Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor segítségét kérte a Mazsihisz

BelföldA zsidó a zsidó-cigányhoz fordul föl? De jó, hogy ez a magyarokat nem érinti! Csak üzlet és egy kis holokoszt, semmi más. Vastagon ki van fizetve, már csak meg kell fizetni! Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) további biztonsági intézkedéseket kérve, tekintettel a szélsõséges iszlám európai megjelenésére és az elmúlt hetek terrortámadásaira - olvasható a Magyar Idõkben.
A lap csütörtöki számában megjelent írás közli azt is, hogy mindeközben az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) folyamatosan egyeztet a rendõrséggel arról, hogy a december 6-án kezdõdõ hanukát biztonságos körülmények között meg lehet-e tartani.

Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke (b) és Orbán Viktor miniszterelnök a Kozma utcai zsidó temetõben. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke (b) és Orbán Viktor miniszterelnök a Kozma utcai zsidó temetõben. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd


"A megváltozott helyzetben különösen fontosnak tartjuk, hogy a magyar kormány megvédjen minden magyar állampolgárt, beleértve a zsidó közösség tagjait is" - mondta a lapnak Heisler András, a Mazsihisz elnöke.


Hozzátette: az európai terrorcselekményekre tekintettel "mindent megtesznek azért, hogy a közösség érdekében javítsák a Mazsihisz önvédelmi képességét, ez azonban állami közremûködés nélkül nem megy". Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2015-11-26 18:20
No, a zsidó védi a zsidót jó pézzéé, oszt lehet osztozni a goj pénzén. Micsoda trükkös üzlet! Azé vigyázni mert ha billen a mérleg nyelve, könnyen a fingótokba dugják a gránátot oszt lesz szaporulat, + hololé.
Liberális barátaim, ti lesztek az elsõk!
http://valasz.hu/...sok-116238
116 #2 livia
- 2015-11-26 21:00
Netán már itt is felajzott fegyverrel akarnak lófrálni? Bárkit, aki elõ meri venni a kisollóját a jelenlétükben, simán lepuffantani. Nem számít, ha tinédzser.Betegek!.
154 #3 kakas
- 2015-11-27 13:37
49.media.tumblr.com/1ff11ba939b919874693c2b246055e8c/tumblr_nyg6wbYiwC1qdtmevo1_400.gif

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,403,108 egyedi látogató