Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor alaposan helyretette a Zsidó Világkongresszus elnökét

BelföldZsidó jobbról, zsidó balról, lentõl, fentrõl, középrõl, már szarni sem lehet zsidótlanul, mert ömlik, mint a híg trágyalé-szenny! Ha nem tudnám mirõl is van szó, már holokausztot kiáltanék, de hát pont abba "menekülnek". Jó ez nekünk?
"Magyarország kormánya a zéró tolerancia politikáját követi az antiszemitizmus kérdésében. Kormányom fellépése, döntései nem hagynak kétséget afelõl, hogy a magyar kormány a zsidó származású állampolgáraiért teljes felelõsséget érez, és gondoskodik biztonságukról. Ön és szervezete erre az egyértelmû magyar kormányzati politikára a jövõben is számíthat" – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Zsidó Világkongresszus elnökének; a válaszlevelet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófõnöke juttatta el az MTI-nek.

Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke néhány napja egy levélben arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy nyilvánosan ítélje el a Figyelõ címlapján megjelent, szerinte antiszemita képet.

Meglepetéssel olvasom, hogy Ön a szólás- és a sajtószabadság korlátozását kéri tõlem. Az Ön iránt érzett minden tiszteletem ellenére sem áll módomban az efféle kéréseket teljesíteni. Ezt a levelet is csak a személyes ismeretségünk és az Ön iránt érzett tisztelet indokolta"

– fogalmazott a magyar miniszterelnök.

"Csodálkozásomat fejezem ki azért is, mert mintha az Ön tolla csak akkor találna papírt, ha zsidó származású baloldali közéleti szereplõ kerül egy vita középpontjába. Ám még sosem kaptam Öntõl levelet, amikor a kormányzattal együttmûködõ vagy jobboldali érzelmû zsidó származású állampolgár került hasonló helyzetbe. Ennek beszédes példáit mellékelten küldöm" – írta Orbán Viktor, aki sajtófõnöke tájékoztatása szerint
a HVG hetilap és a Magyar Narancs egy-egy korábbi számának címlapját mellékelte leveléhez.

"Innen, Budapestrõl nehéz megérteni az Ön magyar közéletben mutatott egyértelmû baloldali-liberális elfogultságát. Magam is bizonytalan vagyok, hogy levelét politikai iratnak vagy a magyarországi zsidóság melletti kiállásként értelmezzem. Ha utóbbiról van szó, akkor köszönet érte. Még ha okafogyott is" – zárta levelét Orbán Viktor.
Link

Hozzászólások

267 #20 Perle
- 2018-12-10 16:19
Az ukránok nemzeti hõse Sztyepan Bandera, a nacionalista , antiszemita vezér, aki töb tízezer zsidót öletett meg, anyai-apai ágról echte lengyel zsidó. :o
http://oknews.sit...l?id=1901#

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,681,589 egyedi látogató