Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Örményország közeledik az oroszok felé

KultúraPatrubany (négy pénz) és a mogyorók világának szövetkezete pár másik tagja is "örmény", bár zsidónak mondanám, de állítólag Szálasi is az volt. Na? Ettõl jobban közeledni? Távolodni kék inkább! Ezeket is kiirtották a török zsidók, aztán mindenhol mégis ott vannak. Olyan, mint az erdélyi szekus-magyar-zsidó. Örményország szorosabban szeretne integrálódni az Eurázsiai Gazdasági Unióba – jelentette ki Nikol Pasinján ügyvezetõ örmény kormányfõ csütörtökön Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott tárgyalásán.

“A további integráció a szándékunk az Eurázsiai Gazdasági Unió keretében; nagyon komolyan vesszük képviseletünket a szervezetnél” – emelte ki az örmény miniszterelnök, akinek pártszövetsége, az Én lépésem a szavazatok 70,43 százalékát nyerte meg a december 9-i elõrehozott választásokon.

Az Eurázsiai Gazdasági Unió Oroszországot, Kazahsztánt, Fehéroroszországot, Örményországot és Kirgizisztánt tömöríti.

Moszkva, 2018. december 27.
A munkalátogatáson Oroszországban tartózkodó Nikol Pasinján örmény miniszterelnököt fogadja Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) a moszkvai Kremlben 2018. december 27-én.
MTI/EPA/AFP/Alekszandr Nyemenov

Pasinján nagyra értékelte a kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlõdésének pozitív dinamikáját, különös tekintettel a turisztikai ágazatra. Egyben reményét fejezte ki, hogy a két ország parlamentek közötti kapcsolatokat is fog ápolni egymással.

Putyin szintén a kereskedelmi forgalom növekedését emelte ki Oroszország és Örményország között. Mint mondta, a kétoldalú kereskedelem tavaly majdnem 30 százalékkal, az idén októberrel bezárólag pedig 17,5 százalékkal bõvült. “Meg kell õrizni ezt a lendületet, illetve a két ország más irányú együttmûködését is, különösen a biztonsági szférában” – tette hozzá.

“Nem szükséges minõsíteni kapcsolatainkat, mert azok valójában eléggé tartalmas, szövetségesi viszonyok” – húzta alá az orosz államfõ.
Link

Hozzászólások

68 #1 kolpeny
- 2018-12-29 15:02
Putyin atyuskához? Na, ná! ;)

https://www.youtu...p;index=46
1313 #2 zoli
- 2018-12-31 08:01
Mit bántsam az örményeket?!A másik Magyarország területén terpeszkedõ Örmények sosem voltak megbízhatóak.Mindég oda kucorodtak,ahol a legjobb baksist vélték.Lásd Erdélyben is jó volt nekik a román fennhatóság,Szálasinak is jó volt a német fennhatóság,meg Patrubánynak is jó a páholy kényelme!
Itt egy picit idõzzünk csak! A napokban láttam a VNTV-ben http://www.vntv.hu/ Patrubányt beszélni Trianonról,a trianoni döntés századik évfordulójához közeli revíziójáról.Kell még aláírás,hogy a "magyar" országgyûlés foglalkozzon a dologgal.Nos a civil lakossággal akarják visszaállítani a Trianon elõtti határokat,látszólag alulról kezdeményezve.Nosza,legyen meg az aláírás,történjen valami,mert az állóvíz sosem jó.Minden rosz utén jó szokott következni,ennek okán ebbõl is kisülhet még jó!Félelmetesen összecsengenek a dolgok:a honvédség 2020.ra fel kell legyen töltve,trianoni évforduló,"választások" elõtti idõszak....Ráadásul,ha lehet hinni a pletykának,Putyin nagyon támogatja a revíziót!Tán még segítséget is adna,valamiért cserébe!Mondjuk a Paks II.projekt biztonságban tudásáért,vagy még valami hozzá...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,890,984 egyedi látogató