Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy rendõr vallomása!

BelföldOlvastam az állítólagos rendõr állítólagos levelét, de ha igaz, ha nem, nem csigáz már fel. Konkrétan lexarom a 2018-ban "rendõröket", ahogy a többit is. Ha igaz, küzdjön! Ha nem megy, nem baj! Ha megy, akkor annak sincs jelentõsége. Nincs bennem empátia.
"Szia Imi.
Nem tudom i-gaz e.

Egy rendõr vallomása!

"Kedves honfitársaim, kedves magyarok!
Tegnap kimertem tenni az internetre egy õszinte posztom, melyben valóban megmertem nevezni a rendszer aljas és emberellenes mûködését. Írásom végén vállaltam, hogy a rendõrség kötelékébõl, mint Rendõr zászlós a mai nappal benyújtom felmondási szándékom. Nos, erre semmi szükség nem volt, ugyanis ma reggel 8.00-ra berendeltek a BRFK épületébe és azonnali hatállyal felmondtak nekem, amit a feletteseim is aláírtak. Így nyomták már a kezembe a felmondási szerzõdést. Õszinte leszek, valahol azért meglepett a dolog, mert jobb szerettem volna én magam távozni ebbõl az undort keltõ rendszerbõl.

Azt természetesen mondanom sem kell, hogy a Rendõr fõkapitány ellehetetlenítette további munkám az ország bármely pontján mint rendõr.

Tehát búcsút inthetek a hivatásomnak, ami talán nem is baj, csupán mint jelzés érték mondom el ezt is. Ezenkívül bírósági eljárás is kezdetét veszi ellenem amiért állítólag belsõ titkokat szivárogtattam ki. Ez ma Magyarország. Ez ma a "DEMOKRÁCIA"?! Köszönöm hazám! Köszönöm "kedves kormányom" Köszönöm a kilóra megvett Magyar rendõrségtõl is a szíves közremûködést. Ezennel kérem minden honfitársamat, NE hagyja magát, merje vállalni szavait, mert lehet, hogy én egyedül kevés vagyok, de ha összefogunk eltudjuk hozni a megérdemelt változást! Arra kérek minden magyar lelkû honfitársam, ossza meg ezen írásom! Köszönöm! Nevemet ezennel már bátran vállalva. Kollár Attila."

Minden tiszteletem Kollár Attila!"

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-12-15 15:19
Az idióták nem értik, hogy bárkit el is visznek és nem biztos, hogy vissza is fog jönni. Persze a "rendõr" sem biztos, hogy rendõr, de az biztos, hogy embernek nem ember. Ez meg a játék része, nem kell szipogni!

Szerdán lement kutyát sétáltatni, bevitték a rendõrök, pénteken jutott haza


A Klauzál térre ment le kutyát sétáltatni szerda este Péter Ottó Ádám, de haza csak péntek este jutott. A rendõrök igazoltatták, majd jelezték neki, hogy garázdasággal gyanúsítják.

Mondtam nekik, hogy én ott sem voltam, mire azt válaszolták, hogy majd a kamerafelvételek eldöntik. Megkértem õket, hogy hadd vigyem haza a kutyát, kísérjenek el a kapuig, de azt válaszolták, nem fognak sétálgatni. Így a kutya is jött velünk, aztán amikor a rendõrségre értünk, akkor azt mondták, hogy a kutya megy a sintértelepre, én pedig a fogdába. Erõsen tiltakoztam ez ellen, végül a recepciónál egy székre ültettek le. 12 órát vártam itt a kutyával együtt. Végül egy barátom megérkezett, elvitte a kutyát, én pedig mentem a fogdába. Soha életemben nem voltam még tüntetni, fel vagyok háborodva az intézkedés miatt

– nyilatkozta lapunknak.

Ádámmal egy idõben vitték be Balázst is, aki valóban részt vett a tüntetésen, de a 24.hu-nak azt mondta, semmilyen törvénytelen dolgot nem tett, a rendõrség mégis garázdasággal vádolja. Õ így emlékszik vissza:

34 és fél órát töltöttem egy elõállító helyiségben. Ez egy olyan hely, ahol törvényileg maximum 12 órát lehetne egy embernek tartózkodnia. A 15-18 négyzetméteres szoba tele volt ágyi poloskával, hideg volt, egy lámpa folyamatosan világított, így aludni sem lehetett. Igaz, nem is nagyon tudtunk volna, mivel itt a fogdával ellentétben nincsen ágy, csak két pad. Itt kellett másfél napot eltöltenünk

– mondta Balázs, akit a decemberi 12-ei tüntetés után vittek be a rendõrök hat másik, számára addig ismeretlen emberrel. Ahogy a fentiekbõl is látszik, a rendõrségen aztán volt idejük megismerkedni, így már azt fontolgatják, hogy közösen jogvédõkhöz fordulnak az intézkedés miatt.

Balázst és Ádámot együtt vitték be Tamással, aki hasonlóan komoly megpróbáltatásokon ment keresztül az elmúlt napokban. Szerda este ment ki a túlóratörvény elleni tüntetésre, de csak péntek este 7 körül ért haza. Gyújtogatással gyanúsították, de elmondása szerint õ semmi ilyet nem tett, a rendõrök a telefonját elvették, családjával sem tudott beszélni, édesanyja már bejelentette eltûntnek. A fogdában ágyi poloskát szedett össze, ezért fertõtlenítésre is elvitték az ÁNTSZ-hez. Az õ történtérõl részletesebben itt olvashatnak:...https://24.hu/bel...gatorveny/
684 #2 atacama
- 2018-12-15 15:42
érdekesek és meghatóak ezek a történetek..
https://hvg.hu/el..._tomi?s=hk
80 #3 monguzking
- 2018-12-15 16:19
érdekes szinte minden volt csak éppen akiket érintett a munkás isztály akik nem tüntettek...mondjuk ilyen csülevész libsi bandával biztos hogy nem
8 #4 miskolcilaci
- 2018-12-15 20:18
A titkosszolgálatok egyeztethetnék a listát. :)
https://hirtv.hu/...
Aki dolgozik, annak nincs ideje tüntetni! Sõt még nem volt idõm bevásárolni sem.
Akit érdekel: Kék lény fõcímzene.
https://www.youtu...o7IcUHkTVU
Mikor még OTT dolgoztam, minden héten volt leszerelés.
684 #5 atacama
- 2018-12-15 20:30
érdekes hogy pont most szalad le mindeggyik ide-oda..kisbótba, és belekeveredik önhibáján kívül..összefogdossák õket..ésanya nem tudja hol a kisfia..eltüntet jelent..bezzeg mikor eltûnnek egy hétvégi dorbézra romkocsmák és egyéb helyekre és két -három nap után beesnek haza kiütve ,beszarva,behuggyozva akkor ésanya nem jelent eltüntet rájátszásiból.. lesznek itt megint tízmillás kártérítések... a fasz tele ezekkel a libsi parazitákkal..
116 #6 livia
- 2018-12-15 20:32
No, az itteni tüntetõk csak csõcselék, mivel randalíroztak, loptak, ráadásul rasszisták is, no, meg jó ízlést sértettek, idáig btk...?! Szerintem felforgató patkányok. Szeretnék felidézni a 19-est, de már a magyar munkás se hülye. Érdekes, a rendõrség tényleg csak ál-felforgatókat kapcsolt le? A kiváltságosokhoz még paprikasprével se mert nyúlni? Ejnye, kilóg ja"hve patája!
765 #7 Laplage
- 2018-12-16 09:34
Szombaton nem tüntizett senki, ja nem dolgozhatnak egyesek s_nezem
684 #8 atacama
- 2018-12-16 09:41
SABBATH volt.. tegnap a romkocsmákban megbeszélték ki volt a faszábbnál -faszább gyerek meghát felvették a javadalmazást a hitközségeknél a baksist..
765 #9 Laplage
- 2018-12-16 09:48
Hála én nem zsoldert teszem a dolgomat. Fizetést kapok napi 12-13 óra munkáért ami annyi amennyi. Lehetne több is, de sajna nem lesz.
De meg várom amíg ezek ütik egymást!
Már van tartalék tartós élelmiszer a spájzban :)
Nem árt ha az ember tesz egy kicsit félre. A pénzt meg enni nem lehet

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.78 másodperc
3,681,474 egyedi látogató