Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Erdogan zsidózott, Netanjahu kiakadt

BelföldBár csak színjáték az egész "zsidókodás", de karácsonyi ajándéknak szánják a keresztény düddõknek. „Antiszemita zsarnoknak” nevezte Recep Tayyip Erdogan török államfõt egy vasárnapi gyûlésen Tel-Avivban Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, miután Erdogan egy elõzõ napi rendezvényen Isztambulban úgy fogalmazott: “Ne rúgj bele az ellenségbe, akit a földre terítettél. Nem egy zsidó vagy te Izraelben”.

Az Anadolu török állami hírügynökség beszámolója szerint Erdogan egy ifjúsági rendezvényen mondta ezt.

Most már napi szinten ki vagyok téve az antiszemita zsarnok Erdogan trollkodásának

– mondta Netanjahu egy keresztény katonákkal vasárnap tartott találkozón Tel-Avivban. Erdogan megszállott Izraellel szemben – fogalmazott az izraeli kormányfõ.

A török államfõ azzal vádolta a nap folyamán Netanjahut, hogy állami terrort folytat.

Netanjahu, zsarnok vagy. Te vagy az állami terror vezetõje

– mondta híveinek Isztambulban Erdogan, aki azzal vádolta Izraelt, hogy „ártatlan férfiak, nõk és gyerekek tízezreit gyilkolja Palesztinában”. Netanjahu korábban a Twitteren reagált Erdogan szombaton elhangzott kijelentéseire, „Észak-Ciprus megszállójának” nevezve õt, akinek – mint az izraeli miniszterelnök fogalmazott – „hadserege nõket és gyerekeket mészárol le kurd falvakban, Törökországon belül és kívül”.

A Törökország és Izrael közötti kapcsolatokat számos ügy terheli, köztük az Izraelben idén júliusban elfogadott nemzetállam-törvény, amely a zsidó nép nemzeti otthonaként határozza meg Izraelt, és az arab nyelvnek hivatalos helyett különleges státust ad. Törökország rendíthetetlen bírálója Izrael palesztinokhoz viszonyuló politikájának, és régóta kampányol azért, hogy Izrael vessen véget a Gázai övezettel szemben bevezetett blokádnak.

A magyar miniszterelnök mindkét államfõvel jó viszonyt ápol, Netanjahu nemrég a CNN-en méltatta Orbánt, Erdogan pedig kedves barátjának nevezte a magyar miniszterelnököt.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2018-12-24 14:36
Erdogán igazat mondott.

Az Igazat nem kell magyarázni, megnevezni másnak.

Aki hazudik kiakad és magyarázkodik

Orbán barátjait nem szeretem, de az Igazságot igen....t.
684 #2 atacama
- 2018-12-24 15:27
684 #3 atacama
- 2018-12-24 15:33
Hát nem aranyos? a kis hamis!
https://hvg.hu/vi...tasok?s=hk
267 #4 Perle
- 2018-12-25 11:05
Ördögám valamiben sántikál. Neki ígárhette Trampli Szíriát, hogy kilökdössék onnan az oroszokat. Ha nem is sikerülne, de rossz viszony alakulhatna ki a törökök és oroszok között. Ezért vonulhatottak ki Szíriából az amerikaiak..Még azt sem tartom kizártnak, hogy cserébe megkapják a törökök által megvásárolt orosz légvédelmi rendszer mûszaki adatait.
Az, hogy zsidózik, egy színjáték lehet. Nagyon közeledik az USA-hoz itt ez a meghívás is:
http://www.atv.hu...oz-trumpot
684 #5 atacama
- 2018-12-25 11:17
A terek mindig is két kulacsos játékot játszott,játszik.
Az Amcsi rájött hogy már kiismerték kisded játékait,
/emlékezzünk rá hogy a nyílt tengerrõl indított rakéta támadásokat olyan célpontok ellen aminek elkövetését rá lehetett verni az oroszra/borult a mutatvány.
mivel az orosz odatette magát és kicsit túlteljesítve az ütemtervet megoldotta a képletet azUSA rájött hogy már nem esik le konc számára és szíria nem lesz leigázott trófea,és kemény pénzekben van csakúgy ott lennie ezért kitakarodott ,pont mint Vietnámból.
75 #6 talpi
- 2018-12-25 11:25
Perle
- 2018. december 25. 12:05:18
Recep/tre, kapja az ingyen gyógyszert? A FAszt, hiszen a fia oaljban utazik az ISIL berkein keresztül, ami ugye CIA mutatvány. Nem gondolod, hogy nem lesz hálás a gazdáinak? Kalmár a legjavából úgy török õ mint Te síta, a szart. Olyan Kazár amilyen csak lehet. Nézd meg a sunyi pofáját, mint a pápua, aki ugye Õ-szentsége, de ilyen ábrázattal? Na ne,,, még, hogy "engedjétek hozzám a gyermekeket", Na azt megnézném, mert ha a gyermekem közelébe kerülne, a poklok kínját élné meg. Így is szerintem, mert ha tényleg van lelkiismeret, akkor nagyon szenvedhet, feltéve ha van lelke?
1313 #7 zoli
- 2018-12-25 11:29
Az USA nincs abban a helyzetben,hogy igérhessen bárkinek bármit!Szíria kérdése csupán Putyinon múlik,mégpedig annak okán,hogy Putyinnak nincs alternatívája Asszad helyett.A zsidónak van,csak az Putyint nem érdekli.Pedig Szíria jelenti Irán kapuját,amire már Erdogán vevõ lenne,ha a páholy azt jóvá hagyja!Bonyolult még a kérdés,de Izrael nem pam
popghat most Erdogánnak.
75 #8 talpi
- 2018-12-25 11:30
"A magyar miniszterelnök mindkét államfõvel jó viszonyt ápol, Netanjahu nemrég a CNN-en méltatta Orbánt, Erdogan pedig kedves barátjának nevezte a magyar miniszterelnököt."
Elõlrõl, vagy hátulról, jó barátok", avagy orális-vagy anális a kanális.
Igaz nagy elõdje, Csauseszku is jó kapcsolatokat ápolt Ar-a Fa/sz/ttal, olyan kis "huncut " játékokat, játszotta, meg is lett a végeredménye. Egyik a falnál, másik
Allahnál ácsorgott.
Mikor lesz itthon a "matiné" ki tudja, de megérne egy egynapos bérleti elõadást, mert a helyet már kibérelték.
75 #9 talpi
- 2018-12-25 11:41
Zoli!
Tudod a kibicnek semmi sem drága, viszont, jó kártyások között elõfordul, hogy az "egész asztaltársaság" megorrol rá és egyszerre basszák pofán. Szerintem a "zsugások, már kezdik kissé zsibbadtra szorongatni ökleiket.
Ha jusa kiesik a polgárai okán a pikszisbõl, könnyen elõfordulhat, hogy nagyon egyedül marad. Nem ok nélkül van a tözsde buli sem.
Amúgy pedig három éve, miért is igényeltek kettõ milliárd gyalogsági lõszert???
Bizonyára a Hallowen megismétlõdésétõl tartanak, vagy netán a rezervátumokban /tagállamokban/ valami elégedetlenség kezd kibontakozni. Rezeg a FED/él/?,
Vagy, homokra épült a vár? kiderült a beborult?
684 #10 atacama
- 2018-12-25 11:46
Nos errõl ugatunk nem? csak ki így ki úgy..
http://www.origo....letre.html
75 #11 talpi
- 2018-12-25 11:46
Trampli pedig a kivont csapat egységeket nem fogja messzire utaztatni. Erre márget vehettek,. Nem fognak otthon karácsonyozni, ez is biztos. A helyek már ki vannak alakítva a kontingensek fogadására, viszont ahova mennek, ott sokkal de sokkal hidegebb lesz. Igaz, ettõl még izzadni fognak, és csak egy halk szösszenet, nekünk is melegünk lesz.
1313 #12 zoli
- 2018-12-25 11:50
Talpi!
A helyzet az,hogy a kártya asztal is a cion tulajdona,meg a kártya is.Hogy ki kit vág pofán,csupán saját vérmérsékletet függvénye.Attól a terv terv marad,és nagyon úgy néz ki,hogy csupán lassítani tudja egy-két kártyás,megállítani azonban eszükbe sincs.
1313 #13 zoli
- 2018-12-25 11:55
A sok -sok skulót nyilván nem az orosz ellen fogja alkalmazni,ahhoz gyáva,meg kevés is.Az atomháború papíron megnyerhetõ,csak minek.A perzsák az igazi tét,mert ha perzsiát is felszabdalják iraki módra,az orosznak meszeltek.Kína meg nem darabolható,mert túl sok ott a kínai.A kivont egységek csupán kis része megy haza,a többi ott marad mumusnak,vagy mennek a sarokra jeget aszalni,mert az olaj ott is jegelve van.
267 #14 Perle
- 2018-12-25 16:09
131 #15 lalapapa
- 2018-12-26 00:59
gondolom sokan szinmuveszeti academiat vegeznek tekk ugy lehettek politikuskak,, nem is engednek oda kozel a moslekos fazekhoz ha nem lenne benne eleg bekevert enni valo meg hat keverni valo is,,
a vagyonosodas az a lenyeg,, a tobbi meg szinpadi kellekk,

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.96 másodperc
3,408,809 egyedi látogató