Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egymást vadásszák le a Jobbik politikusai, Gyöngyösi már menekül

BelföldUgyanazon zsidó-maffia "jobb és bal" szarnyaltatása a fidesz-mszp-jobbik..." cirkusz. Mikor mondtam, hogy megmondtam? Na és? Na ész? Hová mész? Tönkre? Váratlan bejelentést tett a minap Gyöngyösi Márton elnökhelyettes: minden esély megvan rá, hogy beüljön az Európai Parlamentbe. Mi állhat nyilatkozatának hátterében? Mi vezette rá a párt vezetõ politikusát, hogy Brüsszelben folytassa pályafutását egy olyan közegben, ahol a politikusok már ott tartanak, hogy egymásra terhelõ felvételeket hoznak nyilvánosságra? Volner János, a Jobbik egykori befolyásos politikusa szerint már meg is van a zsidólistás politikus utódja. Szávay István antiszemita botránya után teljes a szétesés a Jobbikban.

A 2012-ben az Országgyûlés zsidó származású képviselõit listázni akaró Gyöngyösi Márton a májusi tisztújítást követõen már elnökhelyettesként tündökölhetett a pártban. Ezzel a szervezet második legfontosabb politikusává nõtte ki magát, azonban a napokban történt valami különös. Ugyanis teljesen váratlanul bejelentette, minden esély megvan arra, hogy jövõ májustól búcsút int a magyar parlamentnek.
A zsidólistás Gyöngyösi nagyon váratlan bejelentése

„Persze, hogyne. Ha egy külpolitikával foglalkozó ember azt mondja, nem tudna magának munkát, értelmes tevékenységet elképzelni az Európai Parlamentben, az szerintem alkalmatlan” – így reagált a jobbikos politikus az LMP-közeli Azonnalinak arra a kérdésére, hogy beülne-e az Európai Parlamentbe. Sokatmondó, hogy a párt EP-kampányát Bana Tiborral, a magyar rendõrökön gúnyolódó jobbikos képviselõvel prezentálta, ami szintén egy erõs jel arra, hogy Gyöngyösi valamiért már nem Budapestben, hanem Brüsszelben gondolkozik. Mivel a parlamenti és az európai mandátum összeférhetetlen, ezért az elnökhelyettesnek választania kell majd a két tisztség közül, persze csak akkor, ha a Jobbik eléri az ötszázalékos küszöböt, és egyáltalán bejut az uniós döntéshozásba.
A párt vezetõ politikusai, Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, és Bana Tibor alelnök bemutatja a Jobbik európai parlamenti választási kampányát. Brüsszelbe tartanak?Forrás: Facebook
Terhelõ anyag állhat a döntés mögött?

„Legalább három olyan képviselõrõl tudok még, akiket Szávayhoz hasonlóan leszednek a vezetõk. A pártvezetés is érintett lesz az ügyben” – ezt már Volner János, a párt korábbi alelnöke, frakcióvezetõje nyilatkozta a Magyar Idõknek az antiszemita dühöngése miatt az Országgyûlésbõl kibukó Szávay István ügyét követõen. Az egykori jobbikos politikus kiemelte, hogy ezúttal nem újságírók által kiszagolt ügyek kerülnek elõ, hanem a párt belsõ köreibõl megy a kiszivárogtatás, ami sokkal „gyilkosabb”. „Azt látom, hogy egyre gátlástalanabb eszközöket vetnek be egymás ellen a párton belül, így
nem csoda, ha a Jobbikban gyászhangulat van, és mindenki retteg, hogy ki lesz a következõ, akirõl elõkerül egy hangfelvétel, vagy kiderül valami
– mutatott rá a politikus arra, hogy bárkirõl bármikor elõkerülhet egy terhelõ felvétel, hiszen meglátása szerint a szûkülõ lehetõségek miatt ismét háborúskodás bontakozott ki a szervezetben. Korábban arról számolt be a politikus a TV2 Mokka címû mûsorában, hogy a párt legfelsõbb köreit is elérte a hatalmi harc: Szabó Gábor pártigazgató, és Szávay István egyaránt pozicionálta magát a pártkassza kulcsáért. Ha Volner János jól látja a Jobbikban kialakult helyzetet, márpedig egykori frakcióvezetõként erre minden esélye megvan, akkor

könnyen elõfordulhat, hogy Gyöngyösi Márton váratlan döntése mögött az áll, hogy felbukkant egy vele kapcsolatos, terhelõ felvétel.

Mielõtt a párt és a magyar ellenzék egyik legnagyobb européere lett, a Jobbik elnökhelyettesét nem kerülték el a furcsábbnál furcsább körülmények: erõs Irán- és oroszpártiság jellemezte megnyilvánulásait, nem rejtette véka alá az iszlám iránti szimpátiáját sem, gyakorlatilag a párt egyik ökleként funkcionált, így bõven van támadási felület ellene.
Mi állhat a háttérben?Forrás: Facebook
Érdekes mozgások az antiszemita botrány árnyékában

„Ma is dolgoztam a Képviselõ Házban, csupa rendkívül feszült politikussal találkoztam” – így válaszolt Volner tegnap este a Hír TV mûsorvezetõjének arra a kérdésére, hogy tartanak-e attól a Jobbikban, hogy párton belül elõszednek egy újabb hangfelvételt. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa kitért a zsidólistázós Gyöngyösi bejelentésére is, és feltette a kérdést, hogy „ezek után milyen lesz a Jobbik fogadtatása Európában?”. Emlékeztetett arra, hogy Gyöngyösivel nagyot fordult a világ, mert 2016-ban még egy olyan törvényt nyújtott be az Országgyûlésnek, amely „kifejezetten az ügynökszervezetekre ment volna rá”, ehhez képest mostanában jó barátságban van a Soros-egyetem alapítójával, Teplán Istvánnal, és nem bánná, ha a kisfia a Soros-egyetemre járna. A beszélgetés legérdekesebb része egyértelmûen az volt, amikor Volner a jobbikos pártmozgásokról kezdett el beszélni.

Sneider Tamás azt fogja majd felkínálni Stummer Jánosnak, legyen inkább a Jobbik elnökhelyettese, annak érdekében, hogy ne törjön a helyére, ne akarjon pártelnök lenni. Stummer ezt az ajánlatot vélhetõen - átmenetileg - elfogadja.

– vázolta a jobbikos mozgásokat a Jobbik egykori befolyásos politikusa, aki szerint Gyöngyösi helyére a Vona Gábor bizalmát élvezõ Stummer János alelnök jöhet be, azonban meglátása szerint az ifjú politikusnak nem érnek véget itt az ambíciói. Volner úgy látja, hogy lehetõsége nyílhat álmainak beteljesítésére, ugyanis

Sneider Tamás széke igencsak inog, ezért nem csodálkozna, ha rövid idõn belül „vége lenne”.

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint Vona Gábor továbbra is érdemi befolyást gyakorol a Jobbik mûködésére. Késõbb hangsúlyozta, hogy a párt parlamenti képviselõcsoportjának volt vezetõjeként nagyon jól ismeri a frakció tagjait, meglévõ belsõ erõviszonyait és feszültségeit.

Az idõ úgyis igazolja a szavaimat

– zárta le beszélgetést Volner, aki nem kívánta elárulni, melyik politikusok hagyhatják el a párt képviselõcsoportját.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-12-06 21:14
Most ez a feladatuk. Eddig is ez volt, csak másként.
33 #2 vizilo
- 2018-12-07 05:28
Oda fognak kerülni ahonnat jöttek a szemétdombra !!!! Izetlen szagtalan nem is kapok szavakat hogy jellemezem öket szerintem " Demokratikus Ferit " lemásolták ....)))
329 #3 gutai zub
- 2018-12-07 05:37
"Adjátok kezembe egy ország pénzügyeit és nem érdekel, hogy KIK........."
mondotta valamikor régen rohtcsild bácsi

az elhülyült tömeget meg éppen ez a KIK érdekli?
A nagy szarban befutnak a bohócok, mint a cirkuszban..
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-12-07 16:52
- nem érdemes erre - a világ legérdekesebb pártjára - szót vesztegetni .
Ennél is érdekesebb , hogy miért akar minket a debreceni - szintén érdekes és nagyon értelmes örökös zsidó , akinek a 120 éves vén anyja leasing BMW-vel száguldozik a disznók között - halálra dolgoztatni ! Még a kifizetés elõl is elmotorozni !?
Miért tetszik ez az új és jó - zsidó ötlet - annyira a Zorbánviktornak ?

Meneküljünk talán Párizsba a "magyar" zsidók elõl?
Vigyük a láthatatlansági mellényünket is?

Hát - nem jópofa egy zsidó ürge ez zsidó-kós alajos !?

Ki akarja nyírni a magyarokat az országban , hogy az öregannya' szabadon száguldozhasson a disznók között! - all over the place!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
3,682,031 egyedi látogató