Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bõnyi rendõrgyilkosság: nyilvánosságra került a segélyhívásról készült hangfelvétel

Belföld legalább megtudatták, hogy Dr. Dudás Kata az NNI-tõl az elkövetõ. Már ez is egy eredmény. Megdöbbentõ hangfelvétel került elõ a bõnyi rendõrgyilkosságot követõ pillanatokról: a vádlott Gyõrkös István feleségének a hangja is hallható a felvételen.

A 78 éves Gyõrkös Istvánt, aki a hungarista Magyar Nemzeti Arcvonal nevû szervezet alapítója, lõfegyverrel való visszaéléssel, valamint azzal vádolja a rendõrség, hogy 2016. október 6-án egy házkutatás során lelõtt egy rendõrt. Most egy hangfelvétel is napvilágot látott az incidens utáni segélyhívásról. A lövöldözést követõen a Nemzeti Nyomozóiroda egyik munkatársa, dr. Dudás Kata tárcsázta a segélyhívó központot, majd elmondta a diszpécsernek, hogy egyik kollégáját lelõtték. Azonnal a gyõri rendõrség ügyeletére kapcsolták a hívást.

Késõbb Gyõrkös feleségét is hallani lehetett a felvételen. „Jaj, mondtam, hogy ne csinálja” –mondta a vádlott neje, majd megkérdezték õt a lelõtt rendõr állapotáról. „Fekszik és vérzik. Habzik valami a száján” – mondta Gyõrkös felesége, mire a hatóságiak megkérdezték, ki vérzik. „A férjem meg a fiatalember, akit lelõtt” – hangzik a felelet az asszonytól. Ezután arról érdeklõdtek a hatóságiak, hogy lélegeznek-e, mire a következõt mondta a feleség: „Honnan tudnám?”

A bíróságon feltették a kérdést Gyõrkösnek, miszerint felismeri-e a felesége hangját. „Igen, azt hiszem, hogy õ” – szólt el a válasz, ám a vádlott úgy gondolja, felesége szavainak az ügyben nincs jelentõsége. Link

Hozzászólások

99 #20 MORMOTA1968
- 2018-12-15 08:35
Kedves Talpi! Hát igen, nehéz az emberi koponyát leutánozni, a zselé meg csak zselé, de a múltkor volt egy önként jelentkezõ, aki kiállt a párkányra tesztbábunak, még sem élt a lehetõséggel senki, sajna! Remélem tudod kire gondolok? Nem tudom egy disznókoponya mennyivel keményebb, mint egy emberé, de azon is ki lehetne próbálni mennyire veti szét egy egyes lövés vagy egy sorozat gépfegyverbõl. Vagy várjuk meg, míg beáldozásra ítélnek egy újabb rendõrt.
99 #21 MORMOTA1968
- 2018-12-15 08:36
Kedves Satu! Eltudom képzelni!
83 #22 Sbert
- 2018-12-27 17:35
Imre! Mikor mondtam, hogy baráti tûz volt? Két napra rá? Ki közel van a Tûzhöz......
Ez most gyanús nekem, úgyvolt a "Dr"-nõt is elsüllyesztik, mostanra mindenki emlékezetzavarral küzd?
Mi folyik itt?
Az elején is visitottam, nem ketten mentek Imrét vegzálni, hanem két férfi és egy nõ.
Érdekes, már képeken is megjelenik a "szöszi", aki most épp nem az......
Lesz itt még meglepetés, Imre tudja, (mint ahogyan jópáran....) a kiképzetlen ügyésznõ pánikba esett a kalas láttán.... a patthelyzetben pedig elsült a pisztolya......
És a kérdésem, amit itt még nem is feszegettem:
Mit keres egy ügyésznél fegyver? (lehet, nem ez a kérdés, de ennek is lesz Huzata, de láthassuk majd ezt élõben.....)(( Bár erre, egyre kissebb az esély....))
Ugyanis, folyamatos Cseleményi hibákat vétettek az "Eljárás" közben.....
Ezt is hallani fogjuk, nyugi......
Hivatalosan, az Ügyész jelen lehet az azonosításnál is, de nem ilyen kiemelt ügyek szintjén, amíg a helyszín nincs "Biztosítva", miszerint, nincs kéznél életellenes eszköz....
Már itt is hibáztak az Urak, ugye?
Szerinted, Imre, hogy lötte le hátulrol egy AK-val a Nyomozót.......
Akinek a fejsérülését egy 9mm-es Para lövedék okozta???????????
Messze nincs ez az Ügy még a csúcson, sajnos.
Esedékes lesz hamarosan a hírzárlat, illetve a titkosítás.....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
3,680,961 egyedi látogató