi csoportokhoz, politikai közösségekhez köthetõ. A Tett és Védelem Alapítvány a Mediánnal közösen végzi saját kutatásait, amibõl kitûnik, hazánkban - a világ nagy részéhez hasonlóan - nagyjából 40% a mérsékelt és szélsõséges antiszemiták együttes aránya.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-11-30 10:30
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--_o3z9fdK--/h_496,w_340/7EpWbiGayGjfNrYqs.jpeg
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-11-30 12:00
-bizony szégyellheti magát minden közösség , amelynek csak 40%-a undorodik ettõl a gennyes féreg bandától!

A magyar közösségbe be se kellett volna kerüljön ez a már szemre is gnóm , belül minden szempontból torz, romlott , "embertelen" gyilkos éhenkórász ,élõsködõ csürhe , kártevõ !
Súlyosbítani már nem is tudják azt , hogy a szemünk láttára lopják pénzünket ,életünket , életterünket,de még az sem vált ki bennük ujjongó örömet , hogy akadnak , akik bátran nyíltan kimutatják hányingerüket penetráns szaguktól !
Nem ismerik fel a tényt , hogy már megjelenésükkel antiszemitizmust váltanak ki a normális emberekben -sõt direkt ez a szándékuk! Undok lényükkel zavart, káoszt , anarchiát keltenek sikeresen - mert ez a szándékuk!

Külsõ megjelenési idétlen formájukkal a kövér disznót másolják - fokozva a negatív hatást !

A tévé esõcsatornák mûsoraiba csak a már oda tolakodott törvénytelen fajtársaik közremûködésével kerülhetnek!

Talán szeretnünk kéne a mocskot ? Ezt próbálják elérni!

Buzi népség!
146 #3 satu
- 2018-11-30 14:16
Megmondhatom-e!

Persze hogy szeretnünk kéne õket, iszen õk már Panniniában is itt voltak, míg mi csak késõbb Honfoglaltunk...Értsük már meg.. :D

A videó 1992-es az agymosás már akkor elindult:
https://www.youtu...SQIw19sYCw
4 #4 Posta Imre
- 2018-11-30 14:35
Antiszemitizmus-botrány a CNN háza táján

A Magyarországot rendszeresen antiszemitizmussal vádoló CNN kommentátora az Izrael elpusztítását követelõk jelszavát hangoztatta egy palesztinpárti rendezvényen.

A CNN kénytelen volt eltávolítani Marc Lamont Hill hírkommentátorát, aki szerdán egy nyilvános rendezvényen lényegében Izrael elpusztítására közölt felszólítást. A Daily Wire információi szerint másnapra eltávolították a progresszív nézeteirõl ismert újságírót állásából, a CNN szóvivõje közölte is, hogy Hill már nem áll alkalmazásban a hírcsatornánál..

Marc Lamont Hill megjegyzéseit egy palesztinpárti ENSZ-rendezvényen tette. Ott arról beszélt, hogy „ha igazán szolidárisak vagyunk a palesztin néppel, akkor (…) fel kell ismernünk egy megszállt nép jogát az önvédelemre. A béke elsõdleges, de nem szabad azt romantikus vagy piedesztálra emelt módon kezelni. Az erõszakmentességet kell támogatnunk, de nem ölelhetjük keblünkre az elfogadhatóságra törekvõ politikát, mely lenézi az ellenálló palesztinokat, amiért azok nem hajlandóak tétlenül nézni az állami erõszakot és az etnikai tisztogatást”.

Az újságíró azzal zárta sorait, hogy „Palesztinát fel kell szabadítani a folyótól a tengerig”. A folyó itt a Jordánra, a tenger pedig a Földközi tengerre utalt. Ez a jelszó évtizedek óta a Hamasz és más palesztin radikálisok egyik fõ üzenete arra, hogy Izraelt eltörölve vissza kell állítani az arab uralmat a tenger és a Jordán völgye között.

Hill szavait megosztónak és Izraellel szemben destruktívnak nevezte a Rágalmazásellenes Liga (ADL), míg a National Council of Young Israel „virulens antiszemitimus” terjesztésével vádolta Hillt.

Hill a Twitteren visszakozott: szerinte amit mondott, az nem szólít fel semmi és senki elpusztítására, õ csak igazságot akar Izraelnek és Ciszjordániának egyaránt.

A tény viszont az: a Magyarországot rendszeresen antiszemitizmussal vádoló CNN ez idáig egy olyan újságírót alkalmazott, akinek semmi baja nem volt azzal, hogy a zsidó állam elpusztítására törekvõ palesztin terrorszervezetek jelszavát hangoztassa egy palesztinpárti gyûlésen.
http://mandiner.h...haza_tajan
4 #5 Posta Imre
- 2018-11-30 16:29
Óriási területen ég az ATV tetõszerkezete


Kigyulladt az ATV székházának tetõszerkezete. Az ott dolgozóknak el kellett hagyniuk az épületet, összesen 30 embernek. A tüzet most, ezekben a percekben is oltják.

A katasztrófavédõk szóvivõjétõl megtudtuk,
hogy a tetõszerkezetet most, ezekben a percekben bontják meg, hogy a tûzhöz odaférjenek.

Rengetegen dolgoznak a tûz oltásánál, összesen négy autóval érkeztek.

A tûzoltók már eloltották a tüzet, de izzó területek még vannak, amik belobbanhatnak vagy visszagyulladhatnak. Jelenleg a tûzoltók ezek a megszüntetésén dolgoznak.http://www.origo....esten.html
684 #6 atacama
- 2018-11-30 16:45
Érdekes hogy egyre-másra lobbannak tüzek a székházakban...ormányosék házatáján lásd DK a kriptó fellegvár...
biztosítási játékok ezek..
809 #7 megmondhatom-e
- 2018-11-30 17:28
- nem is tudtam ma "élvezni" a fórum mûsorukat , aminek betelefonálói fényesen tükrözi országunk elmeállapotát.
Már a Kárpát medence összes zsidó vénasszonya elmondta itt "hitvallását".

Undorító mûsor - olyan atévés! --------NADE!---------

Az utóbbi idõben egyre inkább jelentkeznek a rebellisek is ! A star - bemondójuk be is vallotta zsidó identitását , amire büszke ! (csak figyeljük , meddig ?!)

Az súgja a vizeletem , hogy nem sokáig lehet már "élõben" betelefonálni egy zsidó esõcsatornába és tereferét folytatni egy bátor, büszke zsidóval .

A randa köves solomon se ül már olyan peckesen a magyar riporternõ elõtt -így egyre jobban kidomborodnak idétlen , 'fajta-jellegû' vonásai - a púpos hátú törpe , gonosz manó , a Sátán hírnöke!
809 #8 megmondhatom-e
- 2018-11-30 17:40
Kedves Imre ! nem mondom , hogy ne dolgozz külföldön , ha jó okod van ezt tenni , de ne feledd ! : sokat fogsz veszíteni élmények terén ! Hatalmas -jódozott só-mûsorok elõtt állunk!
A zsidók meg fogják mutatni foguk fehérjét! (a sárgáját is!) -pfúúúj!

Az antiszemitizmus kifutó pályán!
154 #9 kakas
- 2018-11-30 17:44
809 #10 megmondhatom-e
- 2018-11-30 17:44
mit gondoltok?
merre fognak ezek futni , ha kitör az "istennyila"?

Ne feledjétek László Petra szerelését! De ti célzott akarattal szereljetek! ne olyan nõiesen!
809 #11 megmondhatom-e
- 2018-11-30 17:48
kakas - this is true!

de mi így is rajongunk a férgekért !
267 #12 Perle
- 2018-11-30 22:48
Fél milliárd antiszemitizmus elleni szervezetre:
https://444.hu/20...lakitasara

Csak a kórházi növérek fizetésére nincs pénz.:o
765 #13 Laplage
- 2018-12-01 08:12
Mielõtt elhagyja az országunkat az élõsködõ, nagy harc lesz de megéri az áldozat!
809 #14 megmondhatom-e
- 2018-12-01 19:32
-ha most a jobboldali magyar származású zsidóknak sikerül kirúgni a CEU-s liberális kommunista zsidókat - szerintem - már nem tudnak kitalálni semmi újat , amivel molesztálnak bennünket.
Úgy fogunk unatkozni !
4 #15 Posta Imre
- 2018-12-01 19:38
Megmondhatom, nehogy elhiggy már egy szót is ebbõl az egészbõl. A büdös zsidó hazudik és akkor hazudik legjobban, mikor ajvékol, bár ha kussban van, csak akkor veszélytelen, ha már döglött. Miközben az egyik zsidó csürhe állítólag nyösztetve van, a másik meg tövig lecopva. Na?

Keményen nekiment a Figyelõnek a Mazsihisz Rabbitestületének elnöke

Radnóti Zoltán szerint szándékosan, vagy szándéktalanul, de antiszemita sztereotípiákra játszik rá a hetilap most megjelent címlapja.

„Mint magyar ember és mint rabbi is azt érzem, hogy a Figyelõ címlapja - szándékosan vagy szándéktalanul - antiszemita sztereotípiákra játszik rá. Ez természetesen helytelen, sõt káros”- közölte az atv.hu-val Radnóti Zoltán. A Mazsihisz Rabbitestületének elnöke hangsúlyozta, hogy ez nem személyes sérelmekrõl szól, hanem arról, hogy „az antiszemita utalások, gesztusok a magyar társadalmi kohéziót, szolidaritást gyengítik, vagyis nemzetellenes az, aki ilyesmit csinál”. A fõrabbi elmondta, mindenki számára nyilvánvaló hogy „érdekellentét áll fenn Schmidt Mária illetve a Mazsihisz között”, a motivációkat illetõen azonban nem akarnak feltételezésekbe bocsátkozni.

„Demokrataként vallom, hogy egy autonóm vallási közösség vezetõit annak tagsága választja, váltja le vagy erõsíti meg, ebbe kívülrõl nem szabad és nem is lehet beleszólni. A nyilvánosság hatalmát nem szabad személyes vagy csoportérdekek szolgálatára kisajátítania sem Schmidt Máriának, sem senki másnak. Az már diktatúra”- vélekedett portálunknak Radnóti Zoltán, aki hozzátette azt is: a közeljövõben „minden egyes hazug vádpontot tételesen cáfolunk, hiszen semmi nem igaz a cikk állításai közül”. „Bízunk nemzetünk békés jövõjében, ám abban ilyesféle kommunikációnak nincsen helye”- zárta reagálását a fõrabbi.

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, Heisler Andrást, a Mazsihisz elnökét ábrázoló címlappal jelent meg a Figyelõ csütörtökön. A lapban négyoldalas cikk foglalkozik az Együttélés Háza nevû projekttel, melyre 3 milliárdos támogatást kapott a Mazsihisz és amely jövõ évben nyithatja meg a kapuit a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában...http://www.atv.hu.../hirkereso
809 #16 megmondhatom-e
- 2018-12-01 21:45
- én sose mondtam , hogy "látó" lennék , de mindig optimista-és ez mindig segített.A depresszió meg veszélyes állapot , ha ezt mind elõre láthattuk volna , már mind azok lennénk. Jobb hát ha nem látjuk !Hinni kell !
809 #17 megmondhatom-e
- 2018-12-02 08:58
- na tessék!
most meg azt írja az újség ,hogy a zsidók ezután gyökeresen megváltoznak.
nem nevezik ezután a jobbikosokat "büdös nácinak" - mert így mi joggal nevezzük õket büdös zsidóknak ( ezért az anettet is bõszen fejbe fogják verni , hogy ne hõzöngjön már itt a magyarokkal - csak , mert a soros ezért dugja - , ha már egyszer ide tolta az undok képét! ) - sõt , a még büdösebb temetõiket is elkaparják , fizetve az eddigi "fennmaradási költségét",- valamint a magyarokkal nem fizettetik ugyanezt és felújíttatják ( saját zsebbõl) a magyar temetõket !

Így meg akarnak változni -tehát- a büdös zsidók - s eztán nem lesznek büdösek !
267 #18 Perle
- 2018-12-02 12:46
Vádolni már pedig " kell" állandóan valakit. Eddig folyamatosan ment a holokausztozás, most felváltotta ezt az antiszemitázás.
Ezekkel lehet a semmi bünt el nem követetteket is vádolni és ezért õket magukra haragítani. Ez lenne a céljuk?
Belefárad lassan a világ abba, hogy minden nemzet, állam, kontinens problémája fölé van helyezve a zsidóké. Annak a megoldására kell milliárdokat elkölteni.
Abból a pénzbõl, amit a különféle emlékhelyekre, együttélés-háza félékre elkölt az állam, fel lehetne virágoztatni Magyarországot Telepíthetnének erdõket, fasorokat az utak mellé, mint az " átkosban" voltak, össze lehetne szedni a szemetet az egész országban, javítani a települések levegõjét, kitisztani a közösségi közlekedés jármûveinek a huzatait, stt.
Lenne itt ezer helye az elkótyavetyélt milliárdoknak.
809 #19 megmondhatom-e
- 2018-12-02 15:52
- a rossz szagú zsidók célja a zavar keltés , káosz , anarchia.Ma már az összes db. magyar származású és külföldi származású szagos zsidó azért hisztériázik buzgón , hogy a jobbikos mit tett! De mit nem ! Értelmesnél értelmesebb rossz arcú szagos zsidó egyedek , sapkában ülve a tévében (nagyon csinosak !) fossák a szót errõl! -hogy a "büdös nácizó" mégbüdösebb zsidót majdnem megverte egy nagyszerû jobbikos !
Ez izgalmas téma , akár szükséges szükség-állapot bevezetéséhez is vezethet és akkor akár valódi ! büdös zsidó verés is lehet!
Milyen boldogok lesznek a holo-túlélõk! Végre történik valami !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.26 másodperc
3,394,575 egyedi látogató