Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Exkluzív interjú Posta Imrével (részlet)

GondolatokTegnap partizánkodtunk. Tábori körülmények közt adódott egy kis beszélgetés, melynek a beharangozóját most adták közre. Hogy mire lesz jó, majd kiderül. Lesz-e folytatás, majd kiderül. Nem baj, ha van véleményetek.
Link Itt mög a tejes, ha nem is túrós még: Link

Hozzászólások

83 #39 Sbert
- 2018-12-27 15:17
Imre!
Mi jutott eszembe, egy irányából a beszélgetésnek.....
Egy ívásuak vagyunk.
Ha véletlen még elvállalok valami parasztvakító éjszakázást, mindig játszom, biza bakelitrõl.
Kihagyhatatlan.
Aki nem ismeri a Munkásságomat, bizony le is fagy ennek hallatán!
Ha ismerted, ha nem, fogadd Szeretettel!
https://www.youtu...ALJdLHAhqo
Bitang egy Energia-megmozgató hajnal 3 után, nekem egy kávéval ér fel.....
299 #40 i_gazember
- 2018-12-27 17:39
Sbert! Nameste!
Zajoktól megfosztva próbáltad már?
És jól érezni magad, mert adja magát a pillanat?
Lüktetések nélkül, békén hagyva a drogokat?
Tisztán, ünnepélyesen, csendben, magányban?
Ahogy az megszületett!
https://www.youtu...1kaEHl_bFc
83 #41 Sbert
- 2018-12-27 18:21
I_gazember!
No drog....
Esetleg alkohol......
Megy Csendben is, de az meg nem a diszkóba való.....
De köszi.....
Áldás!
299 #42 i_gazember
- 2018-12-27 19:13
Sbert Neked is áldás! Bocs, ha kinõttem valamit (diszkót)! Már akkor kilógtam a sorból, csak azt nem tudtam miért? Még most is a választ keresem, de kár lenne megtalálni! Vigyázz magadra, és erre szeretném inteni az itt lévõket is. Mert olyan értéket tudunk képviselni, amitõl távol áll a kiválasztottság, pláne annak hangoztatása, mert ha van/volna ilyen, azt illenék bölcsen elhallgatni. Elég lenne csak a mordulásunk, hogy a gonosz magába roskadjon. Szerintem már tapasztaltak itt ilyet páran, csak azt nem tudom miért nem hisznek a szemüknek?

Több mint egy évvel ezelõtt kaptam egy felszólítást a helyi önkormányzat jegyzõjétõl. Viszont válaszomban egy kérés volt feléje: fejezze be a velem szembeni károkozását! Lehet, hogy megtette? Mert az évente aktuális felhívása/felszólítása, most az idén eddig elmaradt. Viszont válaszomra szó szerint követelni kellet a válaszát, amire csak azzal tudtam reagálni, hogy a kalmár szellemnek is meg van a maga létjogosultsága ebben a világban, de az mégsem méltó egy önkormányzati jegyzõhöz. Bocsánat, hogy felhoztam egy ilyen témát, de vendégeim voltak, és ez a konkrét eset is szóba került. Volt is hüledezés, meg szájtátás, fejcsóválás, meg amit akartok, de az már nem nekem szólt, hanem a történetnek, a jegyzõnek, a polgármesternek. Nekem csak egy kérésem volt vendégeim felé, hogy mostantól olvassanak, nézzenek Posta Imrét. Remélem jól tettem!?
1180 #43 Robag
- 2018-12-28 11:27
Jól mondod Imre!
Minden Elõre meg vagyon írva... sõt, van sok-sok "forgatókönyv" az életünket, jövõnket illetõleg!
Viszont Egyik sincs Kõbe vésve...!
Még képlékeny... formálható!
Ehhez kaptuk a Szabad Akaratot!
Merre megyünk, mit választunk!
A Jót vagy a rosszat...
Az Igazságot vagy a hazugságot...

"Maradnak az igazak és a jók.
A tiszták és békességesek.
Erdõk, hegyek, tanok és emberek.
Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

Likasszák már az égben fönt a rostát
s a csillagok tengelyét olajozzák
szorgalmas angyalok.
És lészen csillagfordulás megint
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia
s ki mint vetett, azonképpen arat.
Mert elfut a víz és csak a kõ marad,
de a kõ marad."

Remélem még sokan észre fogják venni, hogy sz@r van a palacsintában és szabad akaratukból, elutasítják, nem fognak belõle többet kérni!
75 #44 talpi
- 2018-12-28 12:08
Robag.
Örök érvényû igazság, bár, mostanság a gazság nagyobb. De "lesz még Moszkva Magyar falu" mondta szegény öcsém igaz, néhány kannás áldomás után. Manapság, fentrõl/vagy lentrõl/ szemlélõdik.Nagy zsivány volt, de ezek túltesznek rajta.
1313 #45 zoli
- 2018-12-28 16:29
Így betegíti meg a világot a gyógyszeripar? Megszólalnak a bennfentesek!

Volt orvosok beszélnek a rendszer titkairól, és arról a mechanizmusról, ahogy az egész gyógyszermaffia mûködik!

A gyógyszeripar egy olyan ipari halálgyárként mûködik, mely emberi életek millióit teszi tönkre minden pillanatban - állítja Dr. Mercola, aki korábban is az egészségügyben dolgozott.

Egy idõ után azonban besokallt, és úgy döntött, hogy nem asszisztál ahhoz, ami az egészségügy keretein belül zajlik.

A gyógyszeripar, és az orvosok nem titkol célja ugyanis az, hogy potenciális gyógyszerfüggõket neveljenek belõlünk.

Nem csak õ volt az egyetlen, aki kilépve a rendszerbõl azóta kitálalt.

Elmondása szerint ugyanis egyre többen követik a példáját, és mernek felszólalni, beszélni a háttérben folyó dolgokról. Egyelõre azonban még mindig nincsenek elegen ahhoz, hogy változásokat kényszerítsenek ki a halálgyár részérõl.

Csak egyetlen országban, Amerikában 2013-ban 23.000 amerikai polgár vesztette életét gyógyszer túladagolásban. A mellékhatások okozta szövõdményekben való elhalálozás pedig ennél is jóval magasabb volt.A gyógyszeripar egyetlen és legfõbb érdeke, hogy minden beteget, sõt, még az egészséges embereket is függõvé tegye. Mindezt nagyon agyafúrt módon érik el, az alábbiak szerint:

- Elérik azt különféle szabályozásokkal, hogy napjainkra az ópiátok legyenek az elsõszámú alternatívák az enyhébb jellegû fájdalmakra is. Az ópiátok képesek már 14 nap alatt komoly függõséget kiváltani egy friss tanulmány szerint. Ráadásul rendszerint sokkal több napra írják fel egyes helyeken az orvosok, mint 14 nap...

- A rákos és egyéb nagy fájdalmakkal járó megbetegedések esetében pedig különféle egyéb fájdalomcsillapítók, narkotikumok vannak terjesztve.- Egyre inkább megy a hosszabb távon szedhetõ ópiátok szedése, fogyasztása, elhallgatva, vagy nem különösebben említve azok függõséget okozó mellékhatásait.

- Az orvosok nagy része szintén elhallgatja recept felíráskor a tényeket, akárcsak a gyógyszerészek, hisz elemi érdekük, hogy pörögjön az egészségügyi gépezet, és folyamatosan menjen a profit termelése.- Egyre hosszabb hatású ópiátokat, és egyéb szereket fejlesztenek ki, és javasolnak a betegeknek. Így 12 és még több órán át a szervezetben vannak ezek a káros szerek. Ráadásul a hatás elmúltával a fájdalom és az eredeti tünetek erõsödnek...

A gyógyszerlobbi komoly erõfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy egyre több embert vonjon be ebbe az ördögi rendszerbe, mint fogyasztót. Kérdés, hogy hozzád mikor érnek el...
https://avilagtitkai.com/articles/view/igy-betegiti-meg-a-vilagot-a-gyogyszeripar-megszolalnak-a-bennfentesek? fbclid=IwAR25ncKdjaLimQ7C67EXt82H9sLTObpW3gOQvkob4P3pOE5RiKR3MhqkL_o
83 #46 Sbert
- 2018-12-28 17:31
1313 #47 zoli
- 2018-12-28 17:44
Köszönöm!
4 #48 Posta Imre
- 2018-12-28 18:51
Zoli, írhatnál egy remek cikket a témában. A patika-biznisz átalakítás alatt áll.
1313 #49 zoli
- 2018-12-28 18:53
Nem igazán a kedvenc témám,de megpróbálok összeszögelni valami "okosat".
4 #50 Posta Imre
- 2018-12-28 18:59
A gyógyszertárakat "államosítják". A gyógyszer nagykereket is "összeolvasztják" és sok-sok "gyógyszer" ki lesz vonva, persze nem nagy dobra verve, hogy hááát inkább ártott, mint használt. Sok minden most is "hiánycikk". Megváltozott dobozok, talán már nem is azok és nem is ott és nem is azt rakják bele...
5 #51 kincses
- 2018-12-28 20:31
Az elõadásod nagyon jó, Imre, de a beszélgetõtársad sajnos nagyon neveletlen, és sokszor a szavadba vág: Ez beszélgetésnél nem rossz, de ilyenkor, amikor felvétel készül, nagyon zavaró, mert a hallgató a te mondanivalódra kíváncsi, nem az alákérdezõére...Na,majd belejösztök.
Ami az egészség ÜGYet illeti, illetve az összes többi ügyeket, mozdonyt, vonatot és síneket is cserélni kell, hogy máshová legyen a megérkezés, lehetõleg úgy, hogy a kedves utasok ne sokat vegyenek észre, hanem arra gondolhassanak, hogy õk mindig is tudták, hogy ez így lesz...Jó lesz ez így, mert kellenek a túlélõk is a túlélõ show-hoz! s_kot
4 #52 Posta Imre
- 2018-12-29 08:52
Kincsi, már nyaggatódtam egy ideje, hogy mutogassam magam. Végül ez lett belüle. Zoli kérdezte hogy legyen. Mondtam, most nem monopolizálnám a monológot, hanem kérdezzen is bármit. Mondta, õ nem jakabistók, aki végigbeszéli a vendég mûsoridejét, de megértem, hogy a Tudatos Társadalom opciót akarta erõsítani, de hát sok "tagunk" ott is van és mindenhol máshol is vagyunk. Együttmûködésre is fel vagyok kérve, mint szakbarbár. Szó került valami "vezetõképzésekrõl". Mondok, az nem így van. Vezetõket nem lehet képezni! A már meglévõeket lehet fejleszteni. Ebben es egyetértettünk.

Egyébként az egész "játék" egy tragikomédia.

https://honvedele...nal_20resz

Ezt nézegetem mostanság. Tegnap pl. ezt a részt. De sokat elárul. Holokauszt, meg magyarokkal bánás, parancsnoki munka...megaqvaisten!
https://www.youtu...757eBbROiE
5 #53 kincses
- 2018-12-29 11:14
Imre, egy kilenced lejárt, új kezdõdik, nem baj, ha körülötted is megmozdul valami, hogy a felhalmozott tapasztalatból a fiatalabbak is gazdagodjanak, az idõsebbek is világosodjanak. A vezetõképzésrõl éppen az a véleményem, mondhatni dettó.
Ha ezeket a videókat nézed, kérdezed, hogy nincs még vége ennek a világnak? De legalább nekünk, ha már annyian, és annyi féle képpen tettek érte, hogy ne legyen se Magyarország, se magyar. Mégis van, mégis vagyunk. Karácsony Sándort olvasok, az is tanulságos. Egy-egy részt én is megnézek a filmhiradó sorozatból, de csak olyankor, ha a Dante poklát akarom felidézn és felhagyok minden reménnyel. Aztán megszégynülök, amikor a hazajöttek elmondják, hogy MÉGIS lehet. AHOGY LEHET. No meg imádkozom, hogy Isten bocsásson meg nekik, mert én nem fogok. Ilyen ez a szelaví, ahogy errefelé mondják. Hallgattam az elõrejelzéseket, érdekes, úgy állnak a csillagok, hogy a háború áprilisban lehet, hogy ráköszön a világra. Úgy lehetne megelõzni, hogy az emberek megértik, hogy vagy áldozatot hoznak, vagy õk lesznek az áldozatok. NO. Lássuk, mi hoz az ötvenedik évünk...
4 #54 Posta Imre
- 2018-12-29 11:49
Kincsi, nem oly rossz az a negyvenkilencedik! http://yotengrit....at-teljes/
5 #55 kincses
- 2018-12-29 12:45
Nem biza. Amihez mi hozzászólhatunk, az nagyjából a kert meg a kamra...Tanulságos a jóslat javaslat jellege, ez nem jövõbe látás hanem jövõt programozás? Nekem nagyon úgy tûnik. Így már körvonalazódik az ötvenedikre, mert még a javaslatban is van még hátra vagy harminc esztendõcskes_kot
116 #56 livia
- 2018-12-29 18:42
Való igaz. Vezetõnek születni kell. De még utána is elkallódhat. Komolyan kell venni, és készülni rá. A tanulás csak egy dolog, szerintem a tudás az ereikben van. Csak nehéz, mert nem szeretik õket. Érdekes.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
4,611,058 egyedi látogató