Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pintér hasonmás-verseny!

BelföldEz beszédes kis szerkesztés, nemde? Ugye azt már nem kell nektek ragozni, hogy Pintér Sándor egy fiktív személy, aki meg most megtestesíti, lopott identitást használ. Igen, az oroszok nem csak tudják, hanem használják is ezt a szarzsákot, ezért nem tudja a lebegtetett ilyen -olyan betegségei ellenére sem feldobni a pacskerját. Magával ránthatja ezt az egész rohadt zsidó bandát, "politikai elitet". Jakubinyi ügy megvan még? Most írtam Kanadába, de csak a kedvetekért!

Orosz-szál a Pintér ügyben?
A kormánypárti sajtó homályosan csak "egyes hazai bûnözõi köröket", illetve "külföldi megbízókat" emleget - Népszava

Összefügghet az orosz sajtóban Orbán Viktor és Pintér Sándor állítólagos lefizetésérõl szóló cikk megjelenése és a most Pintér Sándor körül kirobbant, fabrikáltnak tûnõ kémbotrány – véli az Amerikában élõ S. Balogh Éva történész, a Yale egyetem volt dékánja, aki az angol nyelvû Hungarian Spectrum címû blogjában nyomon kíséri a kormányfõ és a belügyminiszter körül bonyolódó, kémjátszmát sejtetõ híreket.

S. Balogh Éva lapunknak elmondta: feltûnõ, hogy éppen azután kezdõdött a nyomozás a Pintér Sándor befeketítésének kísérletével vádolt Jakubinyi Róbert ügyében, hogy Oroszországban megjelent Ansztaszija Kirilenko cikke arról, hogy az orosz hatóságoknak bizonyítékaik lehetnek arról, hogy Pintér Sándor és Orbán Viktor a kilencvenes években kenõpénzt fogadott el Szemjon Mogiljevics keresztapától. Az átadásról titokban videofelvétel készült, ami az orosz hatóságok kezébe került. A Kirilenko-cikk szerint ez magyarázhatja, hogy a korábban oly harcosan oroszellenes Orbán, miért lett hirtelen a Kreml egyik legfõbb EU-n belüli szövetségese.

„Természetesen csak a megérzéseimre tudok támaszkodni, de egyre inkább úgy gondolom, hogy Ansztaszija Kirilenko feltevésében lehet valamennyi igazság” - mondja S. Balogh Éva. Szerinte nagyon is elképzelhetõ, hogy egy külföldi kormánynak van valami kompromittáló dokumentum Pintér vagy Orbán ellen, vagy legalábbis Pintérék azt gondolják, hogy van. S. Balogh Éva felteszi a kérdést: nem lehet-e, hogy a Pintér köré szõtt zavaros történettel a kormány megelõzõ lépést tett és egy esetleges késõbbi, Pintért vagy Orbánt érintõ leleplezést akar hitelteleníteni?

A kormánysajtóban napok óta címlapon tartott sztori szerint a milliárdos sikkasztási botrányáról elhíresült Egy-Másért alapítvány központi figurája, Jakubinyi Róbert fura ajánlattal kereste meg a kilencvenes évek éjszakai élete egyik fenegyerekének számító, jelenleg házi õrizetben lévõ Tanyi György ügyvédjét. Azt kérte tõle, hogy beszélje rá Tanyit, szökjön meg az õrizetbõl és Pintér Sándort lejárató, hamis dokumentumokat juttasson külföldre, majd nemzetközi sajtótájékoztatón mutassa be azokat. Hogy Jakubinyit ki bízta meg, az rejtély. A kormánypárti sajtó homályosan csak "egyes hazai bûnözõi köröket", illetve "külföldi megbízókat" emleget.

S. Balogh Éva blogjában is idézi az egyik itteni véleménycikk megállapítását: a sztori leginkább egy '50-es évekbeli fabrikált ügyre hasonlít. Rejtélyes, hogy miért lett volna szükség Tanyi külföldi sajtószereplésére? Hiszen épp a vélt karaktergyilkosság ellen szól, ha a Pintér elleni bizonyítékokat egy bírósági eljárás alatt lévõ nehézfiú mutatja be a sajtónak. De Tanyinak megszöknie sem kellett volna, elég, ha egy e-mailben elküldi a lejárató dokumentumokat. Arra pedig pláne nincs logikus magyarázat, hogy a titokzatos megrendelõk miért a számos ügye miatt feltehetõen a hatóságok folyamatos "figyelmét" élvezõ Jakubinyit szemelték volna ki egy ilyen kényes feladatra.
Link

Pintér Sándor esete az "ukrán" zsidó maffiával
bubó Doki

9:46 (7 perce)

címzett: democratic
S. Balogh Évát akartam megkeresni pár mondat erejéig, bár nem várok tõle semmit, csak úgy jelzem, hogy Pintér Sándor 2009 októberében egy ukrán maffiával (zsidók közti elszámolási hézag) folytatott tûzpárbajban elhalálozott. A 2010-ben a zsidó fideszben bemutatott Pintér Sándor nem azonos az általunk már jól ismert nemzetközi szintû olajszõkítõ és zsidó betelepítést elõkészítõ, a cionista "Magyarország" szabadkõmûves elitjének pénzmosó és szabad kezet biztosító "igazságszolgáltatást" zsebben tartó személlyel. Röviden ennyi!
Shalom! (Ezt biztosan többen értik ott önök közt is, hisz ilyen zsidó mocsokban fetreng ez a hazug világ, bár remélem már nem sokáig!)

Posta Imre

Hozzászólások

159 #1 vanyusha
- 2018-12-01 10:26
Szabadon fogható Tv mûsorok reklámjában naponta elhangzik minden élõ "embernek min 6 képmása ábrahámja, alteregója van!Az adatbázisokat algoritmusokal átjárhatóvá téve,viszont érzelmi inteligencia algoritmus nem tud!Avatárokat rövig ideig lehet betölteni,az intervallum mértéke a nagy manipuláció kulcsa.Felkészítés a SPIRITUAL....
4 #2 Posta Imre
- 2018-12-01 10:42
Vanyusha, itt másról is szó van! A szolgálatok tudják mire gondolhatok. No meg egyén gondolat: pont annak a nevével jelzik a "beazonosító" rendszert, aki nem is õ maga! Ez a zsidó pofátlanság. A legnagyobb bûnözõk az "igazságszolgák", meg a jóisten aki itt összexarta ezt a mocskos világot.
267 #3 Perle
- 2018-12-01 13:03
http://ujkoztarsa...februar-5/

Azért az különös, hogy ez az Anasztazia életében egyetlen cikket írt. Ezt az egyet.s_huh
4 #4 Posta Imre
- 2018-12-02 08:54
Totális megfigyelés 50 milliárdért - Pintérék terve kiakasztotta az adatvédelmi biztost

50 milliárd forintnál is drágább lenne, viszont számos biztosíték és felelõsségi kör hiányozna belõle - egészen elképesztõ dolgok derültek ki a Belügyminisztérium által kialakítandó központi kamerarendszerrõl. A BM azt állította, a NAIH által kérteket beépítették a törvényjavaslatba, de ez a hivatal levele alapján egyértelmûen nem igaz.

A rendelkezésre álló információkból egy központosított, országos kiterjedésû, totális képi megfigyelõrendszer létrehozásának terve rajzolódik ki, amelynek nem lesz az adatkezelés jogszerûségéért felelõsségre vonható adatkezelõje, ugyanakkor a tervezett szabályozás elnagyolt felhasználású felhatalmazást adna a törvényben kijelölt szervezetek számára.

Nem egy ellenzéki párt, hanem Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos hivatala, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) reagálta így amikor meglátta a kormány törvénytervezetét, amellyel egy helyen gyûjtenék össze a közterületi és pénzintézeti kamerafelvételeket. A hivatal elküldte a hvg.hu-nak a BM-nek írt javaslatait.
© Túry Gergely

A kormány, közelebbrõl Kontrát Károly BM-államtitkár a Parlamentben korábban azt állította, hogy a NAIH minden észrevételét beépítették a törvényjavaslatba - a neten hozzáférhetõ legfrissebb verzió és az adatvédelmi hatóság nyilatkozata alapján kijelenthetjük, hogy ez minimum kérdéses.

A törvényjavaslat megítélése változó: a jogvédõk inkább a hiányosságokat, kockázatokat emelik ki, a biztonságpolitikai szakértõk pedig a szükségessége mellett érvelnek.

A NAIH viszont védi az állampolgárok információs jogait, és az égnek meredtek nem létezõ hajszálai, amikor megkapta a tervezetet.

Végre az is kiderült a NAIH-nak a Belügyminisztériumnhoz írt levelébõl, hogy mekkora létesítményt hozna létre a BM:

35 ezer kamera képfolyamainak folyamtaos gyûjtése valósulna meg a Kormányzati Adatközpontban, 25 ezer terrabájtnyi megfigyelési adat folyamatos kezelése, ami központi szinten 50 milliárd forint közpénz elköltését jelentené, és erre még rájönne a településeknél megjelenõ, megsaccolhatatlan összegû további költség.

"Ezek az adatok mindeddig nem voltak ismertek számunkra", írja a NAIH.

A tervezet arról szólt, hogy az adatokhoz közvetlenül, egy alkalmazáson át férnének hozzá a jogosult szervezetek. Így azok, akik feltöltik a képeket, megszûnnének adatkezelõnek lenni, mert nem tudnák, hogy egy másik szervezet mikor és miért kéri le a képeiket. Ugyanakkor a központi gyûjtõhely sem lenne adatkezelõ, csak adatfeldolgozó. Ezzel viszont nem lenne olyan gazdája ennek a hatalmas képtömegnek, akit jogsértés esetén felelõsségre lehetne vonni.
© MTI / Mohai Balázs

A BM ugyan beleírta a tervezetbe, milyen fontosak számára a jogszerû adatkezelés elvei, de ezek nem jelennek meg a normaszövegben kötelezõ erejû elõírásként. Sõt, a NAIH által megismert legutolsó szövegváltozatból kikerültek olyan szövegrészek, amelyek az adathozzáférések jogosultságának ellenõrzését és a hozzáférések naplózását és azok ellenõrzését írták volna elõ.

Egy ilyen hatalmas léptékû technikai megfigyelõrendszer nagyon erõs adatvédelmi garanciákat kívánna, ám ezek teljesen hiányoznak a törvénytervezetbõl,

vonta le a következtetést a NAIH, amely azt állítja, részleges és hiányos információkkal rendelkezik a projektrõl - holott a BM állította, egyeztetett a hatósággal.

A NAIH javaslatokat is megfogalmazott:

- az adatkezelõ legyen felelõs az adatkezelés jogszerûségéért;

- a törvény határozza meg az adatok felhasználásának lehetséges módjait, miért és mikor lehet kikérni a kamerafelvételeket - illetve: miért és mikor nem;

- tiltandó lenne az adatok biometrikus feldolgozása, és az adott személlyel kapcsolatos automatikus profilképzésre való felhasználása;

- csak olyan kamerákat lehessen bekapcsolni a rendszerbe, amelyek biztosan jogszerûen lettek elhelyezve - nem néznek be magánház kertjébe vagy egy ablakon.

- lehessen tudni, hogy mely kamerák képe fut be a nagy közös rendszerbe, az közöljön errõl listát a weboldalán;

- csak olyan személy férhessen hozzá, aki erre elõzetesen jogosultságot kapott elõzetes ellenõrzést követõen;

- a hozzáféréseket szigorúan naplózni kellene - ki, kit mikor, mit, miért, milyen ügyben, milyen célból figyelt meg.

De nézzük csak meg részletesebben, pontosan mirõl is van szó:

mintegy 4000 rendõrségi kameráról beszélhetünk az országban.
a belügyi felvételeket eddig 5 napig lehetett megõrizni, ezt most 30 napra emelkedne.
a közterületeseknek majdnem háromszor annyi kamerája van, mint a rendõrségnek - a felügyelet viszont 8 napig õrzi meg az "adatokat".
a tervek szerint a közúti közlekedést megfigyelõ kamerákat is bevennék a "közösbe" a bankautomaták és bankok több tízezer kamerájának felvételeivel együtt, ami ugye magáncégek felvételeit jelenti.

© Université de Neuchâtel

Több nyugati országban már mûködik ehhez hasonló rendszer. A bevezetése, ha a Teréz körúti robbantást nézzük, logikusnak tûnik. Ezekkel ugyanis sokkal gyorsabban és egyszerûbben megállapítható, hogy a "bûnözõ" honnan jutott el a helyszínre, és hova menekült a "merénylet" után. Azt a "térképet," amely az elfogáshoz kellene, nem több helyrõl, sok-sok "cégtõl" szerezné meg a hatóság, hanem minden egy helyen lenne.

A jogvédõk szerint az egyik bökkenõ ott van, hogy az eredeti javaslatban a kormány hivatkozási alapja a bûnmegelõzés és nem a bûnüldözés. Azaz, mivel különös ok nélkül, tömegesen gyûjtenének adatot, alaptörvény-ellenes lehet a tervezet. Ez az elõre összegyûjtött bázis ugyanis teljes profil létrehozását tenné lehetõvé: láthatóvá válna, ki hova jár, milyen bankba, üzletekbe megy ügyet intézni, hogy él. A rendszerváltás után hasonló oko kmiatt törölték például a személyi számot, ugyanis az is a teljes profil létrehozását tette volna lehetõvé.
https://hvg.hu/it...dszere#rss


Pintér titkolja, õ adott-e engedélyt Gruevszki belépésére

A Magyar Helsinki Bizottság szerint kizárólag Pintér engedélyével léphetett legálisan Magyarországra útlevél nélkül a volt macedón miniszterelnök.

Nem árulta el Pintér Sándor belügyminiszter, hogy az õ engedélyével lépett-e a volt macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki az országba. Pintér Szél Bernadett független képviselõ írásbeli kérdésére válaszolva azzal érvelt, a menedékjogi törvény értelmében az eljárás részleteirõl nem adható tájékoztatás, a döntésrõl is csak a kérelmezõt tájékoztatják.https://hvg.hu/it...zki_pinter
684 #5 atacama
- 2018-12-02 08:56
Hihetetlen?
Kaptam-küldöm.
Egy tûzoltó levele
Nézzétek meg, milyen anyagi körülmények között tengõdik a Mi Sanyink!
Mi meg a "szaros" bérünkkel, no meg a nyugdíjunkkal basztatjuk.
Szégyelljük magunkat ! ! ! Amikor a Donról nem a kanyar jut az eszünkbe.

Pintér Sándor nyugdíjas belügyminiszter bevallott vagyona:

Bp. VII. 155 nm társasház - 1994
Bp. II. 61 nm lakórész társasházból - 1994
Bp. II. 400 nm ház + 2.246 nm telek - 2008
Csömör 809 nm zárt kert - 1982
Sarud 2.158 nm ingatlan - 1987
Sarud 7.264 nm szántó - 2005
Siófok 224 nm ház + 1.100 nm telek - 2004
Bp. IV. 20 nm garázs - 1993
Bp. VII. garázs - 1995
Bp. II. 18 nm garázs - 2004
Bp. II. 160 nm lakás - 2006
Bp. II. 160 nm lakás - 2003
Bp. II. 106 nm lakás - 2005
Bp. II. 17 nm garázs - 2005
Szihalom 150 nm nyaraló - ?
Szihalom 70 nm nyaraló - ?
Szihalom ? nm telek - ?
Pásztó 3.701 nm kert - 1990
Pásztó 2.350 nm szántó - 2001
Pásztó 7.322 nm szántó - 2001
Szigetmonostor 18 nm nyaraló + 574 nm telek - 1995 öröklés
Bernecebaráti 1.517 nm kert - 1990
Wartburg 1 db - 1994 öröklés
OTP részvény: 10.700.000.-
OTP befektetés jegy: 42.019.-
Állami Nyomda részvény: 584.048.-
OTP zárolt részvény: 1.500.000.-
Magyar Államkötvény: 630.000.-
MOL Nyrt részvény: 43.000.-
Állami Nyomda: 170.815.-
Folyószámla lekötött: 278.500.000.-
Folyószámla látra szóló: 38.708.631.-
Feleség nevén (összesen): 479.785.028.-
Követelések összesen: 1.500.000.000.-
és mindez leadózva az államnál: a vállalkozói osztalék mellett SZJA és EHO szerint is!!!
________________________________________

Már csak azt nem tudom, hogy mindezt hogyan lehet a földrajzi távolságok miatt folyamatosan fejben-, szemmel,- karban- és helyenként gyommentesen tartani, én csak ezért aggódom, de nagyon?
http://www.red-help.net/Egy-tuzolto-levele

csak ismétlésként hogy nehogy feledésbe merüljön..
s_nezem
4 #6 Posta Imre
- 2018-12-02 09:16
Egymillió magyar emberre rakna nyomkövetõt a Pajzs

Nem vicc, halálosan komoly. A hazai jármûvédelem legnívósabb cége hívott sajtótájékoztatóra, ahol kiderült: az ellophatatlanná tett autók mellett/helyett kóborló gyerekek és feledékeny nyugdíjasok lehetnek a legújabb, leárnyékolhatatlannak mondott nyomkövetõjük viselõi. Egymillió ember a cél!
https://www.vezes...tovedelem/
684 #7 atacama
- 2018-12-02 09:32
mint haszonállatok fülében a biléta, nyomon követés a gazdától az asztalig..
egyéntõl a hûtõ táskáig,dobozig, vagy nem? vagy de?
4 #8 Posta Imre
- 2018-12-02 11:57
ó egy napot várt a válasz: Nem tudták kézbesíteni a kanadai zsidóknak a tegnapi levelem. Ajvé!

Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@googlemail.com>

12:47 (9 perce)

címzett: én

Üzenet lefordítása
Kikapcsolás a következõ nyelvhez: angol
Hiba ikon
Befejezetlen kézbesítés
Ideiglenes probléma merült fel az üzenet democratic@kanadaimagyar.com számára történõ kézbesítésekor. A Gmail még 44 órán keresztül próbálkozik a kézbesítéssel. Ha a kézbesítés ezután sem sikerül, a rendszer értesíti Önt.
A válasz a következõ volt:

DNS Error: 9097892 DNS type 'mx' lookup of kanadaimagyar.com responded with code NOERROR 9097892 DNS type 'aaaa' lookup of localhost. responded with code NXDOMAIN 9097892 DNS type 'a' lookup of localhost. responded with code NXDOMAIN
75 #9 talpi
- 2018-12-02 18:28
Ajha Sankó, a Hajnalka 3milliárdos áfa biznisze?? azt hova soroltátok be, mert öt éve kuss van az ügyben!!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,680,962 egyedi látogató