Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Á-pisz bika esete Nagy Imrével és a szabadkõmûvesekkel

Gondolatok Mióta Ady 100-at írunk és a k-ormányzati sajtó kidobolta, hogy szabadkõmûves, mint a veszedelem, szavaltatják, szerintem szabadkõmûvesekkel. Tegnap pataki atilla is meg lett hekkelve. A Nagy Imre mizéria szerintem az Új Magyarország izraelita híd-verésének lékét jelenti, noha helyére a "vörös terror" (zsidók általi magyarirtás) obeliszkje kerülhet, mely szabadkõmûves kreálmány. Szerintetek? Egyiptommal mostanság nagyon jóban vagyunk. A bikafej és a Napkorong is jellemzõ. A mezítelen férfi és a sárkánykígyó harca meg mindig visszaköszön. 100 év vissza, Trianon elõtthöz! Az már csak hab a tortán, hogy a Romanovok állítólagos legyilkolásában egy Nagy Imre nevezetû is meg lett emlegetve és Nagy Imre ekkor éppen arrafelé is kószálhatott. Ja, és pont!


LinkHozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-12-29 19:09
116 #2 livia
- 2018-12-29 19:27
No, a nagyanyónak hétmérföldes tetkója van. Nevetség! Nekem a képek egyébként nem mondanak semmit, lehet azért, mert sík hülye vagyok, bevállalom, nekünk is áll még a világ, de felvilágosítanátok, talán? Köszönöm!
4 #3 Posta Imre
- 2018-12-29 19:43
Livia, az ott õ a kormányzó õfõméltósága személyesen, kivarrva.
116 #4 livia
- 2018-12-29 20:26
Imre! Bocs, de én szerintem még mindig nem esett le a tantusz. Jó,a kormányzó nõi, vagy korabeli dresszben, de?No, jó alszom rá! Jó éjszakát mindenkinek! Mára behibbantam. No, most szedtem ki a kocsonyát. Holnap mise, temetõ. Áldás!
75 #5 talpi
- 2018-12-30 01:56
Mindenféle kegyeletsértés szándéka nélkül.!
Lehetséges és biztos is, hogy a szobrot valaki elszállította,. Biztos az is, hogy anno, Nagy Imre a Jugoszláv követségen dekkolt, de kiadták a románoknak, ahonnan hazakerült és lett ami. Viszont, biztos az is, hogy /bár Kádárt nem hozsannázva/ õ volt aki tárgyalt ványáékkal a "bejövetelrõl.
Számomra új, de fölöttébb érdekes a Romanov házzal kapcsolatos új fejlemény. Nem tartom túlzottan fikciónak.
Egy biztos,"semmi sincs véletlenül és semmi sem az aminek látszik".
Ezt a forgatókönyvet, 1905 óta írják, Herz Tivadar és népi"zenekara", tehát akkor a kotta, elõbb kellett hogy megszülessen, vagy azonos idõben, mielõtt a "darabot" hangszerelésre a "köztudatba" dobták.
NAgy Imre személye, hasonlatos Istvánéhoz, gondolom, a "pók fonal" vezér szálai sem vezettek-vezetnek máshová.
961 #6 szabir
- 2018-12-30 06:08
horti es vakolo vot vagy vki itt se hiszi ?s_hihi
75 #7 talpi
- 2018-12-30 09:52
Imrém!
A Kormányzóné ha jól tudom, "udvarhölgy" volt a sógoroknál. Nem véletlen, hogy apuci oly magas méltóságot tölthetett be a Monarchia idején.
Igaz, saját kezûleg is hozzájárult, amikor lemészárolt, néhány lázadó matrózt. Kérdés, az áldozatok között, mennyi volt a "blankolt"?
Sok nem az már biztos.
4 #8 Posta Imre
- 2018-12-30 10:01
Talpi, sokáig fennállt a "hit", hogy az ormányzó õfõméltósága asszonykája zsidó származású. Hitlernek Éva Braun, akkor miért es ne? Az sem elhanyagolható tény, hogy boldogan éltek a háború után is és erre csak a háttéralkuk adhatnak magyarázatot. Látványosan nem baxtatta õket a zsidó-kommunista és a cionista zsidó, de meg a kapitalista zsidó sem. El tudod képzelni, hogy Sztálin keze ne érte volna el, vagy wiesentálék ne kutathatták vona fel, mint háborús bûnöst. Judapest ostroma elõtt sebtiben megpuccsoltatta magát és ennek a szerencsétlen Szálasinak adta át látszólag a Marsal-bótot és el lett játszva a nagy zsidó-deportálás, amibõl egy kanyi hang nem igaz.
4 #9 Posta Imre
- 2018-12-30 11:48
A többségnek fogalma sincs, miért lesz Sárkánnyal küzdõ Mihály arkangyal a Miniszterelnökség épületén! Pedig szimbolikus!

"Szimbólumok irányítják a világot, nem szavak, nem szabályok."
"Symbols rule the world, not words, nor rules."

4.bp.blogspot.com/-xPxJsIwFLcU/XCZSeg1BI3I/AAAAAAAASV0/aQ4_co5W2dAs05EWTMphz5pnO4VCBJ-KQCEwYBhgL/s640/23946456_f72181bc3834858acad6556b6f7400e8_wm.jpg

A Miniszterelnökség Új (Karmelita kolostor) épületén keresztet kezében tartó Szent Mihály arkangyal szobra kap helyet, miközben az angyal sárkánnyal (a Sátánnal) viaskodik.

Az hogy az Index nem ért semmit és értetlenkedik, nem lepõdünk meg, de mégis érdemes nagyobb figyelmet szentelni a fontos ténynek, hogy a Miniszterelnökség új épületének sarkán keresztet kezében tartó Szent Mihály arkangyal szobra kap helyet miközben a sárkánnyal (a Sátánnal) viaskodik. Ami az eredeti látványterveken (szándékosan) nem szerepelt, ezért most sokakat balliberális oldalon váratlanul ért a megjelenése, mert persze nem értik...
23946252_02f2269943e4b0b1ce7e48321339c41b_wm
Szóval az épület sarkára, amit átlósan kissé levágtak, hogy jelképes fülkét alkosson, felkerült egy szobor, ami a Sátánnal viaskodó Szent Mihály arkangyalt ábrázolja.Mihály arkangyal és a Sátán harcát a Jelenések könyve írja le (12:7-10):

id%25C3%25A9z%25C5%2591jel3
Ezután háború támadt a mennyben: Mihály és angyalai harcra keltek a sárkánnyal, és a sárkány is harcra kelt angyalaival együtt, de nem tudott felülkerekedni; és azért többé nem volt maradása a mennyben. És levettetett a hatalmas sárkány, az õsi kígyó, akit ördögnek és Sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek."
23946456_f72181bc3834858acad6556b6f7400e8_wm
Nagyon kedvelt motívuma lett ez évszázadokon át a keresztény mûvészetnek, hiszen plasztikusan jeleníti meg a Jó és a Rossz küzdelmét. Éppen ezért erõsen kötött hagyományai is vannak az ábrázolásnak. Az angyal általában a földön fetrengõ sárkányra (esetleg másfajta csúnya pokolfajzatra) tapos, és karddal vagy keresztben végzõdõ lándzsával szúrja le. A kard sokszor lángoló, és elõfordul, hogy az angyal pajzsot is tart a kezében - de mindig csatajelenetet látunk, amibõl a Jó kerül ki gyõztesen. Mihályt sárkány nélkül, vagy a már legyõzött állaton taposva szívesen ábrázolták címertartóként is, ilyenkor nem csatázik, hanem nyugodtan álldogál.

A lába alatt a sárkány, alulról kapdos a karmos mancsával felfelé, de az angyal rá se hederít, mert tudja, hogy a gonosz nem gyõzedelmeskedhet rajta és nem árthat neki.
Egyik kezében egy magyar államcímeres pajzsot tart, a másikban keresztet, méltóságteljesen elnéz a távolba.

123

Aki egy kicsit is szemfüles volt, az látta már, hogy Orbán Viktor saját íróasztalán is Mihály arkangyal szobordísze található meg. Nem ok nélkül...
Az Indexnek két hasonló példa jut eszébe:
a Nemzeti vértanúk emlékmûve az Országháznál, amit éppen most készül visszaállítani a kormány a ma reggel felújításra szállított és elbontott Nagy Imre-szobor helyére, és Raoul Wallenberg emlékmûve (más néven a Kígyóölõ) a Szent István parkban. Ezek egyébként gyakorlatilag egyidõsek voltak, az elõbbinél a hüllõ a bolsevizmust, a másiknál a nácizmust jelképezi.

Ebben az esetben a Miniszterelnökség szobra valami olyasmit akarhat üzenni, hogy
a keresztény magyar állam keresztény demokráciaként és a szent magyar korona védelme alatt minden totalitárius ideológiával szembeszáll.

Ebbe én beleértem a globalista nemzetietlen és hazátlan istentelen internacionalizmust, mely ellen minden erõnkre, védõszentekre szükség lesz. De saját szubjektív álláspontommal beleértem azt a harcot is, amit a fennmaradásért az iszlámmal szemben is meg kell vívnunk.

Hiszen jelenleg két domináns erõ törekszik a nemzetállamok eltörlésére és a keresztény gyökerek és értékrend felszámolására
- az egyik a nemzetközi pénztõke globalizmusa,
- a másik pedig a politikai iszlám ideológiája.

A magyar nemzet ha jelképesen is, de kell, hogy minden védõszentek védõszárnyai alatt álljon és fennmaradjon. Legyen akár Magyarok Nagyboldogasszonya, a Szûzanya vagy Szent Mihály arkangyal védelme.... (SBG Buddha - VilagHelyzete megj) Mert...
"Szimbólumok irányítják a világot, nem szavak, nem szabályok."

https://alternati...1qG_t10M2s
75 #10 talpi
- 2018-12-30 18:50
Ne már, Raul Walem-berg beszarás, pedig ha valaki, Soros család után, Õ nagyot szakított akkor- Csak a Ványa doksikat kell vissza lapozni. Vannak ott érdekességek.
1313 #11 zoli
- 2018-12-31 07:32
A Romanovok kivégzése tisztán anyagi szempontból történt.Állítólag az akkori Európa legnagyobb MAGÁN vagyonával rendelkezett a cár!Az ország vagyona más tészta.A család kivégzése szükségszerõ volt,mivel nem maradhatott örökös,így a vagyon átszállt a kommunista párt -ot uralók zsebeibe.
Az egyiptomi napkorongos bikás izé,az épp a háttérhatalmak szimbolikája,ami már jól beette magát mindenféle ártatlannak látszó,és mások által jó szándékúnak gondolt szervezõdés beleibe.
Megpróbálom megkeresni a cikket ami errõl szól,és elküldöm.
684 #12 atacama
- 2018-12-31 14:19
Mijabaj Nagyimivel?
http://www.atv.hu.../hirkereso
a képen látható Döbrögi és libagége matyi!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.51 másodperc
4,611,038 egyedi látogató