Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Európa széttöredezik

KülföldJawrópa kulcsa Moszkvában van. Egyelõre még az ajtót sem találják a "szakértõk", pedig a "nagyok" már gyorsvasúton repkednek. Európa még nem vallott kudarcot, de lassan széttöredezik – mutat rá a müncheni lap kommentárja. Nyár óta minden eddiginél jobban lehet látni, hogy a kontinens tovább már nem nõ össze. A menekültáradat csupán katalizálja a régóta tartó fejleményeket. Keleten visszaállamosítanak, a jövõt a csillogó nemzeti múltban keresik, jóllehet az így sohasem létezett – írja a Süddeutsche Zeitung.

Délen a gazdasági gondok miatt megerõsödtek olyan áramlatok, amelyek hol Németországban, hol az EU-ban látják több baj okát. A földrész közepén pedig sokan elbizonytalanodtak, számukra a határok nélküli együttélés eszménybõl potenciális veszélyforrás lett.

Úgy néz ki, hogy Európa lebomlik. Példa erre Lengyelország, amelynek új kormánya a magyar lelki társakhoz hasonlóan úgy gondolja, hogy az érkezõ menekülteket elsõsorban Németország bátorította. Varsó nem érzi a közös felelõsséget, és nem is akarja kivenni részét a megoldásból.

Azon kívül a lengyelek kulturkampfot hirdettek, nemcsak a baloldaliak és a liberálisok, hanem a multikulturális Európa ellen is. Hasonló események zajlanak Magyarországon is, csak itt a magyar napnyugat van a középpontban. A németekkel ellentétben azonban a magyarok és a lengyelek, de a britek és a dánok sem kérnek jövõképként a föderális Európából, azt vagy felmondottnak tekintik, vagy soha nem is szerették volna.

Hogy ez így alakult, az kevésbé az uniós intézmények hibája. Európa államokból áll, és jó pár állam egyre inkább, egyre messzebb eltávolodik a közösségtõl.
Link

Hozzászólások

27 #1 etele
- 2015-11-26 07:44
[movie=youtube]https://youtu.be/WIk_C4qgRpc[/movie]
Vagy mégsem???!
s_ratatas_hee s_durr
172 #2 pozor124
- 2015-11-26 11:30
Fantasztikus ez a hülyeség! Magyar földet, lengyelt, németet, magyarral lengyellel némettel kell visszatölteni. Ez csak ilyen egyszerû. -Jó, elrontották a rontók, lecsökkentek a születések. Hát majd évtizedek alatt újratermeljük. Német földre németet, magyarra magyart.Idõ van, ha nem pár év alatt, akkor több év alatt. A lényeg, hogy a mi kutyánk kölke legyen, hogy otthon legyen ez a haza a magyarnak, németnek. Ez volt a természetes magától értetõdõ alapelv, alapérzés amióta világ a világ. Akkor minek harcoltak nagyjaink a rájuk törõ ellenséggel, miért védték meg földjüket, életterüket, életlehetõségeiket, szabadságukat, kultúrájukat?! Ja hogy ezt csak a magyar tette? Mert csak õ kapott a török dzsihádból a tatár-mongol "dzsihádból", és ezek a sz@rházi nyugat-európaiak csak embertelenkedni meg hátbaszúrni meg féreg módjára viselkedni tudtak eközben, semmi mást? Hát igen! Ez így van.
172 #3 pozor124
- 2015-11-26 14:30
A liberálisoknak és bevándorlókedvelõknek adok egy ötletet. Követeljék a történelemkönyvek újra-átítását. Legyen benne, hogy II. Rákóczi Ferenc egy fasiszta idegenellenes tébolyult volt. Ugyanilyen szörnyeteg volt Hunyadi János, Mátyás Király, IV. Béla, Árpád Fejedelemrõl nem is beszélve. Rohadt emertelen szívtelen barbárok voltak.
75 #4 talpi
- 2015-11-26 17:46
pozor.
Ahhoz MAGyar gondolkodású nõk is kellenek, de tisztelet egy-két kivételnek, ebben a Honban, sajnos annyira elferdült gondolkodású egyedek, /mert nem emberek/ vannak, kik eleiktõl is ugyan ezt látták, hogy ilyesmire nem "kaphatók", sajnos csak mímelik a magyarságot, mert az annyira divat, viszont, sokkal jhobban el vannak a "saját kis közegükben" ahol, hasonló a hasonlóval, fele buzi, fele leszbikus a többi meg ki tudja milyen beállítottságú. Minden esetre egyikre- másikra a kutyámat nem bíznám rá, nem hogy gyermeket.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.53 másodperc
4,440,236 egyedi látogató