Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Akkor most kicsit pontosítunk...

GondolatokFolytassuk az õrületet?
Az írást úgy vegyétek, hogy nem utasítás, nem pánikkeltés, nem magyarázkodás, se nem "majd én meg mondom a tutit". Kezeljétek mintha egy "gyermek" szólna hozzátok. Mindenek elõtt olvassátok el Robag cikkét:
http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=3285
(Ha nem is értetek vele egyet minden pontban.)

OK tehát, a jelenlegi helyzetet tekintve ez a világ a "kipusztulás" útjára lépett (?) (Azért nem hinném, hogy oly forrón eszik azt a kását.) A probléma nemhogy nagy, hanem bazira óriásinak tûnik, abban a tekintetben, hogy Föld anyácska "haldoklik", ezért mindent megtesz saját maga rendbetételére. Hány civilizáció is pusztult ki ezidáig? És a Föld forog tovább nélkülünk, vagy velünk attól függ. Az idõk végezetét éljük.
A Segítõk azért jöttek és jönnek, hogy közös erõvel segítség a Föld azonnali rendbetételét együtt az "emberiség" egy "magasabb szellemi szférába emelésével", hogy átvészeljék a kritikus korszakot. Ehhez viszont az "emberiség" hajlandóságát látniuk kell, tevékenységüknek érezhetõnek kell lenniük. Nem utasítják, hogy mit kell tenni. Ez az emberek szabad akaratának döntése, hogy melyik utat választja (falanszter - majdani paradicsomi állapot). Az emberek közös akaratával formálva kell a lehetõ legoptimálisabban kieszközölni a legutolsó lehetõségeket, hogy egy "jobb jövõ" elé nézhessenek az utódok. Segítõk képességük szerint lelki, szellemi és egyéb más dolgokban képesek újra(be)indítani az "életet".

Nem fognak könyörögni, hanem végleg "feladhatják", ha csak azt látják és érzik, hogy minden szinten és téren kihasználják, megvezetik, akadályozzák, stb. õket. Így nincs értelme...
A probléma globális és ez rendszerszintû egyben a teljes "emberiséget" beleértve, amit különösen nagyon nehéz kezelni, ugyanis azok a bizonyos titkos, féltitkos szervezetek, politikai, egyházi, stb. berendezkedések: "feszültség gócok", melyek tevékenységeik által igencsak rásütik bélyegüket az "emberiségre", amik többnyire azok a bizonyos negatív hatással bíró természet, mentalitás, stb-ik, amin felül kéne emelkedni, ezért ezen "társaságokat" mihamarabb fel kellene számolni(?) Kérdés. Hogyan? Mivel ezek nagy része "feszültség gócok", az úgynevezett "jobb korszakban" nincs helyük (mert nem tud kibontakozódni, és most nem az egy világkormányról, új világrendrõl beszélek...) Õszintén kellene egymás felé fordulniuk az embereknek, különösen a finomabb rezgések miatt, de ezt hagyjuk, sok minden más is ide tartozik... Tudom, nehéz.

Seg-itt-õk. A poénkodást félretéve: Nem mulyák, nem hülyék, hanem egy a "magasabb szintû tudatossággal" rendelkezõk (nem egos kifejezés), akik segítenék a felülemelkedést az emberek javára, ami egybevághat valahol a szkíta szellemiséggel. Ugyanakkor nem bosszúállók, nem megtorlók, nem pusztítók, stb. mert ezek nem azonosak természetükkel és ezt igyekeznének az emberekkel elkerültetni, különben a hatalom azonnal térnyerést kap, és ezt siettetné a lehetõ legváltozatosabb módon kiprovokálni.
A helyzet sajnos úgy áll most, "totálisan reménytelen"(?) (ami az "emberiség" hozzáállását, hajlandóságát is illeti), ezért a pusztítást Gaia fogja elvégezni, annál is inkább, hogy visszaállítsa a természet körciklusába mindazt... ahová való. MINDAZT, amit a munka és egyéb más néven, címen az emberek "kiszipolyoztak belõle" az elmúlt évszázadok, évezredek folyamán. Majd a következõ világév vége felé a "tudósok" nézegethetik "termésünket", mármint ha abból marad valami.
A nevük ezt adja, hogy segít - nem egyedül oldják meg a problémát, míg a "zöm" tivornyázik és egyre csak egyre gyûlik a szemét. (Akinek nem inge, ne vegye magára - elnézést (a zömöktõl is) abszolúte nem bántásból mondom/írom). Az "emberiségnek" be kellene látniuk, hogy fontos idõszakhoz érkeztünk és hajlandóságot, cselekvést kell mutatniuk, más különben nem megy. A Föld igencsak végzi a dolgát (nemcsak a HAARP-ok, chemtrail-ek, mikrohullámú berendezések, mûholdak stb-ik).

Mondok is egy példát (nem tudálékoskodás). Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerû, csak "tudatváltás" kérdése és meg is kell szervezni régióként-régióként másképpen kezelni azt... (ahogyan Harrison Ford is ecseteli -> értitek? Millenium Falcon)
Teszem azt, az asztalosok leteszik szerszámukat és csak javítgatási, helyrehozási céllal használná-ék. Az idõ nagy részét egy részük "irodistákkal", kereskedelmi, vendéglátói "munkakörûekkel" karöltve mezõgazdasági munkálatokat, pl. erdõt mennek telepíteni igen nagy volumenben, ha lehet többnyire önerõbõl, nem még piszkítva a természetet, amíg még van hová és mibõl. Ezek nagyrészt idõszakos munkák és korántsem garantált az elsõ, sõt a második, harmadik telepítés sem, így mindig jutna munka mindenkinek és nem is kell megszakadni. Természetesen lehet gyümölcsfákat is (nem génkezeltet) az adott régióknak megfelelõen, így az ellátás azonnali és közeli. Amíg az "irodistákból" sem kell oly sok, mert egyszerûbb számítási mûveletek is elegek az igazságosabb bérezéshez - ami csak mértékegységül szolgálna - s egyéb adminisztratív munkákhoz. (Nem kellenek "mondvacsinált jogokra" hivatkozva különbözõ nyakatekert mûveletekkel, egyenletekkel megsarcolni a "tömegeket".) Addig a kõmûvesekbõl és külsõ-belsõ építészekbõl több (itt az asztalosok egy része), a még meglévõ üresen álló házakat renoválják, tatarozzák újra, lakhatási céllal mindenki számára, amíg "érkezik" egy fejlettebb technológia, hogy egyszer leváltsa a meglévõt valamikor, ahol fontos lenne visszaadni a természet számára azt a térséget. Újra elõnyben részesíteni a földmunkát legyen az bármi nemû, ami a természet és az élelemezés számára is hasznos. Nem alantas munkának tekinteni azt. Nem kell folyamatosan gürcölni, hiszen ezek idõszakosak, és az emberi kapcsolatokat is pozitív irányba tudják mozdítani. A meglévõ megmaradt idõt, nyugodtan lehet pihenéssel, révüléssel, meditálással, relaxálással tölteni, sõt ajánlott is az energiák, rezgések "harmonizálására". Az elektronikai eszközöket sem kellene eldobni, csak korlátolt ideig használná-ék, amíg bemondanak és megmutatnak valami hasznos tippet, tanácsot, akár távoli ismerõssel beszélni, vagy feltárnának bizonyos "titkos" dokumentumokat, az igazság ...
...
(Ez csak egy álom, ábránd? Vagy maga a kommunizmus?) Viccet félretéve.

Segítõk nagy része nem tud segíteni és elõbb-utóbb a többi sem fog. Az érkezõket pedig rögtön meg is bélyegzik autistáknak, hiperaktívaknak stb., majd telenyomják gyógyszerekkel, eléje tolják igen hamar a képernyõt, mindenféle értelmetlen, haszontalan "hazug lexikális tudással" traktálják és kész... Lehet, tehetséges lesz felnõtt korára, de nem fogja tudni teljesíteni azt, amiért hivatottak itt lenni, a rendszer részeivé válnak könnyen... Odafigyeléssel, megfelelõ nevelésessel, megfelelõ okítással sokat tudnak tenni, a jövõ nemzedékének és nem utolsó sorban a Földért.
A Nap is pedig érezteti a hatását és egyre több lesz a mentális, pszichés, lelki, szív, ér- és idegrendszeri és egyéb más problémákkal küzdõ (pajzsmirigyes, krónikus betegek stb.) nemcsak az "élelmezésnek", chemtrail-nek stb. köszönhetõen. Egyre több lesz a depressziós, az azonnali megfáradott, az alvászavarosok stb. száma.
...
...
...
Mivel e világ a dualitás világa, ezért nyilván meg fognak bújni Azok valahol, ez elkerülhetetlen tûnik, de most elvben egy felemelkedés korszaka következne, ezért erre kellene jobban koncentrálnia mindenkinek, mert Gaia dolgozik egyre és egyre keményebben, senkit sem kímél.

Furcsának tûnik, de mindenki bizonyos "programozottság" alatt áll, akár akarja, akár nem, de ne siessünk ennyire ellõre. A szabad akarat most abban nyilvánulna meg, hogy miként szeretné az "emberiség " folytatni, illetve hajlandósága van arra nézve, hogy jobbá tegye utódai számára az életet egy másik "séma" szerint.
Egyébként, mindenki azt gondol, amit gondolni akar. Azt hiszi el, amit hinni akar.
Így, amit Imre és vian is ír. Család, barátok és józan ész. Megint nem mondtam semmi újat.

"A tévedés jogát fenntartjuk."

Addig is Áldott Békés Karácsonyt, B.Ú.É.K.

Igaz, nekem már kedvem, meg hangulatom sincs hozzá egy ideje igazán, meg legfõképpen idõm, energiám se, de ez egyéni szoc probléma, ahogyan mondják.

Tudjátok: 14/2
"- Az meg ott mi a nyavalya?
- Karácsony van ... az ünnepekbõl tudjuk, hogy még nem állt meg az idõ."

De hülyén is érzem magam, ebben a "ki, ha én nem" szerepben. Nem stílusom. Miféle "zöldségeket" írok?

RDM

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-12-16 19:44
-Kedves zöldségeket író !
Írjál csak kitartóan ,ha így jó neked ,ha gondolod , még van kinek! Ha a segítõk -még van kin segítsenek , ha az asztalos ne azért álljon le , mert már kivágták az összes fát a zsidó gyilkosok rabszolgái , amit pedig meg kéne javítaniuk - sokkal jobb , ha rothad az is a többi kosszal együtt , hogy abból még emlék se maradjon körülötted!
A "hajlandóság" nagyon nemes dolog , de amíg a fekália le nem folyik , nem vitt magával minden mocskot , ami zsidó , dõlj hátra székedben , a lábad emeld ki a lent száguldó trutyiból , szorítsd össze fogadat és ne próbáld tenni , amit nem tehetsz !
Eljön mindennek az ideje és mindenki oda kerül , ahová való! Aggodalomra semmi ok !
B.Ú.É.K ? - mihez képest ? Na jó - legyen !
8 #2 miskolcilaci
- 2018-12-16 21:04
"A tévedés jogát fenntartjuk."

Tévedni emberi dolog, az utolsó azért kapcsolja le a villanyt!
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-12-17 16:02
- elzavarni a Zorbánt !?
- De ki lesz helyette ?
- Jó , akkor maradjon a Zorbán!

-Elzavarni a zsidót ? -
- Na de ki lop utána ?
- Akkor inkább maradjon a zsidó !

És ennyiben maradtunk .
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-12-17 17:48
-ezekben az idõkben tapasztalhatjuk , hogy a szélhámos Bernadett bandája miként méltatlankodik a talajnak a lábuk alól való kicsúszása miatt.
Bemutatják közben a Magyarországot megszálló zsidó "elit" - az országgyûlési képviselõ zsidó kommunistáinak "minõségét".
Szélhámos berni különleges kifinomult részletességgel mutatja be az ocsmány zsidó nõt ! Remek produkció!

Jó lehet Judapesten lakni !
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-12-17 17:59
-ezek azok az idõk , amikor mészáros pénztárosok -luxusrepülõkkel , milliárdokat rejtõ bõröndökkel a kezükben , szoktak elrugaszkodni a földtõl - valami biztonságosabbnak látszó föld irányába!

Ott aztán más birodalmakból érkezett mészárosok már várják az újabb mészárosokat , akiknek sorra vágják el a nyakát , hogy megszerezzék a sok pénzt - a zsidók fegyverét.

Jó utat mészáros !
1180 #6 Robag
- 2018-12-21 17:53
Köszönöm szépen Imre!
Látom, azért valami megmozdult... legalábbis benned.
Legbelül Érzed, hogy Igaz szavakat olvasol, de még Nincs minden a helyén. Lehet Te sem, pont ezért. Mint már korábban jeleztem, NEM azért vagy itt, hogy részt vegyél a sötét oldal "sátán" játékában... azt tovább éltesd és erõsítsed. Ezt megteszi az a sokk milliárd lélek, akik még mindig a rossz úton tévelyegnek, akik az "ördög" szekerét tolják, mert képtelenek elképzelni egy kormány és annak rendszere nélküli életet. Azt hiszik, hogy onnan jön az anyatej, hogy õk életben maradhassanak... gazdagodhassanak. Pedig nagyon nem errõl szól a fáma! A pénzt, mint egyik eszközüket is pont az emberiség miatt dobták be a közösbe. Nekik nincs szükségük a pénzre... sosem volt. Ezeket a játékpénzeket csak az emberek miatt nyomtatgatyák, akik még mindig elhiszik, hogy az a földi lét értelme, ha minél több van belõle. Ez csak egy Rablánc, amivel kiszolgáltatottá, irányíthatóvá, felügyelhetõvé, zsarolhatóvá teszik az emberek saját magukat.

NEM A RENDSZERVÁLTÁSRA KELL GYÚRNI, MERT KORSZAKVÁLTÁS FOG JÖNNI.
A 24. ÓRÁJÁBAN VAGYUNK ÉPPEN BENNE!

De elõtte egy pár gondolat, hogy az is megértse, aki azt hiszi, hogy tudja...

Mindenkinek... sokadszorra!

A RENDSZEREKET NEM ÉRTÜNK, HANEM ELLENÜNK HOZTÁK LÉTRE!

Mindenkinek megvolt a lehetõsége, hogy legalább egyszer másként döntsön. Részt veszek a Választási színjátékban és tovább éltetem ezt a nyomorult, sötét... kormányt és annak a rendszerét vagy Ignorálom, hátat fordítok nekik!

Remélem kezd már derengeni mindazoknak az embereknek, akik részt vettek a Szavazósdiban, hogy ismét rossz lóra tettek és ezzel oly sok ember életét nyomorították meg. Elõreláthatólag ez csak egyre rosszabb lesz. Naponta hoznak újabb és újabb törvényeket és szabályokat, de mindezt Ellenünk.

Szabad emberként jöttünk erre a világra, ezzel szemben egész életünket kénytelenek vagyunk a háttérhatalmi hatalmaskodók kénye kedve szerint élni!

Mikor mondjátok már ki, hogy Elég és NE TOVÁBB!

A kormányokat és azok rendszereit Pont ezzel a céllal hozták létre, jó 2000 évvel ezelõtt Rómában.
Csak vissza kellene tekernünk a történelem kerekeit...
Azóta is ugyanazzal a rendszerrel vagyunk kénytelenek együtt élni. Amit sem akkor, sem ma, NEM neveznék életnek.

A kormány rendszereinek EZ a feladata, ezért hozták létre õket.
Tõlük jobbat sose várjál. Míg õk tejben-vajban fürdenek, addig TE véres verejtékkel keresed meg a betevõdet... és még mindig elmész, megválasztod saját magad a rabszolgatartódat, a hóhérodat. Szerinted ez tényleg normális, helyén való?!

Mikor azt látod, hogy a politikai elit, milliárdokat sikkaszt a TE munkád verejtékébõl, miközben neked egyre csak összébb kell húznod a derékszíjadat és mesterségesen direkt, szegénységben tartanak...

Mikor mondjátok már ki, hogy Elég és NE TOVÁBB!

Amíg nem vagy képes felállni, elengedni a rendszer köldökzsinórját, kiállni Önmagadért és Családodért, a Gyermekidért és azok Jövõjéért, addig Ne hõzöngj, ne elégedetlenkedj!

Nem vagyok erõszakpárti, viszont elgondolkoztató ez a videó. Szívem szerint az összes politikust... és ezt Világviszonylatban értem, aki a sötét és népnyúzó rendszert szolgálja, akik nem a Nép Érdekeit, Nép Jólétét és Megélhetését tartják szemük elõtt, felküldeném a Teremtõ Jó Istenünkhöz egy kis elbeszélgetésre...
Az Életünk és Világunk megnyomorítói, haszontalan részei Társadalmunknak...

https://youtu.be/...
1180 #7 Robag
- 2018-12-21 17:56
A félreértések elkerülése véget!

Nem elsõsorban a tudásunk és ismereteink lesznek a mérvadók, hogy jól oldjuk e meg a földi házi feladatainkat!

Itt egy dolog számít a bennünk rejlõ Igaz Hit és Tiszta Szeretet mélysége, Szabad Akaratból!

A Teremtõ az, amelybõl minden ered, amelyben minden él és a lélek célja az életben a visszatérés a Teremtõi igazsághoz, amelyet most beborít a tudatlanság és a sötét oldal fátyla.

Az élet arra való, hogy kutassunk a Teremtõ után.
Az életet akkor valósítjuk meg, ha megtaláljuk a Teremtõnket!

Illene már Öntudatára ébrednie az emberiségnek!
1180 #8 Robag
- 2018-12-21 18:02
Még mindig azt látom, hogy az emberek nagy többsége szétdarabolják, elpazarolják materiális dolgokra az összes energiájukat, amit az Égiektõl kapnak.

Napi szinten kapunk egységnyi életenergiát, Isteni Erõt, amit a lélek emelkedésére Kellene felhasználni. De, ha te ezt az Isteni Erõt materiális dolgokra fordítod, azok ezt felemésztik és nem marad belõle a Lelki, Szellemi Emelkedésre.

Tudod már, hogy miért vagy itt, mi a dolgod?!

Az éppen aktuális korszakváltás küszöbén állunk, ami akár holnap is elkezdõdhet... viszont te még mindig Nem a feladatodat végzed.

Egy seggel Nem lehet két lovat megülni.
Két urat Nem szolgálhatunk egyszerre.

Mindenekelõtt a kapott Égi erõt a családi egységre a szellemi és lelki emelkedésre kell fordítani. El kell már végre fordulni a materiális dolgoktól, ezzel az egyetlen jó utat járni, hogy kapcsolódhass az Égi szüleiddel, ami a földi életed ittlétének az elsõ és legfontosabb célja.

Az anyaghoz való kötöttség annak a jele, hogy még mindig Jó Isten ellenfele tart a markában.

Ha tudod már az ittléted célját, de még mindig nem azt teszed, az csak azért lehetséges, mert az anyagi jólét ezt mindig felülírja.

Nincs már több idõd, választanod Kell, kinek az útját járod...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
4,606,630 egyedi látogató